Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A4

QUOTE(Matomas @ 2010 04 24, 14:59)
Cia tik Jusu nuomone. Tai yra tikrai labai ir labai geri automobiliai. Nors as pats ju ir "nevirskinu". Man nepatinka tai, kas patinka visiems - "jei jau kaimynas turi audine, tai ir maa reik".

Sakote, vaziuokles labai gerai susitvarko su musu keliais, labai puikiai atlaiko? po kiekvieno sezono daugumos gumu keist nereikia? kompai grybo nepjauna? m?
Ne vien mano tokia nuomone, o ir dideles dalies meistru kurie tas masinas remontuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qwerty2k: 24 balandžio 2010 - 21:22
QUOTE(qwerty2k @ 2010 04 24, 12:30)
mano nuomone audi a3,a4,a6 yra didziausias pravalas, koki tik yra aptureje audi gamintojai. (tos kur nuo 97m. ir t.t.)

Jei jau butu "didziausias pravalas", neturetu bene maziausio nuvertejimo, lyginanat su konkurentais. Ir nebutu kiekvieno kaimiecio Lietuvoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Slovakijoje ar Cekijoje svajone smile.gif Del aukstos naudotu Audi automobiliu kainos vakaruose pas mus vazami atidrozti, milziniskomis ridomis ir dap..i. Nusiperka kaimietis pigia dap...a audine ir skudziasi po to.
Taip, A4 ir A6 vaziuokles remontas brangus. Bet nebrangesnis, nei kokio Passato ar Superb. O kas brangaus A3? Ten gi viskas VW golfo!
Nezinau kaip su tomis senomis audinemis (>97), bet dabartiniai MB E klass ir BMW 5 su nerimu laukia naujosios Audi A6 pasirodymo siemet. Beje, senoji (dabartine) A6 pranoksta savo komfortu ir medziagu kokybe naujaji MB E klass.
Atsakyti
keista man jusu nuomone istikro smile.gif Matosi kad daug straipsiu spaudoje ar forumuose skaitot, bet kazkaip tikrai naudingo is patirties nepasakote. + A3 ir Golfo tik klase ta pati, skirtumu daugiau nei panasumu.
Atsakyti
Sveiki,

ES valstybių narių vardu Europos Komisijai atliekame tyrimą (aš pati dirbu apklausų kompanijoj projektų vadove), kuriuo siekiama išsiaiškinti, ką žmonės galvoja apie naujų automobilių pardavėjus. Šios apklausos tikslas yra išsiaiškinti, kaip Jūs vertinate automobilių pardavėjų Lietuvoje vykdomą verslą.

Mes šiuo metu ieškome žmonių, kurie pirko naują (nenaudotą) automobilį iš įmonės (salono) nuo 2007 metų sausio mėnesio.

Jei kyla kokių nors klausimų, galite rašyti info@norstat.lt arba tiesiog čia. Bandysiu atsakyti, o geriausiai, jei galėtumėm tiesiog telefonu pabendrauti.

Visa surinkta informacija yra konfidenciali ir naudojama tik tyrimo tikslais.

Bučiau nerealiai dėkinga už skirtas 5 minutes dėmėsio ir pagalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qwerty2k @ 2010 04 27, 15:08)
keista man jusu nuomone istikro smile.gif Matosi kad daug straipsiu spaudoje ar forumuose skaitot, bet kazkaip tikrai naudingo is patirties nepasakote. + A3 ir Golfo tik klase ta pati, skirtumu daugiau nei panasumu.

O tai - tamsta puikus egspertas, jei matote skirtumus tar Audi A3/A3 Sportback ir VW Golf. Sie automobiliai turi praktskai identiska vaziuokle, transmisija ir variklius. Pakelus ant keltuvo skirtumus is apacios pamatytumete tik dugno apsaugu plastmasese. Daugiau ten viskas identiska!
Atsakyti
Nu vat ir prasideda, praktiskai identiska ir t.t. viskas tuom ir pasakyta, nera ten jau viskas identiska kaip , kad tamsta norit irodyti.
Atsakyti
QUOTE(qwerty2k @ 2010 04 28, 15:16)
Nu vat ir prasideda, praktiskai identiska ir t.t. viskas tuom ir pasakyta, nera ten jau viskas identiska kaip , kad tamsta norit irodyti.

baze ta pati, is isvardintu, kaip ir dar + vabalo naujesnio smile.gif
Atsakyti
Turejom A4 1998,11men.Super ant vaziavimo kazkas nerealaus,prie sedynes mesdavo,na buvo 2,8 benzas 4u.gif Aisku i vaziuokle nemazai teko sukisti.Gaila parduot buvo,smagus masiniokas,a le blyn brangu vaziuot siais laikais doh.gif Keista bet nu pikro palyginus greitai kaip tokia 4u.gif Iskeitem i Passat 2007m universala,dizeliuka,reikejo jau seimyniskos masinos,ir labai dziaugiames pasirinkimu.Ir pigu ir saugu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2010 04 21, 14:57)
Sveikinu. Visų kaimo žmonių svajonė...O jei daa kokiuu devymaštuntuu miatuu...

doh.gif doh.gif nenormalus tikrai
karaliaujat grynai tarp bobu biggrin.gif neteko tokio zmogaus dar niekur pastebet doh.gif

QUOTE(rasras @ 2010 04 21, 17:06)
Ir kodėl su tokia panieka... g.gif Beje, auto naujesnių metų. tongue.gif  4u.gif

nekreipkit demesio,kazkokiu problemu zmogus turi turi,visur su pykciu su panieka ir mandrumais,tik kam to reikia nesuprantu g.gif

QUOTE(Matomas @ 2010 04 24, 14:59)
Cia tik Jusu nuomone. Tai yra tikrai labai ir labai geri automobiliai. Nors as pats ju ir "nevirskinu". Man nepatinka tai, kas patinka visiems - "jei jau kaimynas turi audine, tai ir maa reik".

cia tiesa,visada taip yra,ka turi to ir kitam reikia,nebutinai su audi taip.
Papildyta:
vairuoju 2008 A4 ir esu labai patenkinta,ir vaziavimu,ir ekonomiskumu ir isvaizda.

o svarbiausiai kaimynai neturi biggrin.gif
Atsakyti
pats vazineju su a4 2003,labai ekonomiska masina,pries tai turejau vw,audi geriau.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turit audi a4 su dujom,kiek ten litru panasiai imtu,jei masina kvatrine,universlas??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2011 08 10, 14:05)
Sveiki,

gal kas turit  audi  a4 su dujom,kiek ten litru panasiai imtu,jei masina kvatrine,universlas??? smile.gif

Vaje... doh.gif
Metai? Darbinis turis, kw? Kokios dujos? Tiesiogines? smile.gif
Atsakyti