Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 04, 13:32)
tai kadangi bent dabar visos dlayvės tos pačios, tai tau teks laimė surinkti adresus  biggrin.gif 
jugeta gal dar turi kalėdinių, kur susirinko, o trūkstamų gal tada paprašyk, kad atsiųstų arba nežinau net kaip tau patogiau?
aš sausio 19 parašiau registracijos pabaigą (šeštadienį), bet jei patogiau kita kažkuri aplinkinė diena, tai pasikoreguok. (čia su ta mintim, kad mes poto kuo greičiau gautume adresus  biggrin.gif , tai žiūrėk kuriom dienom daugiau laiko turėsi)

Data kol kas tinka wink.gif parašiau savo elektroninį paštą, kurių adresų neturėsiu po savaitės, susrinksiu iš gimtadienių ar parašysiu asmeniškai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 04, 13:27)

jugeta gal dar turi kalėdinių, kur susirinko, o trūkstamų gal tada paprašyk, kad atsiųstų arba nežinau net kaip tau patogiau?

Bėda tame, kad visų pirma turiu atsiklausti, ar visų adresu galiu duoti, nes kai kurios mergaitės pabrėžė, kad adresų niekur kitur nenaudoti apart Kalėdinį žaidimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet čia irgi mūsų postcroserių žaidimas, tai net nežinau- gal aš palauksiu registracijos pabaigos, tada iš savo turimų nusiųsiu tuos, kurie prisiregistravo naujuose žaidimuose (gal ne visos kalėdų žaidimo dalyvės registruosis...)... Nes čia tokia informacija, kad nelabai galiu taip paprastai dalintis 4u.gif 4u.gif Atsiklausiu ar niekas neprieštaraus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 01 04, 13:36)
Bėda tame, kad visų pirma turiu atsiklausti, ar visų adresu galiu duoti, nes kai kurios mergaitės pabrėžė, kad adresų niekur kitur nenaudoti apart Kalėdinį žaidimą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bet čia irgi mūsų postcroserių žaidimas, tai net nežinau- gal aš palauksiu registracijos pabaigos, tada iš savo turimų nusiųsiu tuos, kurie prisiregistravo naujuose žaidimuose (gal ne visos kalėdų žaidimo dalyvės registruosis...)...  Nes čia tokia informacija, kad nelabai galiu taip paprastai dalintis  4u.gif  4u.gif  Atsiklausiu ar niekas neprieštaraus  4u.gif

Tai man nesunku ir pačiai susirinkti wink.gif
Atsakyti
Įrašiau ir aš savo emeilą į dokumentą prie sąrašų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 04, 13:38)

bėda ta, kad yra tokių, kurios retai lankosi ir/ar nepamato, kad reikia dar siųsti kažkur kažką, tai aš dėlto ir pagalvojau, kad būtų paprasčiau iš jugetos paprašyti dalyvaujančių naujuose žaidimuose adresus ir tiek.

na, bet jei manot, kad geriau iš naujo, tai siunčiam iš naujo smile.gif

tik jau tada gal sinuhui prie to pačio persiųsti galėsi kitiems žaidimams, kai turėsi visus? dalyvės žiūriu tos pačios velykose ir valentinkėj kol kas
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 04, 13:43)
tik jau tada gal sinuhui prie to pačio persiųsti galėsi kitiems žaidimams, kai turėsi visus? dalyvės žiūriu tos pačios velykose ir valentinkėj kol kas

Taip, galėsiu permesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 04, 13:38)

Tai va- kaip SH sakė, kai kurios retai lankosi, gali būt kad teks palaukti... Aš turiu viską viename dokumente surašytus- sutaupyčiau kažkiek laiko- jums liktų susižvejoti tik naujokų adresus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 01 04, 13:46)
Tai va- kaip SH sakė, kai kurios retai lankosi, gali būt kad teks palaukti... Aš turiu viską viename dokumente surašytus- sutaupyčiau kažkiek laiko- jums liktų susižvejoti tik naujokų adresus 4u.gif

nu man atrodo, kad jeigu jau dalyvavo kalėdose ir dabar dalyvauja velykose ir pan. tai neturi ko pykti, jei jų adresai bus perduoti kitai dalintojai. gi ne ant FB sienos kabinsit biggrin.gif man tai asmeniškai dar patogiau taip.... hmm nežinau net. jeigu yra tokių, kurios nori iš naujo pačios siųsti kibirkštėlei adresą, vietoj to, kad būtų persiųstos iš jugetos, tai šaukit.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 04, 13:51)
nu man atrodo, kad jeigu jau dalyvavo kalėdose ir dabar dalyvauja velykose ir pan. tai neturi ko pykti, jei jų adresai bus perduoti kitai dalintojai. gi ne ant FB sienos kabinsit  biggrin.gif  man tai asmeniškai dar patogiau taip....  hmm nežinau net. jeigu yra tokių, kurios nori iš naujo pačios siųsti kibirkštėlei adresą, vietoj to, kad būtų persiųstos iš jugetos, tai šaukit.

Parašiau visoms el laišką 4u.gif 4u.gif kai tik sulauksiu atsakymų- susirašysiu su Sinuhu ir Kibirkštėle 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na išties, merginos, nekeliame problemų lygioje vietoje doh.gif jeigu jau visur dalyvauji, tai kam čia n kartų klausinėti. Na nebent tikrai pačios jaučiate malonumą n kartų savo adresą siuntinėdamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2013 01 04, 13:59)
Parašiau visoms el laišką  4u.gif  4u.gif  kai tik sulauksiu atsakymų- susirašysiu su Sinuhu ir Kibirkštėle  4u.gif  mirksiukas.gif

ojetus, dabar sulauksi emeilų begalybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 04, 14:02)
ojetus, dabar sulauksi emeilų begalybės  biggrin.gif

Pagal dabartinį sarašą surinkau iš gimtadienių smile.gif

Trūksta tik pinciaus, angelina999, Ursiukės, mama_x2(radau bendrame pašte), Thea!, gile363.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibirkštėlė: 04 sausio 2013 - 14:06