Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(Tiupis @ 2013 01 04, 14:00)
na išties, merginos, nekeliame problemų lygioje vietoje  doh.gif jeigu jau visur dalyvauji, tai kam čia n kartų klausinėti. Na nebent tikrai pačios jaučiate malonumą n kartų savo adresą siuntinėdamos  biggrin.gif

na, dabar tai jau ką darysi. visokių gi jautruolių yra unsure.gif bet parašiau dabar zviozdačką į ateitį biggrin.gif
nusiuntusios savo adresą dalintojai, sutinkate, kad ateity jis būtų perduodamas kitai dalintojai, jei užsiregistruosite dalyvauti naujuose žaidimuose. Jei nedalyvausite - adresas bus ištrintas ir pamirštas.

gud?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 04, 14:02)
ojetus, dabar sulauksi emeilų begalybės  biggrin.gif

Tai mano anas adresiukas atsarginis biggrin.gif Nebaisu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, užsiregistravau žaidimams ir visoms išsiunčiau adresą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2013 01 04, 14:00)
na išties, merginos, nekeliame problemų lygioje vietoje  doh.gif jeigu jau visur dalyvauji, tai kam čia n kartų klausinėti. Na nebent tikrai pačios jaučiate malonumą n kartų savo adresą siuntinėdamos  biggrin.gif

QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 04, 14:06)
a, dabar tai jau ką darysi. visokių gi jautruolių yra  unsure.gif  bet parašiau dabar zviozdačką į ateitį  biggrin.gif
nusiuntusios savo adresą dalintojai, sutinkate, kad ateity jis būtų perduodamas kitai dalintojai, jei užsiregistruosite dalyvauti  naujuose žaidimuose. Jei nedalyvausite - adresas bus ištrintas ir pamirštas.

gud?

Būsiu iš tų jautruolių.
Man patiko, kad buvo atsiklausta ax.gif Aš nemėgstu, kai mano duomenys dalinami , net jei kažkada kažkur daviau sutikimą ar dalyvavau...
Tai turbūt ir būsiu ta vienintelė, kuri per kalėdinį žaidimą parašė, kad adresą duodu kalėdiniam žaidimui ir ne kažkur kitur..
Nors taip, dalyvauju gimtadieniuose, swapuose, bet tikrai neapsisunkinsiu savęs, jei reiks parašyti adresą dar kartą, ar reiks atsakyti į email'ą, kuriuo klausiama ar galima perleist mano adresą ir t.t. 4u.gif Man tai yra savaime suprantama ir keblumų nesudaro ax.gif
Juolab, adresas gali keistis.
Atsakyti
Aš užsirašiau į valentino dienos ir kovo 8 dienos, neprieštarauju, kad Jugeta perduotų mano adresą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2013 01 04, 16:57)
Aš užsirašiau į valentino dienos ir kovo 8 dienos, neprieštarauju, kad Jugeta perduotų mano adresą  4u.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
sleppy hat o negavai nuo manes nieko? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2013 01 04, 21:13)
sleppy hat o negavai nuo manes nieko?  g.gif  blush2.gif

gavau gavau, ačiū 4u.gif kaiptik norėjau ataskaitą rašyti apie paskutinius kalėdinius.
jau iš rašto pažinau tviksę biggrin.gif

žemuogienės ciucka su meduoliais atkeliavęs
user posted image

ačiū pliukšt
user posted image

kalėdinėj temoj pasirodysiu ir ne mūsiškius:
čia man japonė padėką atsiuntė už disnėjus biggrin.gif
kai kampą pamačiau auksinį galvojau nu *****, gi japonai gerą šiaip skonį turii. poto kai visą išsitraukiau, kažkaip man visai simpatiškas atrodo jis smile.gif popierius fainas ir čia su iškėlimais padaryta. nebuvau mačiusi nieko panašaus
user posted image
aišku, gyva skur kas gražiau atrodo.

turiu tokią draugę ispanę, kuri VIlniuj gyvena, taigi iškvaršinau aš jai galvą su tais atvirukais. dar nusitempiau prie -100 ant tauro kalno po senus atvirukus knistis vargšę. rezultatas: atsiuntė tokį senuką mielą atviruką smile.gif
user posted image

o čia taip draugas supranta "atsiųsk man kalėdinį atviruką" biggrin.gif
user posted image
bet geriau nei maximinės nesąmonės

tai ką, baigės kalėdos? unsure.gif
Atsakyti
Su tais adresais išsiaiškinom, bet kitas keblumas man iškilo.
Juk padalinus persiųsti reikės, kaip aš tai padarysiu, jei ne visus elektroninius paštus turiu, a? Asmeninėmis žinutėmis? 4u.gif
Atsakyti
isirasiau i valentinus biggrin.gif

man tai faina butu gauti adresus i az...
Atsakyti
As su viskuo sutinku, po visur pasirasau ir jei ko prireiks, tai saukit riebiai raudonai, irgi sutiksiu smile.gif dabar negaliu is pasto atrasyt....
Atsakyti
ax.gif Žiūriu merginos jau pavasarinėm nuotaikom gyvena, o aš vis dar džiaugiuosi Kalėdiniu laikotarpiu blush2.gif Dar turiu vieną voką nuo Santos, kurį galiu atplėšti tik rytoj, labai nekantrauju wink.gif Ačiū, ačiū labai Santai ir jos nykštukams už visas geras akimirkas, gausiai papildė mano ženkliukų kolekciją, tai vis vakare pasiėmu albumą, pasidžiaugiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miegaliuke_: 05 sausio 2013 - 15:42