Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(liniote @ 2013 01 18, 19:33)
Aš esu gavusi anoniminį sveikinimą, bet ta anonimė taip ir neatsiliepė g.gif

aš irgi, bet kaip supratau, ta anonimė buvo Alyvuogė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 18, 19:34)
o Amadinka tai ir turėjo siųsti? Nes aš gavau 3SH, bet jie nebuvo nuo Amadinkos, tai gal ji ir neturėjo man siųst?

Ačiū- pataisiau 4u.gif Matyt ne ten pažiūrėjau... 4u.gif
Atsakyti
As gavau nuo Amadinkos g.gif isivaizduoju,kad KZ,nors kodas neparasytas ir sarase nera manes biggrin.gif as tai jau tiesa pasakius pasiklydau tarp atviruku blush2.gif
Atsakyti
Alyvuoge, o maniškį ar esi gavus?
Atsakyti
Gavus,tik buvau atitrukus nuo PC mazumele per sventini laikotarpi blush2.gif Nepamenu ar rasiau,bet be 3 KZ kaledinius gavau nuo Kisutes,margaritos40,Pliukst,Loretoido,S.H.ir Tiupio Labai visoms dekinga 4u.gif Dar nesugalvojau kur,bet intensyviai mastau,apie visu gautu atviruku patalpinima vienoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
nu bet kaip pražiopsojau registraciją į valentinus doh.gif nu bet pati kalta, traukinys š...... nelaukia biggrin.gif bet kadangi turiu keletą pakaupus "kitokių" atvirukų valentinadieniui, tai pasiuntinėsiu šiaip sau biggrin.gif

o dar į Velykas registruotis galima? kaip supratau g.gif

QUOTE(skirmule @ 2013 01 18, 15:19)
.(Kai pamatau princą Čarlzą, pirma mintis būna-ačiū dievui, kad Viljamas ir Haris ne į tėvą ... biggrin.gif )

[/url]

tai jau tikrai biggrin.gif
QUOTE(pincius @ 2013 01 18, 17:42)
nu tas mazasis tai gryns tevs, tik ryzas  biggrin.gif

nu man tas ryžikas labai fainas biggrin.gif turi tokios charizmos ir šarmo biggrin.gif labiau simpatiškesnis tiek už tėvą tiek ir už "gražuolį" kitą princą
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 01 18, 19:24)
Mergaitės, vis dar žiūrinėju, kaip ten su tais kalėdiniais atvirukais  4u.gif

Ar nuo Amadinkos niekas nėra gavęs, kad net visa eilutė žaliuoja?  g.gif

https://docs.google....V4hoV-UWY8/edit

Atsiprasau, as gavau, paveluotai tik susizymejau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Snow @ 2013 01 18, 23:35)

nu man tas ryžikas labai fainas  biggrin.gif turi tokios charizmos ir šarmo  biggrin.gif labiau simpatiškesnis tiek už tėvą tiek ir už "gražuolį" kitą princą

Aha, ir toks biškį negeras berniukas laugh.gif .Rrrrr biggrin.gif
Atsakyti
man asmeniskai jie abu baisus ir ryzas ir praplikes biggrin.gif
Atsakyti
aš tai kokią laimę šįryt apturėjau, pašto dėžutėj tik vienas sušalęs atvirukas, bet už tai koks wub.gif
100 temos sveikinimas nuo Laumikės, įdomiausia, kad nežinau nei vardo ir iš kokio miesto nematyti iš anspaudo, bet taip nuo dūšios išrinktas, bais apsipatenkinus smile.gif
user posted image
Ačiū Laumike wub.gif
(o pas mus šįryt -20 C buvo)
Atsakyti
QUOTE(Ms.Snow @ 2013 01 18, 23:35)
o dar į Velykas registruotis galima? kaip supratau  g.gif

į velykas ir į slaptą janiną dar galima smile.gif
Atsakyti
Na o aš 100-ąją temą švenčiu su šokoladiniais puodeliais essen.gif Ačiū Arbatėlei 4u.gif
user posted image
Atsakyti