Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

Na gerai, kadangi man labai smalsu kas buvo mano santa, tai pirma ir prisipažinsiu, kad aš globojau Jurslan smile.gif
Atsakyti
na tada tesiu as...mane isriso blink.gif verysad.gif globojau MARGARITA 40 4u.gif

beje Liniote aciu uz atviruka,siandien pasieke 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi "išrišo" iš karto - skirmulė wink.gif
Atsakyti
A jau viskas? dedam kortas ant stalo? bigsmile.gif

Na tada prisipažįstu, jog mano nykštukai skriejo pas jugetą biggrin.gif (o tamstos paštininkės tinginiukės, nes dvi dienas nusimuliavo - rašė, kad nieko namie nerado doh.gif )
Atsakyti
o aš buvau tik as Santa 000054.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 03, 10:08)
A jau viskas? dedam kortas ant stalo?  bigsmile.gif

Na tada prisipažįstu, jog mano nykštukai skriejo pas jugetą  biggrin.gif (o tamstos paštininkės tinginiukės, nes dvi dienas nusimuliavo - rašė, kad nieko namie nerado  doh.gif )

isivaizduoji, man siandein pastininkas pareiske, tavo siuntinys buvo vakar, bet neveziau, neturejau laiko...achujet savo darbui blyn laiko neturi doh.gif
Atsakyti
ir mane išrišo:) bet pati kalta, nes iš to paties pašto išsiunčiau siuntinuką ir kaip nuo savęs, ir kaip nuo santos. Išsiuntus supratau, kad susimoviau doh.gif ir Kisutė momentaliai užfiksavo biggrin.gif
Atsakyti
Pinciau 4u.gif
o aš globojau Loretoidą, labai tikiuosi, kad manęs neįtarė bigsmile.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivamm @ 2013 01 03, 10:12)
ir mane išrišo:) bet pati kalta, nes iš to paties pašto išsiunčiau siuntinuką ir kaip nuo savęs, ir kaip nuo santos. Išsiuntus supratau, kad susimoviau doh.gif ir Kisutė momentaliai užfiksavo biggrin.gif

o as tai taip stengiausi ****** metyt ir vis laukdavau tu progu,, kada galesiu, o eme ir isriso doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 03, 10:08)
A jau viskas? dedam kortas ant stalo?  bigsmile.gif

Na tada prisipažįstu, jog mano nykštukai skriejo pas jugetą  biggrin.gif (o tamstos paštininkės tinginiukės, nes dvi dienas nusimuliavo - rašė, kad nieko namie nerado  doh.gif )

Ajaj kaip smagu bigsmile.gif friends.gif

Aha, tinginiukės doh.gif O aš kai buvau pikta biggrin.gif Ir dar pamenu, iš vakaro gavau du lapelius dėl reg. siuntų- tai nuvažiavau jų pasiimt.. Rytojaus dieną, sutinku paštininkę, ji ir sako- "va nešiau vakar vokelį, bet jūsų nebuvo namuos"... Jeigu metė į pašto dėžutę pranešimus dėl anų registruotų siuntinių... tai kodėl negalėjo su parkeriu užrašyti, kad dar vienas yra biggrin.gif o gal aš per daug noriu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 10:10)
isivaizduoji, man siandein pastininkas pareiske, tavo siuntinys buvo vakar, bet neveziau, neturejau laiko...achujet savo darbui blyn laiko neturi  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 10:16)
o as tai taip stengiausi ****** metyt ir vis laukdavau tu progu,, kada galesiu, o eme ir isriso  doh.gif  biggrin.gif

aš tai kažkaip netyčia žiūriu SM pinciaus anketa vieta Žemaitija -Vilnius, tada ir pradėjau įtart, na dar laiškuose rašo, ne viską spėju, o forume ir panašų tekstą skaičiau, tai dar padidino įtarimus, nors pradžioj kitas įtariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 03, 09:50)
Na gerai, kadangi man labai smalsu kas buvo mano santa, tai pirma ir prisipažinsiu, kad aš globojau Jurslan smile.gif

wub.gif wub.gif thumbup.gif ačiūūūū wub.gif iš kur tie lipdukėliai maži?

mane irgi išrišo iškart smile.gif aš siunčiau nusishypsom wink.gif
Atsakyti