Na gerai, kadangi man labai smalsu kas buvo mano santa, tai pirma ir prisipažinsiu, kad aš globojau Jurslan
na tada tesiu as...mane isriso globojau MARGARITA 40
beje Liniote aciu uz atviruka,siandien pasieke
beje Liniote aciu uz atviruka,siandien pasieke
A jau viskas? dedam kortas ant stalo?
Na tada prisipažįstu, jog mano nykštukai skriejo pas jugetą (o tamstos paštininkės tinginiukės, nes dvi dienas nusimuliavo - rašė, kad nieko namie nerado )
Na tada prisipažįstu, jog mano nykštukai skriejo pas jugetą (o tamstos paštininkės tinginiukės, nes dvi dienas nusimuliavo - rašė, kad nieko namie nerado )
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 03, 10:08)
isivaizduoji, man siandein pastininkas pareiske, tavo siuntinys buvo vakar, bet neveziau, neturejau laiko...achujet savo darbui blyn laiko neturi
ir mane išrišo:) bet pati kalta, nes iš to paties pašto išsiunčiau siuntinuką ir kaip nuo savęs, ir kaip nuo santos. Išsiuntus supratau, kad susimoviau ir Kisutė momentaliai užfiksavo
Pinciau
o aš globojau Loretoidą, labai tikiuosi, kad manęs neįtarė
o aš globojau Loretoidą, labai tikiuosi, kad manęs neįtarė
QUOTE(Daivamm @ 2013 01 03, 10:12)
ir mane išrišo:) bet pati kalta, nes iš to paties pašto išsiunčiau siuntinuką ir kaip nuo savęs, ir kaip nuo santos. Išsiuntus supratau, kad susimoviau ir Kisutė momentaliai užfiksavo
o as tai taip stengiausi ****** metyt ir vis laukdavau tu progu,, kada galesiu, o eme ir isriso
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 03, 10:08)
Ajaj kaip smagu
Aha, tinginiukės O aš kai buvau pikta Ir dar pamenu, iš vakaro gavau du lapelius dėl reg. siuntų- tai nuvažiavau jų pasiimt.. Rytojaus dieną, sutinku paštininkę, ji ir sako- "va nešiau vakar vokelį, bet jūsų nebuvo namuos"... Jeigu metė į pašto dėžutę pranešimus dėl anų registruotų siuntinių... tai kodėl negalėjo su parkeriu užrašyti, kad dar vienas yra o gal aš per daug noriu?
Papildyta:
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 10:10)
isivaizduoji, man siandein pastininkas pareiske, tavo siuntinys buvo vakar, bet neveziau, neturejau laiko...achujet savo darbui blyn laiko neturi
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 10:16)
o as tai taip stengiausi ****** metyt ir vis laukdavau tu progu,, kada galesiu, o eme ir isriso
aš tai kažkaip netyčia žiūriu SM pinciaus anketa vieta Žemaitija -Vilnius, tada ir pradėjau įtart, na dar laiškuose rašo, ne viską spėju, o forume ir panašų tekstą skaičiau, tai dar padidino įtarimus, nors pradžioj kitas įtariau
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 03, 09:50)
Na gerai, kadangi man labai smalsu kas buvo mano santa, tai pirma ir prisipažinsiu, kad aš globojau Jurslan
ačiūūūū iš kur tie lipdukėliai maži?
mane irgi išrišo iškart aš siunčiau nusishypsom