Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 11:18)
o gal kaip kažkuri siūlė kovo 8 geriau švenčiam?  g.gif

o gal abi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 03, 11:07)
Tuos lipdukus perku arba ImDeco, arba Rududu parduotuvėje  biggrin.gif Jie būna padėti šalia kūrybinių rinkinių vaikams. Išties galvojau, kad šitie lipdukai bus išdavikai, nes ne vienai SM mergaitei esu siuntusi vokus jais puoštus  lotuliukas.gif

Aš tai tokių nemačiusi bigsmile.gif Gal kas ir įtarė tave, bet mandagiai nutylėjo biggrin.gif Man tai buvo didelė staigmena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 11:23)
o gal abi  biggrin.gif

biggrin.gif
bet tai kažkas sakė, kad nusibos jei dažnai žaisim... o tai gal valentinui ir kovo 8 tik atvirukais, o velykoms kokioms jau slaptas velykienes?

kas mano santa???? bigsmile.gif o gal kažkuri turi įtariamųjų?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 11:28)
biggrin.gif
bet tai kažkas sakė, kad nusibos jei dažnai žaisim... o tai gal valentinui ir kovo 8 tik atvirukais, o velykoms kokioms jau slaptas velykienes?
kas mano santa????  bigsmile.gif  o gal kažkuri turi įtariamųjų?

O gal apjungiam? Gi tas datas skiria tik trys savaitės. Ir pobūdis švenčių šiek tiek panašus. Turiu omenyje, kad dabar siautėjom visą gruodį, o ten galim siautėti tarp tų dviejų švenčių meilės ir moterų tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 03, 11:31)
O gal apjungiam? Gi tas datas skiria tik trys savaitės. Ir pobūdis švenčių šiek tiek panašus. Turiu omenyje, kad dabar siautėjom visą gruodį, o ten galim siautėti tarp tų dviejų švenčių meilės ir moterų tema smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

thumbup.gif o Velykoms tada slapukaujame bigsmile.gif darom darom bigsmile.gif o tai jau man nagai niežti - noriu žinoti kam reikės siųsti bigsmile.gif
Atsakyti

aš tai norėčiau gal atskirai, kuo daugiau tuo linksmiau biggrin.gif
būti santa ir ieškoti Kž atvirukų konkretiems žmonėms man gal net buvo fainiau, nei pačiai gauti. toks malonus galvosūkis kaip čia ką ir kaip smile.gif tai ir dabar smagu būtų pratęsti žaidimus..

galim vėl sąrašiuką daryti ir žiūrėti kaip dauguma norės, ar valentinkę, ar kovo 8, ar bendrai smile.gif

tik galvoju būtų gerai apsiriboti atvirukais šįkart ir idėjas dovanėlėms/ pėdų mėtymo pasitaupyti kitoms kalėdoms ar Velykoms
Atsakyti
aš irgi manau, kad dovanėlines staigmenas paliekam didžiosioms šventėms, nes po to įsisiautėsim, kad su smulkmenomis išsisemsim ir teks telikus siųst lotuliukas.gif O ir šiaip kai yra ko laukt, tai smagiau.
O apjungt tas šventes siūlau, nes kas pavėluos į pirmą išsiųsti tai jau žiū jau ir antrai reik siųst smile.gif Per mažas tarpas tarp jų man regis smile.gif Nors man tiks kaip dauguma norės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 03 sausio 2013 - 11:41
o kas mano gerasis pats pats pačiausias wub.gif santa?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 11:28)

Man tai irgi šis variantas priimtiniausias. Pagalvojau, kad dar reiktų pasiieškoti ir įdomesnių atvirukų... ax.gif
Atsakyti
na as tik uz atvirukus...del velyku dar nezinau, siemet jos kovo gale, tai... g.gif valentinke, kovo 8 ir velykos labai arti viena kitos, cia tik siaip pastebejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 11:54)
na as tik uz atvirukus...del velyku dar nezinau, siemet jos kovo gale, tai...  g.gif  valentinke, kovo 8 ir velykos labai arti viena kitos, cia tik siaip pastebejimas  biggrin.gif

tai gal ne slaptas velykienes, o slaptas janinas žaiskim geriau? biggrin.gif
Atsakyti