Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 01 07, 19:35)
Escaramujo, tai gal ir mano gražuolis buvo KŽ? bigsmile.gif

Taip, irgi. smile.gif Dar vienam zmogui siunciau, bet lyg nemaciau, kad butu pasirodes, tai gal dar negavo, nu, arba as praziopsojau... Tai nesakysiu gal dar? Pastas kazkaip letai dirba labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Escaramujo: 07 sausio 2013 - 23:01
ačiū mano globotinį Loretoide, už tokią nuostabią moterį į mano skaitančių kolekciją, tokios nesu net mačius, tikrai susinepatoginau, nuostabus atvirukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 06, 11:50)
man palinkėti kelionės lėktuvu. Dar niekada nesu skridusi.

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 06, 18:49)
Aš irgi nesu skridusi, norėčiau šiemet kur nors palėkti  drinks_cheers.gif Ir dar darbą gauti noriu...

o mano vaikai šiandien atliko savo skrydį nr 13 ax.gif
Atsakyti
Tai skriskit pas many - nei toli, nei labai brangu. Paskui jau į platesnius vandenis galėsit leistis biggrin.gif

O aš šiandien po darbų nulėkiau pasiimti popierių iš dėstytojos. Vyko paskaita. Kol man surado popierius, nužiūrėjau auditoriją ir mįslinu - kur jie man matyti, na, kur jie man matyti. O neatgaminu, nors nusišauk doh.gif Ir tik po poros valandų dingt į galvą - taigi stiuardesai smile.gif Must kalbos sumanė pasimokyti. O gal reikia darbams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 08 sausio 2013 - 18:18
Atsiprasau mergytes,tik dabar po svenciu po truputi i normalu gyvenimo ritma gryztu ir nebegaliu iveikt visu PC temu,visu prirasytu psl. blink.gif doh.gif Prisipazystu tik,kad buvau Daivam santa ir,kaip paaiskejo mano fainuole Santa wub.gif buvo Kasiute,nors berods bandoma buvo ant kazko kito "suverst" lotuliukas.gif tai noriu nuramint,kad paskutini siuntinuka gavau,kur buvo skanumynu dezute su peledom,bet vaikai spejo viska sumaisyt ir jau nebeatseksiu kas buvo 1,2 ar treciam siuntinuke blush2.gif Bet labai laiminga jauciuos ir kazkaip vis atrodo,kad per mazai savo globotinei demesio parodziau blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

aš, pasirodo, šiandien antrą KŽ gavau iš Escaramujo smile.gif 4u.gif AČIŪ, labai gražu smile.gif

user posted image

trečio dar nesu gavusi, bet tikiu, kad jis manęs ieško susirūpinęs biggrin.gif
Atsakyti
Mano slapto Santos dovanėlė (atsiprašau, kad tik dabar dedu foto blush2.gif ). Senai prisiruošiau nufotografuoti (atleiskit ir už kokybę - visiškai nemoku gražiai fotografuoti blush2.gif ), bet vis neprisiruošiau paskelbti temoje.

Dar kartą už viską ačiū Loretoidui wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Rasma, ohoooooo bigsmile.gif
o kokios ten pagalvytės su karve?
Atsakyti
Kaaaip man nagai niežti greičiau sužinoti, kurias mergaites reiks su Valentinadieniu sveikinti bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Bet koookie nerealūs Loretoido atvirukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
kokį grožį gavau šiandien, man kažkaip silpnybė Budos statuloms, va ką atsiuntė man liepaeglė , kaip supratau su Kalėdomis, labai nuoširdžiai ačiū wub.gif
user posted image
Laosas.
Atsakyti
Pasigirsiu dar prie kalėdinių. Liepaegle, labai ačiū, šaunus atvirukas bigsmile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti