Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(Miegaliuke_ @ 2013 01 05, 15:41)
Dar turiu vieną voką nuo Santos, kurį galiu atplėšti tik rytoj, labai nekantrauju wink.gif Ačiū, ačiū labai Santai ir jos nykštukams už visas geras akimirkas, gausiai papildė mano ženkliukų kolekciją, tai vis vakare pasiėmu albumą, pasidžiaugiu  wub.gif

kaip fainai, kad patiko wub.gif
santa stengėsi gi labai, gavo premiją iš anksto nuo snieguolės, tai reikėjo atidirbti biggrin.gif (aš tąkart pagalvojau, kad mane išaiškino iškart...)

o štai dar gavau nuo amadinkos kalėdų wub.gif ačiū!
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif ax.gif blush2.gif wub.gif

QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 05, 17:38)
santa stengėsi gi labai, gavo premiją iš anksto nuo snieguolės, tai reikėjo atidirbti  biggrin.gif (aš tąkart pagalvojau, kad mane išaiškino iškart...)

Atsakyti
aš jau kitų metų Santos žaidimui ruošiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2013 01 05, 17:45)

as moraliskai irgi biggrin.gif ir po truputi ne tik moraliskai...bet jei atvirkai noreciau, kad vel butu Kaledos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 05, 16:46)
as moraliskai irgi  biggrin.gif  ir po truputi ne tik moraliskai...bet jei atvirkai noreciau, kad vel butu Kaledos  biggrin.gif

pas mus dabar visokių kalėdinių dalykėlių išpardavimas tai jau kaupiu atskirą dėžutę mūsų merginoms... liga ir sunki, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2013 01 05, 17:49)
pas mus dabar visokių kalėdinių dalykėlių išpardavimas tai jau kaupiu atskirą dėžutę mūsų merginoms... liga ir sunki, ne kitaip biggrin.gif

biggrin.gif aš vakar irgi nužiūrėjau kur tokių įdomių sausainių nupirkti kitoms kalėdoms doh.gif
Atsakyti
man tai kazkokia pirkimo manija paskutinemis dienomis apemusi, gerai, akd kainos pristabdo, o jau buciau visko prisipirkusi...ieskau atviruku, lyg man ju butu maza, bet vis negana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2013 01 05, 18:45)

QUOTE(pincius @ 2013 01 05, 18:46)
as moraliskai irgi  biggrin.gif  ir po truputi ne tik moraliskai...bet jei atvirkai noreciau, kad vel butu Kaledos  biggrin.gif

QUOTE(tik as @ 2013 01 05, 18:49)

QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 05, 18:51)
biggrin.gif  aš vakar irgi nužiūrėjau kur tokių įdomių sausainių nupirkti kitoms kalėdoms  doh.gif

Merginos, maniau kad aš viena tik taip jaučiuosi cray.gif Gaila kad jau baigiasi tos fantastinės šių metų Kalėdos verysad.gif Man jos buvo pačios nuostabiausios dėka jūsų wub.gif Aš irgi nusprendžiau kad kitoms Kalėdoms jau pradėsiu ruoštis, turiu tokį talentą nerti, va įdedu nuotrauką iš mano gaminių pateiktų labdaros mugei ir prašau parašykit nuoširdžiai kuri tokių ar panašių dalykų norėtų(nes aš jau savo aplinką-draugus, gimines, kolegas-aprūpinus sočiai blush2.gif ) ax.gif Žinosiu ir turėsiu ką siust kitoms Kalėdoms wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirmule: 05 sausio 2013 - 21:49
SKIRMULE, tikrai grazu 4u.gif
Atsakyti
man irgi gražu, bet aš neturiu kur tiesti tokių verysad.gif prilinkėjo man visokių gerų dalykų ant kalėdų, o namų didelių ir gražių tai nieks nelinkėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 05, 22:01)
man irgi gražu, bet aš neturiu kur tiesti tokių  verysad.gif  prilinkėjo man visokių gerų dalykų ant kalėdų, o namų didelių ir gražių tai nieks nelinkėjo  doh.gif

taigi ne lauke gyveni. o jei nuomojamas butas tai iš viso yzi - susirandi gražesnį. Vienas iš mano keistesnių pomėgių (nesigyriau?) skaityti darbo skelbimus bei butų nuomos skelbimus (išsirūšiuoju pagal priimtiną kainą bei rajoną ir skaitinėju, fotkes žiūriu). Tai vis pagalvoju radus kokį, kaip eičiau čia va su mielu noru, arba čia. arba čia, arba čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 05, 23:01)
man irgi gražu, bet aš neturiu kur tiesti tokių  verysad.gif  prilinkėjo man visokių gerų dalykų ant kalėdų, o namų didelių ir gražių tai nieks nelinkėjo  doh.gif

Tai ir aš pati jų netiesiu ax.gif Tiesiog klausiu kuri norėtų? mirksiukas.gif
Linkiu tau didelių namų, iki trijų karalių linkėjimai galioja mirksiukas.gif
Atsakyti