As taip pat gavau 100-ka aciu paradizei
aš kalėdinius dar pasidėjus panosėj laikiau iki šiol, labai man jie patiko dar paskaičiau prieš padėdama dėžutėn, o perskaičius sugalvojau, kad jie nusipelno atskiros dėžutės, su taškučiais
tai va, ten bus geroji dėžutė kalėdiniams, valentininiams, gimtadieniniams ir visokiems kitokiems jūsų atvirukams. dar nieks nėra rašęs tokių gražių ir nuoširdžių atvirukų, kaip kad jūs. ačiū, kad esate
tai va, ten bus geroji dėžutė kalėdiniams, valentininiams, gimtadieniniams ir visokiems kitokiems jūsų atvirukams. dar nieks nėra rašęs tokių gražių ir nuoširdžių atvirukų, kaip kad jūs. ačiū, kad esate
tai va... jūs 100, o aš dar pora kalėdinių pasidžiaugt noriu
Escaramujo kaip aš mėgstu taškiukius
Loretoidas priminė vaikystė abi
Escaramujo kaip aš mėgstu taškiukius
Loretoidas priminė vaikystė abi
Julija-Agota, labai ačiū už gražų atviruką ir šiltą parašymą .
Kas kavos?
Kas kavos?
štai mano 100-tuko fainuolis nuo Nieko sau
QUOTE(jurslan @ 2013 01 20, 12:57)
mano nuostabus 100 nuo Kibirkštėlės
nerealus daiktas visgi tas PC paštininkė be pavardės ir be teisingo adreso atneša ten, kur reikia
nerealus daiktas visgi tas PC paštininkė be pavardės ir be teisingo adreso atneša ten, kur reikia
Net ramiau pasidarė Džiugu, kad patiko
Ačiū Smile_ej už gražuolį 100
QUOTE(Nieko sau @ 2013 01 20, 12:54)
Julija-Agota, labai ačiū už gražų atviruką ir šiltą parašymą .
Kas kavos?
Kas kavos?
O aš vis žvalgausi pagrindinėje temoje, ir pergyvenu, kad negavai Džiugu, kad patiko! Ir turbūt pats metas pasikavint
margarita40, ačiū ačiū ačiūūū už fantastišką 100-uką
Escaramujo, ačiū už nuostabius Kalėdinius sveikinimus. Aš taip norėjau to atviruko, taip norėjau..
Escaramujo, ačiū už nuostabius Kalėdinius sveikinimus. Aš taip norėjau to atviruko, taip norėjau..