Trūksta Miegaliukės ir Cup adreso
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 15, 11:32)
Tai iki vakaro dar pagalvokit kas nori daugiau ir ištrauksiu.
o gal dar iki rytojaus palaukt gali? gal dar atsiras nepamačiusių
Galiu rytoj ryte ištraukti, bet registracijai paskutinė diena šiandien
Labas
Atsiprašau, kad buvau dingusi
Bandau "stot į vėžes"
Todėl noriu viską galutinai sutvarkyt dėl kalėdinių atvirukų burtų, kad ramiai galėtumėm džiaugtis kitomis šventėmis
Sulyginau savo ir google dokumentus ir pažaliavau tas nares, kurioms turėjo būti nusiųsti atvirkukai. Prašau, pamėlynuokit, jei gavote
https://docs.google....V4hoV-UWY8/edit
Atsiprašau, kad buvau dingusi
Bandau "stot į vėžes"
Todėl noriu viską galutinai sutvarkyt dėl kalėdinių atvirukų burtų, kad ramiai galėtumėm džiaugtis kitomis šventėmis
Sulyginau savo ir google dokumentus ir pažaliavau tas nares, kurioms turėjo būti nusiųsti atvirkukai. Prašau, pamėlynuokit, jei gavote
https://docs.google....V4hoV-UWY8/edit
merginos, aš trečio KŽ nesu gavusi ir sąraše nematau, kas man jį turėjo siųsti. tai negaliu trečio niko, iš ko gavau, prisirašyti
papildymas: matau, kad esu prirašyta prie Amadinkos. kodo ant atviruko tada, rodos, nebuvo, kaip KŽ nepažymėtas? susipainiojau visai, eisiu knisti ir tikrinti namie.
papildymas: matau, kad esu prirašyta prie Amadinkos. kodo ant atviruko tada, rodos, nebuvo, kaip KŽ nepažymėtas? susipainiojau visai, eisiu knisti ir tikrinti namie.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 15, 14:07)
merginos, aš trečio KŽ nesu gavusi ir sąraše nematau, kas man jį turėjo siųsti. tai negaliu trečio niko, iš ko gavau, prisirašyti
Kai kurios siuntė be kodų, nes vienos čia retai lankosi ir turbūt nežinojo, kad reikia rašyt, o kitos jau buvo išsiuntusios, kai atsirado susitarimas dėl KŽ-2012
QUOTE(sayonara @ 2013 01 15, 14:07)
Vienas turejo buti is manes. Kodo nerasiau...
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 15, 12:40)
Galiu rytoj ryte ištraukti, bet registracijai paskutinė diena šiandien
Aš dar noriu, kažkaip atidėjau registraciją, o paskui kompą biški perinstaliavo tai visi parankiniai dingo....
QUOTE(pulina @ 2013 01 15, 19:08)
Aš dar noriu, kažkaip atidėjau registraciją, o paskui kompą biški perinstaliavo tai visi parankiniai dingo....
įrašiau į kovo 8/valentinkės
QUOTE(Escaramujo @ 2013 01 15, 16:17)
Vienas turejo buti is manes. Kodo nerasiau...
jo, Tave esu užfiksavus, paminėjai, kad KŽ
Amadinka, tada ok viskas