Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

O tai kada Santos paaiškės smile.gif? Ežiuk, gal parašysi sąrašą?
Prisipažinsiu, kad nežinau kas mano ir spėjau iš lempos, nes net nežinau kas dalyvavo.
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 01 02, 13:51)
Aš galėčiau patalpinti burtų sąrašą, kas ir kam turėjo siųsti  4u.gif  Nedariau to anksčiau, kad dar tos kurios negavo- būtų staigmena..  Bet jei jūs norit, galiu patalpinti  4u.gif  greičiau suseksim kas ir kaip g.gif  ax.gif

o kiek išvis dalyvių buvo? gal ne visos jau suspėliojo?
ai čia apie kž ar apie santas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 02 sausio 2013 - 13:54
Ežiukas sakė kai tik išsiuntė adresus, sąrašą ištrynė lotuliukas.gif , bet gal dar kur nors šiukšliadėžėj yra... biggrin.gif

Kibirkštėle, mano KŽ buvo Nimbamedė, Jugeta ir Jurslan. Lyg tai gavo visos. Daugiau kitoms siunčiau šiaip, papildomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 02 sausio 2013 - 13:59
nusishypsom, ten buvo "šiaip" atvirukas wink.gif ne KŽ
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 02, 13:53)
O tai kada Santos paaiškės smile.gif? Ežiuk, gal parašysi sąrašą?
Prisipažinsiu, kad nežinau kas mano ir spėjau iš lempos, nes net nežinau kas dalyvavo.

Hmm g.gif

dėl Slapto Santos gal dar porą dienų luktelkim? g.gif Gal ne visos dar pasidalino savo staigmenom? Tikiu, kad tas šventinis laikotarpis kai kuriems tikrai užimtas smile.gif

Ežiuk, kiek Slaptų Santų buvo? bigsmile.gif

Aš dalinau KŽ-2012 adresus. Pirmame ture buvo 41 dalyvis smile.gif Apie antrą turą nieko nežinau ax.gif
Atsakyti
Mano siųstas KŽ visos gavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 02, 13:59)
Kibirkštėle, mano KŽ buvo Nimbamedė, Jugeta ir Jurslan. Lyg tai gavo visos. Daugiau kitoms siunčiau šiaip, papildomai.

Tu siuntei joms, ar iš jų gavai? Nes dokumente kitaip parašyta, klaidelę kažkas paliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 02, 14:12)
Tu siuntei joms, ar iš jų gavai? Nes dokumente kitaip parašyta, klaidelę kažkas paliko smile.gif

Aš joms siunčiau. smile.gif Dokumento darbe nematau, reik namų laukt.
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 02, 14:16)
Aš joms siunčiau.  smile.gif Dokumento darbe nematau, reik namų laukt.

Pataisysiu wink.gif
Atsakyti
dabar negaliu sukelti visu gautu, bet kazkas man rase Z. Gaizauskaites zodzius ant atviruko 4u.gif be paraso, tai nezinau ar KZ jis ar ne g.gif pagal stampa is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu vieną nepasirašytą, tai dabar net nežinau ar ten KŽ, ar šiaip ax.gif
Atsakyti
Dar pasirodysiu nerodytą grožį nuo Loretoido 4u.gif
user posted image

Ir naujametinis nuo SH (labai patinka man tas užrašas, ir žinoma patys batai) 4u.gif
user posted image
Atsakyti