Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

Kaip gražu skaityti... Ir kad kiekviena priartėtume prie tų norų, surastume juos ir kitiems padėtume išpildyti jų svajones bigsmile.gif

Aš norėčiau sau ir artimiesiems palinkėti sveikatos ir ramybės – kad nebūtų nereikalingų pagundų, nereikalingų vėjų, nuoskaudų ir skaudulių. O kai širdyje ramu ir džiugu, tai, tikiu, kitus dalykus atrasim ir susikursim pamažu.
Atsakyti
viskas BUS biggrin.gif
Atsakyti
jau ir trys Karaliai eina į pabaigą, nupuošėm eglutę, tik priliečiau ir beveik visa nubirėjo, ką galiu pasakyt, kad šitos šventės buvo kažkokios kitokios, daugiau stebuklo laukimo, jau kaip to Santos laukiau, vyras ir kartu kaifavo visom dovanėlėm, gyrė jūsų atvirutes, mano suaugus dukrelė labai keistai į mus žiūrėjo, paskui padarė išvadą, tėvai galutinai kvaištelėjo, kaip tas senis šaltis, kur vasaros ieškojo biggrin.gif žodžiu kažkaip pakeitėt mano Kalėdas, supratau, kad laukimas tai toks nuostabus dalykas, įdomu ką galvoja mano kaimynai, kai rytais n kartų mato mane prie paštadėžės trypiančią g.gif tiesiog noriu padėkot visom ir atsiprašyt už mano tą tokį nenorą kalėdinių atvirukų, suprantu, kiek buvo mergaitėms bereikalingo vargo man įtikti, dabar tvirtai galiu pasakyti, kad MAN PATINKA KALĖDINIAI ATVIRUKAI, na iš tiesų patinka biggrin.gif
noriu visoms padėkoti, jaučiu net per kompiuterį jūsų šilumą, dvasinį artumą, nesavanaudiškumą, norą pradžiuginti, padėti ir patarti, jūs super, tegul pildosi visi jūsų, kad ir slapčiausi ir patys neįtikinamiausi norai ir svajonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 06, 11:50)
man palinkėti kelionės lėktuvu. Dar niekada nesu skridusi.

Aš irgi nesu skridusi, norėčiau šiemet kur nors palėkti drinks_cheers.gif Ir dar darbą gauti noriu...

Skirmule, man labai gražu servetėlės, bet pati neturėčiau kur dėti 4u.gif
Atsakyti
Gerą vakarą wink.gif

Norėčiau pritarti margarita40 išsakytoms mintims ir taip pat padėkoti visoms merginoms už smagų Kalėdinį laikotarpį dalyvaujant SM Kalėdinio atviruko ir Santos žaidimuose. Didelis AČIŪ idėjos sumanytojai 4u.gif Tiesiog nuostabu, kad praeitais metais atradau Jus čia SM, ir nors ir neaktyviai dalyavauju pokalbiuose, bet užtad kone kasdien smalsauju ir skaitau kas vyksta čia SM PC pasaulyje blush2.gif Ačiū, kad esate wub.gif
Taigi, kol dar nesibaigė Trys Karaliai visoms linkiu svajonių išsipildymo šiais metais, bei taip pat taip gražiai draugauti drinks_cheers.gif
Papildyta:
skirmule tiesiog nuostabūs darbai wub.gif Aš tai ir turėčiau kur padėti ir tiesiog būčiau laiminga gavusi tokį turtą. Nors pati taip pat labai mėgstu nerti, bet jau senokai tą dariau blush2.gif dabar jeigu ką mezgu tai tik šalikus/kojines/pirštines ... o kiek esu prinėrusi servetėlių tai po to iškrakmolyti/išlyginti neužtenka "kantrybės" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miegaliuke_: 06 sausio 2013 - 20:25
Labas smile.gif

Palinkėkit man nenuprotėt rašant bakalaurinį ir po to įstot į finansuojamą magistrą biggrin.gif

Skirmule, laaabai gražūs ir nematyti darbeliai! wub.gif aš įsikalu kelis modelius ir galiu iki begalybės varyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 07 sausio 2013 - 00:27
na va, vakar visoms padėkojau ir kaip ir baigiau Kalėdinę temą, o šiandien gaunu grožių grožį iš savo globotinio thumbup.gif Loretoido , wow, kaip netikėta,tikrai nereikėjo blush2.gif
user posted image
per daug čia man gerai beveik visą M.Rydeno kolekciją susirinkau dėka jūsų ir nei vienas nesusidubliavo 4u.gif
ačiū Loretoidai labai 4u.gif
Atsakyti
taip ir nesužinojau, kas mano Santa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivamm @ 2013 01 07, 11:08)

tai gal ežiukas parašys g.gif
Atsakyti
Escaramujo,

ačiū už jaukų kalėdinį atviruką, šiandien gavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Ar tai KŽ?
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2013 01 07, 18:53)
Escaramujo,

ačiū už jaukų kalėdinį atviruką, šiandien gavau  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Ar tai KŽ?

taip, as kazkaip nelabai sekiau Kaledine tema pries Kaledas, tai nesusivokiau kad reikia rasyti KZ prie oficialiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Escaramujo @ 2013 01 07, 18:59)
taip, as kazkaip nelabai sekiau Kaledine tema pries Kaledas, tai nesusivokiau kad reikia rasyti KZ prie oficialiu  doh.gif

Escaramujo, tai gal ir mano gražuolis buvo KŽ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivamm @ 2013 01 07, 11:08)

Tave globojo Alyvuogė 4u.gif

Ar jau visos žino savo Slaptuosiuosius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 07 sausio 2013 - 19:40