Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A4

Na aš pirmiau parašiau, kad ji važiuoja kaip barškaliukas blush2.gif tai aš kol ieškojau naujos mašinytes, su draugo A8 važinėjau, tai isėdus iš tokio laivelio i ketvirke, tikrai taip atrodo smile.gif
bet šiaip mašina super!!!
kuro mažai valgo, nors pas mane ir turbo varikliukas thumbup.gif

Atsakyti
Turejau 2,6 l, priekaištų neturėjau, o keičiau,nes norėjau erdvesnio ax.gif
Atsakyti
audi yra audi thumbup.gif wub.gif laaabai faina, pati vazineju ir dziaugiuosi thumbup.gif db galvoju ir nesugalvoju, kas joje negerai... blush2.gif kad gale mazai vietos- niekis, ne as ten sedziu biggrin.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 03 01, 12:11)
Pries ta naujausia audi a4 ir as nieko neturiu,tikra grazuole,bet senesni modeliai,kad ir maniske 2003-12 tai tikrai nieko gero schmoll.gif
net meistrai autoservisuose sako kad prasta vaziuokle,rudiys puola net naujas audi,na,zodziu,nepavykes modelis...

O as gundziausi situo auto 2003-2004 m g.gif
Atsakyti
tai matyt kad nepavykes modelis tik sis...nes kiek girdejau tai ir rudys ne taip puola a4, nei vaziuokle bloga...sakau tik ka man sake serviso darbuotojas, ir laida tv maciau 4u.gif nors.....negali gi tiket viskuo....ir nuliovas maskes puola "bedos"... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
mb neseniai pirko audi a4. atėjau, įsėdau į ją, pabandžiau ir... wub.gif jau laukiu kada mb man ją perleis, o pats persės į audi a6 bigsmile.gif rolleyes.gif mūsų šeima pradeda mėgti audi tongue.gif

kol kas nusiskundimų neturim. pasikeitėm ką reikia nusipirkus auto ir vsio, raliuojam į sveikatą thumbup.gif
Atsakyti
man A4 tokios labai labai.. wub.gif wub.gif wub.gif
niekaip neissirenku tik doh.gif noriu butinai europines ir su daug privalumu tongue.gif
Gal kam pabodo ir noretu parduot? blush2.gif
domina nuo 2002m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.bite @ 2009 01 29, 15:32)
man A4 tokios labai labai.. wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gal kam pabodo ir noretu parduot? blush2.gif

čia musėt visiems audės a4 kol kas yra jami jami mašinytės biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasikonsultuot. Cia man tokia problemele iskilo, kaip nenusimananciai tai prasau patart blush2.gif ax.gif . Mano audinej jau kokie savaite pastoviai dega Airbag mygtukas. Manau kazkas negerai, gal galit patart ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2009 01 29, 20:30)
Mano audinej jau kokie savaite pastoviai dega Airbag mygtukas. Manau kazkas negerai, gal galit patart ka daryt?  g.gif

o prieš tai gal ką nors remontavote savo audei? ar airbag mygtukas užsidegė pats savaime? g.gif
Atsakyti
nes mums buvo taip, kai dėjo signalizaciją. bet po to parodėm meistram ir atstatė viską į savo vėžias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 30 sausio 2009 - 07:29
QUOTE(Nestta @ 2009 01 30, 08:22)
nes mums buvo taip, kai dėjo signalizaciją. bet po to parodėm meistram ir atstatė viską į savo vėžias smile.gif

tj vat, kad ji nebuvo taisyta,joks mesitras nebuvo prilindes.. o jis uzsiziebe savaime ir jau dega ganetinai ilgai... g.gif nzn kas cia negerai ir ar imanoma ji kaip nors isjungt.. unsure.gif
Atsakyti