Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(Kisute @ 2013 01 02, 20:10)
Šiandien ačiū dar dviems mergaitėms:

Liniotei už kompaniją  biggrin.gif
user posted image

Koks grožis! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2013 01 02, 19:10)
Reik čia jau Pinčiaus klaust ax.gif

Galvojau kitoj pusėj yra kokių ženklų smile.gif
QUOTE(pincius @ 2013 01 02, 19:14)
tas pinciaus tai Uniceff, bet nukirptas  blush2.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
man buvo karta kad laukiau siuntinuko is vienos parduotuvikes.. laukiu laukiu nieko nesulaukiu... rasau tai pardei sako jo siuntem..po kurio laiko pardavejas raso gavom siuntini atgal..is pasto mat nepasieme niekas doh.gif
aciu devui oersiunte.. bet esme ta, kad buvau negavus jokio pranesimo, nors siuntinys buvo paste...
tai va gal ir dabar taspats su tuo dingusiu siuntinuku?

darom valentino dienos proga kazka kaip dabar su KZ bigsmile.gif
jau pradejau medziot grazius atvirukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2013 01 02, 20:33)
man buvo karta kad laukiau siuntinuko is vienos parduotuvikes.. laukiu laukiu nieko nesulaukiu... rasau tai pardei sako jo siuntem..po kurio laiko pardavejas raso gavom siuntini atgal..is pasto mat nepasieme niekas  doh.gif
aciu devui oersiunte.. bet esme ta, kad buvau negavus jokio pranesimo, nors siuntinys buvo paste...
tai va gal ir dabar taspats su tuo dingusiu siuntinuku?

darom valentino dienos proga kazka kaip dabar su KZ  bigsmile.gif
jau pradejau medziot grazius atvirukus  wub.gif

Na, svarbiausia, kad visai nedingtų...

Aš irgi šiandien buvau išėjusi į miestą, radau knygyną netoli prezidentūros, kurio sugebėjau kažkaip niekada anksčiau nematyt, o ten - gražių atvirukų smile.gif Tai pirmąjį Valentininį neblogą radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiute @ 2013 01 02, 19:42)
Na, svarbiausia, kad visai nedingtų...

Aš irgi šiandien buvau išėjusi į miestą, radau knygyną netoli prezidentūros, kurio sugebėjau kažkaip niekada anksčiau nematyt, o ten - gražių atvirukų smile.gif Tai pirmąjį Valentininį neblogą radau smile.gif

Čia kuris? Eurekos ar akademinė knyga (pastarojoje kažkada pigiai pirkau turistinius rinkinius, ale nebėra)?
Atsakyti
Noriu padėkoti Tiupiui už linkėjimus ir Brumbrumams už KŽ 2012!
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 02, 20:45)
Čia kuris? Eurekos ar akademinė knyga (pastarojoje kažkada pigiai pirkau turistinius rinkinius, ale nebėra)?

Eurekos neprisiminiau. Akademinėj knygoj tai Baltėno ir Paknio gražių atvirukų yra. Dar sakė, kad VU knygyne yra neblogų atvirukų, bet man vis nesiseka nueit - po darbo vis nespėju, o dabar atotogauju, tai ir jie atostogauja smile.gif
Atsakyti
Nors pas mus sniego likę labai nedaug, o žiū - koks jaunikaitis pas mane rogėmis atskriejo wub.gif Ačiū skirmulei 4u.gif
user posted image
Šventės nesibaigė thumbup.gif Nors man jau pabodo tie nacionaliniai nedarbadieniai, tai zlastei apmalšinti net vyno negaliu nusipirkt doh.gif
Atsakyti
doke kalediniame paspalvojau mėlynai, iš kurių gavau atvirukus jų sąrašuose smile.gif gal aiškiau bus susigaudyti tada kas ko negavo
paspalvojau melynai tas, kurios buvo pasirašiusios nuo ko gavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 02 sausio 2013 - 21:27
Rodausi grožius, kurių dar nespėjau parodyti smile.gif

Tiupis wub.gif
user posted image

Tik as wub.gif
user posted image

Sleepy hat wub.gif
user posted image

Visi nuostabūs smile.gif AČIŪ
Atsakyti
smile.gif Na beveik dabar esu tikra dėl savo Santos, kad ir kaip stengėsi neišsiduoti ir mėtyti pėdas. Santai - Snieguolės linkėjimai wink.gif
Atsakyti
aš tai nesupratau ar Yvette gavo nuo manęs KŽ g.gif
Atsakyti