Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(*Alyvuoge* @ 2013 01 08, 20:07)
Atsiprasau mergytes,tik dabar po svenciu po truputi i normalu gyvenimo ritma gryztu ir nebegaliu iveikt visu PC temu,visu prirasytu psl.  blink.gif  doh.gif Prisipazystu tik,kad buvau Daivam santa ir,kaip paaiskejo mano fainuole Santa  wub.gif  buvo Kasiute,nors berods bandoma buvo ant kazko kito "suverst" lotuliukas.gif tai noriu nuramint,kad paskutini siuntinuka gavau,kur buvo skanumynu dezute su peledom,bet vaikai spejo viska sumaisyt ir jau nebeatseksiu kas buvo 1,2 ar treciam siuntinuke  blush2.gif Bet labai laiminga jauciuos ir kazkaip vis atrodo,kad per mazai savo globotinei demesio parodziau  blush2.gif

Uffff, o aš jau bijojau, kad siuntinukas kur prapuolė... bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū Kisutei
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 sausio 2013 - 10:05
danke danke Yvettei biggrin.gif

siandien atleke wub.gif
ech, reikia visus pasirodyti, bet tingiu skenuoti blush2.gif
Atsakyti
Na o aš Kalėdų sezoną uždarau trimis labai gražiais atvirukai. Tad AČIŪ
tik aš wub.gif
user posted image
tviksei wub.gif
user posted image
Mamoshkai wub.gif
user posted image
Atsakyti
o as dekinga uz nuostabu atviruka Escaramujo smile.gif
Atsakyti
Atšuoliavo vakar per pusnynus dar vienas simpatiškas kalėdinis sveikinimas nuo Yvette bigsmile.gif Ačiūūūūūūūū wub.gif
Atsakyti
savaitgalį jau gal sužinosime ką sveikinsime su valentino ir kovo 8 bigsmile.gif
jei kas nedavėte sutikimo naudoti adresų iš kalėdų ir/ar nedalyvavo kalėdose, tai siųskite adresus kibirkštėlei, kad greičiau būtų.

o beje kokiu laiku siunčiame atvirukus? tarp vasario 14 ir kovo 8 d. kam kaip patinka?

ir jeigu kam negana gauti/siųsti trims žmonėms, tai galite antrąkart įsirašyti po savo vardu, bus tada 6 atvirukai wub.gif po kalėdų atvirukų maratono man tie trys tai per mažai labai. kibirkštėle, nemušk 4u.gif apetitas auga bevalgant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 14 sausio 2013 - 22:48
Man tetrūksta brumbrumai ir Nieko sau adresų. Jugeta pradingo kažkur, tai jūs pačios man atsiųskit, ok? ela.elyte et gmail.com Sinuhai, tau persiųsti? 4u.gif

Ir galiu anksčiau ištraukti, jei daugiau nebus norinčių. 4u.gif
Adresus susiųsiu AŽ arba elektroniniais paštas (kurių turiu smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 14, 22:45)
ir jeigu kam negana gauti/siųsti trims žmonėms, tai galite antrąkart įsirašyti po savo vardu, bus tada 6 atvirukai  wub.gif  po kalėdų atvirukų maratono man tie trys tai per mažai labai. kibirkštėle, nemušk  4u.gif  apetitas auga bevalgant

Nemušu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man irgi 3 maza blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 14, 23:00)
Man tetrūksta brumbrumai ir Nieko sau adresų. Jugeta pradingo kažkur, tai jūs pačios man atsiųskit, ok? ela.elyte et gmail.com Sinuhai, tau persiųsti? 4u.gif

Persiųsk man paskui, ačiū 4u.gif tik kelios merginos man atsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2013 01 15, 08:30)
Persiųsk man paskui, ačiū 4u.gif tik kelios merginos man atsiuntė.

Persiųsiu drinks_cheers.gif

Trūksta tik brumbrumai adreso ax.gif

Tai iki vakaro dar pagalvokit kas nori daugiau ir ištrauksiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 15, 11:32)

Tai iki vakaro dar pagalvokit kas nori daugiau ir ištrauksiu. thumbup.gif

pagr. temoj parašyk, gal kas dar apsižioplino
Atsakyti