Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A4

QUOTE(miurdock @ 2007 11 07, 18:00)
eiline bulka ir tiek smile.gif ko jus ja zavites

AŠ APSKRITAI NEPAKENČIU AUDI, bet vyras su savo nuomone čia nebeperkalbamas, ką siūliau netinka, išpeikė daug kas ir citroen (xsara, picasso,) ir renault (megane, scenic) ir ford (mondeo, focus) ir opel (vectra, omega) ir nissan (almera, primera) ir mazda (xedos, 626), merso, volvo,seat neziurim, tai nieko nebeliko.jeiiskotume naujos, kita kalba butu, gal butu ir gera masina, bet kai renkiesi ~10 metu senumo (~4000 euru) doro nelabai ka rasi
Atsakyti
Man visokie piccasai, scenicai, meganes ir visi fordai kažkas tragiško biggrin.gif Audes niekada neatstos biggrin.gif A4 ypač universalas wub.gif mini visureigiukas, allroad anūkė biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 11 07, 15:58)
kiek a4 1,8 ar 2,0 kubaturos ima benzo mieste? o dyzelio 1,9 TDi? uzmiesty ne tiek svarbu bet irgi parasykit kas jomis riedate. o kaip del rudziu? jos man rodos nebecinkuotos? aciu

Viskas priklauso nuo važiavimo stiliaus. Benzininis 1.8 turbo variantas gali suryti nuo 8 iki 16 litrų mieste. 1.9TDi -- 5-8 litrai.
Atsakyti
smile.gif+2007 11 09, 00:05-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 11 09, 00:05)
Viskas priklauso nuo važiavimo stiliaus. Benzininis 1.8 turbo variantas gali suryti nuo 8 iki 16 litrų mieste. 1.9TDi -- 5-8 litrai.

aš kalbu apie normalų važiavimą, nesidraskant ir neviršijant miesto ir užmiesčio greičių ribų
BEJE, O ŠITIE DYZELIAI REMONTO PRASME TOKIE PAT BJAURŪS KAIP SAKYDAVO APIE SENESNIUS DYZELIUKUS??? IR KAINOS ŽYMIAI SKIRDAVOSI, TIESA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniux911: 09 lapkričio 2007 - 08:48
QUOTE(sima77 @ 2006 09 03, 15:33)
As pries pora metu turejau tokia, bet nepatiko ji man, barskalas toks rolleyes.gif Man patinka dideles masinos wub.gif

OI kaip aš tau pritariu thumbup.gif
ir sėdėt taip kieta,nu kaip ant taburetės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 11 09, 09:45)
aš kalbu apie normalų važiavimą, nesidraskant ir neviršijant miesto ir užmiesčio greičių  ribų
BEJE, O ŠITIE DYZELIAI REMONTO PRASME TOKIE PAT BJAURŪS KAIP SAKYDAVO APIE SENESNIUS DYZELIUKUS??? IR KAINOS ŽYMIAI SKIRDAVOSI, TIESA?

1,9 TDi tikrai nelepus ir pigios ekspoloatacijos dyzelinis variklis, galite būti rami. Čia Jums ne BMW 525TDS motoras, kur remotų kainos prasideda nuo 1k LT.
Atsakyti
Norejau paklausti,o kokia aparatura esate isidejusios i Audi A 4? ax.gif Ar pas jus yra gamykline magnetola?Ar kas kita?Ir kaip garsas?Aš nusipirkau kenwood maga,tai kompaktai tai super thumbup.gif groja,garsas svarus...ir tt...bet radija,tai siaubas doh.gif groja gerai tik pūkas doh.gif ,tik pristabdau,ar koks kitas pavaros perjungimas,jau radija reaguoja doh.gif Galvoju,ar čia mago firma kalta,ar siaip reik kokio stiprintuvo,ar dar ko nors.... g.gif
Atsakyti
Sveikos,pirkom su MB audi a4,2003 metu,sildomos sedynes,klimatronikai,sidabrine spalvyte ir pan.pamaciau ta masinyte ir pasakiau-kad reikia tokios:)nes daznai vaziuojam kur i gamta,pakeliauti ir t.t.todel reikejo kazko praktisko ir patogaus.Taigi,nusipirkom,dviese kol esam tai masina kaip tik,ir vietos uztenka ir patogumo...na ka,pavazinejom savaite laiko ir dabar jau sneku kitaip-sito daikto net masina vadinti negalima!lemputes ant skydelio dega visos,kiek tik imanoma,kai pirkom-to aisku nebuvo...zodziu nusipirkom tik pavadinima-audi a4 doh.gif ir jau antra menesi kankinames doh.gif
gal kas dar is merginu yra susidusios su siuo daiktu?
Atsakyti
http://www.supermama...?...483&hl=audi
Papildyta:
http://www.supermama...?...940&hl=Audi

Kiek dar nauju temu atidarysite doh.gif ?
Atsakyti
Persiprasau:)neradau temos:)tikrai ieskojau doh.gif
Atsakyti
4u.gif kylam
Atsakyti
labai patinka, ypac tos naujosios wub.gif
Atsakyti