nu jei pustasikne a4 tai neblogai atrodo bet jei ta bulkine tai nesamone uz tokia kaina toki levaka pirkt(mano asmenine nuomone)
mano irgi audi pati megstamiausia, ruosiuosi pirkti. Tikrai kokybiskas, ir tinkamas lietuvos salygoms masiniukas.

QUOTE(avieciuks @ 2006 05 21, 19:28)
nu jei pustasikne a4 tai neblogai atrodo bet jei ta bulkine tai nesamone uz tokia kaina toki levaka pirkt(mano asmenine nuomone)
Durnas klausimas...

QUOTE(Tosk @ 2006 05 22, 01:14)
Vadinamos bulkos tai tos seno modelio audi 80, naujo modelio masiniukai audi A4 pradejo eiti kazkur nuo 96m. tiksliai nepasakysiu vyro reiktu klausti, jie dar nelabai issipute, o nuo 2000m. berots ir tikslaus leidimo nepasakysiu ispustos skardos dar labiau. Na, bet esme tame, kad is audi 80 istobulino iki A4. Taigi avieciuks mano, kad zmones perka senesnius modelius uz didelius pinigus

QUOTE(avieciuks @ 2006 05 21, 15:58)
avieciuks, bulkos, tai ne Audi A4, tai Audi B4, jei ką

O pūstašiknė- tai A4

ir as vairuoju A4, labai ja
tamsiai melyna jinai pas mane, mergaite

QUOTE(helena @ 2006 06 01, 18:20)
ex pas mane tai A6

laukiu ,kol pasirodys Q5,nes Q 7,tai gal biskeli per didelis

A4 irgi fainos,anksciau taipogi svaigau.
zodziiu kliedziu audinem

QUOTE(helena @ 2006 06 01, 18:20)
Iš kur tu žinai kad mergaitė?

Ner ka galvoti, tikras lietuvis - AUDI ir NOKIA

as irgi A4 vairuoju - super masina
patekau i avarija ir ja remontavo du men., teko vazineti mano senaja Audi 80 - skirtumas nerealus... praeita savaite atsiemem A4 tai tiesiog kaifuoju vaziuodama i darba
Casco dr. man irgi brangiu neatrodo...

QUOTE(Niuksas @ 2006 06 05, 19:24)
... aha ir dar bulviu maisas bagazinej... 
Bet as tai, kaip tikra lietuve ir Nokia, ir AudiA4 avantas, tai vadinu "gruzoviku" darbiniu, nes visa seima telpa ir dar net suo kartais

Bet va svajone mano Audi A8