Man grazu, patinka ir miela rankdarbius gauti, apziureti, liesti, stebetis ir aikcioti o jei dar tie rankdarbiai i auskarus pavirsta, tai isvis virsune. As sergu ne tik atvirukais, bet ir batais bei auskarais
tai palinkekit man kas nors, kad nukeliauciau sia vasara kur nors uz Lietuvos sienu, arba ne vasara, bet siais metais...anksciau nebuvo galimybiu jokiu, dabr ju siek tiek padaugejo, bet manau reikia ir ryzto daugiau man, uztai, kam negaila palinkekit man, ka
SKIRMULE man tavo neriniai primine mociute...jinai labai graziai megsdavo virbalais serveteles, labai kruopsciai iskrakmolindavo, tokias grazias tik uzsienietiskuose zurnaluose esu maciusi, nagina jinai buvo labai
SKIRMULE man tavo neriniai primine mociute...jinai labai graziai megsdavo virbalais serveteles, labai kruopsciai iskrakmolindavo, tokias grazias tik uzsienietiskuose zurnaluose esu maciusi, nagina jinai buvo labai
QUOTE(pincius @ 2013 01 05, 23:17)
tai palinkekit man kas nors, kad nukeliauciau sia vasara kur nors uz Lietuvos sienu, arba ne vasara, bet siais metais...anksciau nebuvo galimybiu jokiu, dabr ju siek tiek padaugejo, bet manau reikia ir ryzto daugiau man, uztai, kam negaila palinkekit man, ka
linkiu ryžto ir šiemet iškeliauti kurnors gražion vieton ir daug įspūdžių!
liniote, tau linkiu tiek batų ir auskarų, kad turėtum visą kambarį namie tam skirti
kam dar ko reikia?
Skirmule, aš mielai pasitiesčiau labai gražu
O TR, kur teko lankytis pas vietinius namuose, labai mėgstama patiesti tokių servelėlių visur. Ir tikrai.. VISUR. Ant stalo, ant sofos krašto, ant fotelių kraštų ir, aišku, ant televizoriaus Ypač ten, kur yra vyresnių moterų gyvenama, bet ir jaunamartės, kiek pastebėjau, turi po vieną kitą tokią pasitiesę
Tai man palinkėkit irgi kelionės, nes kai tik pradės iš Vilniaus skraidyti tiesioginiai į Stambulą (kaip žada), sėdu ir lekiu aplankyti draugų ir mėgstamiausių vietų
O TR, kur teko lankytis pas vietinius namuose, labai mėgstama patiesti tokių servelėlių visur. Ir tikrai.. VISUR. Ant stalo, ant sofos krašto, ant fotelių kraštų ir, aišku, ant televizoriaus Ypač ten, kur yra vyresnių moterų gyvenama, bet ir jaunamartės, kiek pastebėjau, turi po vieną kitą tokią pasitiesę
Tai man palinkėkit irgi kelionės, nes kai tik pradės iš Vilniaus skraidyti tiesioginiai į Stambulą (kaip žada), sėdu ir lekiu aplankyti draugų ir mėgstamiausių vietų
o as paziurejau i foto ir jau matau kaip man tokios reiktu mazytes vienam stalo kamputy arba dideles kitam stalo aukste
ale nei nert nei megzt nemoku... mama neismokino o pati kol prisiruosiu
palinkekit man gauti statistikos egzamino iskaita...
ale nei nert nei megzt nemoku... mama neismokino o pati kol prisiruosiu
palinkekit man gauti statistikos egzamino iskaita...
jurslan, TURKIJOS TURKIJOS tau daug!
pažįstama iena ten išsikraustė, tai aš irgi labai labai norėčiau sulaukti gerų skrydžių kainų
tvikse, linkiu išmoki nerti, megzti ir turėsi daug daug servetėlių ir iš egzų dešimtukų, kiek ant žemės akmenukų
o bet pažiūrėjau savo visus gautus kalėdinius ir visi skirtingi. gavau 38, iš kurių dauguma, aišku, iš jūsų
pažįstama iena ten išsikraustė, tai aš irgi labai labai norėčiau sulaukti gerų skrydžių kainų
tvikse, linkiu išmoki nerti, megzti ir turėsi daug daug servetėlių ir iš egzų dešimtukų, kiek ant žemės akmenukų
o bet pažiūrėjau savo visus gautus kalėdinius ir visi skirtingi. gavau 38, iš kurių dauguma, aišku, iš jūsų
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 05, 22:06)
taigi ne lauke gyveni. o jei nuomojamas butas tai iš viso yzi - susirandi gražesnį. Vienas iš mano keistesnių pomėgių (nesigyriau?) skaityti darbo skelbimus bei butų nuomos skelbimus (išsirūšiuoju pagal priimtiną kainą bei rajoną ir skaitinėju, fotkes žiūriu). Tai vis pagalvoju radus kokį, kaip eičiau čia va su mielu noru, arba čia. arba čia, arba čia
aš net užsireginus dviejuose vietose kur darbo tipo ieško labai įdomu kartais kai pasiūlymai ateina
ir būna baldų skelbimus skaitinėju - tipo kur tokį ar anokį baldą dėčiau
SH, kad tavo palinkejimai reikiamas ausis pasiektu
man palinkėti kelionės lėktuvu. Dar niekada nesu skridusi.
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 06, 11:50)
man palinkėti kelionės lėktuvu. Dar niekada nesu skridusi.
linkiu
jei nori paskraidyti, man regis į Oslą būna labai pigūs
pvz. Vilnius - Oslas - Vilnius 83 Lt 2013.03.08 - 03.11
panakvoti pas kokius CS ir vežtis daug maisto iš LT
Aš noriu pirmiausia sėkmingai mokslus užbaigti, tada praeiti Santjago de Compostela kelią, nors jau nelabai tikiu,kad šiemet pavyks ir noriu tokios pat arba jeigu įmanoma dar puikesnės kelionės kaip praeitais metais ai tiesa ir dar darbas būtų gerai prie visų šitų išlaidų ir sveikatos man ir visai šeimai godžiai čia aš
Kadangi šiandien - Trys Karaliai ir gal dar nepavėlavau su norais, tai garsiai sakau (gal didesnė tikimybė išsipildyti), jog norėčiau sveikatos visai šeimynai (ypač vaikams) ir gero spyrio į užpakalį sau, kad pagaliau apsiginčiau magistro diplomą