Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(margarita40 @ 2013 01 03, 10:25)
aš tai kažkaip netyčia žiūriu SM pinciaus anketa vieta Žemaitija -Vilnius, tada ir pradėjau įtart, na dar laiškuose rašo, ne viską spėju, o forume ir panašų tekstą skaičiau, tai dar padidino įtarimus, nors pradžioj kitas įtariau biggrin.gif

ka padarysi biggrin.gif o sitam zaidime mano vyras dalyvavo, na ****** mete jis biggrin.gif
uztad man intriga padidejo, nes giliai sirdy itarinejau viena zmogu, kad jis mano santa, ale pasirodo ne jis, tai laukiu issiziojusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2013 01 03, 10:26)
mane irgi išrišo iškart smile.gif aš siunčiau nusishypsom wink.gif

o geras bigsmile.gif iš tiesų tai labiau spėjau nei žinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2013 01 03, 10:26)
wub.gif  wub.gif  thumbup.gif ačiūūūū  wub.gif iš kur tie lipdukėliai maži?

mane irgi išrišo iškart smile.gif aš siunčiau nusishypsom wink.gif

Į sveikatą smile.gif Lipdukėliai ši ebay. Aš tau siunčiausi Alisą, bet įdėjo Ozo burtininką. Tai panaudojau burtininką, o prieš pat kalėdas gavau ir Alisą smile.gif
Atsakyti
o as vis dar laukiu is ebejaus vieno dalyko, kuris turejo ieiti i staigmenas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivamm @ 2013 01 03, 10:12)
ir mane išrišo:) bet pati kalta, nes iš to paties pašto išsiunčiau siuntinuką ir kaip nuo savęs, ir kaip nuo santos. Išsiuntus supratau, kad susimoviau doh.gif ir Kisutė momentaliai užfiksavo biggrin.gif

ph34r.gif aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 10:29)

uztad man intriga padidejo, nes giliai sirdy itarinejau viena zmogu, kad jis mano santa, ale pasirodo ne jis, tai laukiu issiziojusi  biggrin.gif

Nebekankinsiu biggrin.gif Tai aš ax.gif flirt.gif
Atsakyti
ech mane tai aisku kad isriso biggrin.gif
kazkaip nesusivokiau rasto slept o ir ta klaipeda nelaboji... biggrin.gif
mama x2 globojau smile.gif
bais jau snku su tuo uzsieniu kontaktuot biggrin.gif
na bet pastas gerai pasidarbavo tik va labai jau kaina siuntimo kyla nuo svorio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 01 03, 10:42)
Nebekankinsiu  biggrin.gif  Tai aš  ax.gif    flirt.gif

vat taves net mintyje neturejau ax.gif smagu,aciu dar karta wub.gif
Atsakyti
o tai pinciau, tu pati Big Beną siuvinėjai?
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 01 03, 10:19)
Aha, tinginiukės  doh.gif  O aš kai buvau pikta  biggrin.gif  Ir dar pamenu, iš vakaro gavau du lapelius dėl reg. siuntų- tai nuvažiavau jų pasiimt.. Rytojaus dieną, sutinku paštininkę, ji ir sako- "va  nešiau vakar vokelį, bet jūsų nebuvo namuos"...  Jeigu metė į pašto dėžutę pranešimus dėl anų registruotų siuntinių... tai kodėl negalėjo  su parkeriu užrašyti, kad dar vienas yra  biggrin.gif  o gal aš per daug noriu?  biggrin.gif

Išties tai atsiprašau, kad taip paskutinę minutę išsiunčiau blush2.gif turėjau idėją kaip viską pateikti, t.y. viskas turėjo būti viename siuntinyje, tačiau iki paskutinės minutės laukiau priedų iš užsienio doh.gif o jie zarazos tik šiandien atvažiavo doh.gif Tačiau ačiū labai už gražų pateikimą ir spėliones, kurias buvo labai smagu skaityti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 10:53)
vat taves net mintyje neturejau  ax.gif  smagu,aciu dar karta  wub.gif

mirksiukas.gif Prašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(margarita40 @ 2013 01 03, 10:59)
o tai pinciau, tu pati Big Beną siuvinėjai?

ax.gif aga blush2.gif
Atsakyti