Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

clap.gif: dabar ramiau eisiu miegot.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Grizau is Lietuvos ir radau pilna pasto deze biggrin.gif
Aciu Amadinkai ir Svajonei musu uz Keledinius 4u.gif , atejo jie laiku ir lauke manes... rytoj prie dienos sviesos nufotkinsiu ir idesiu.

Tai as gavau visus tris ir kiek maciau, mano irgi visos siustos pasieke adresates.

Isirasysiu i velyku-valentino siuntimus ir eisiu toliau registruot PC oficialiu - 8 gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 21:41)
eeee nepersistengiam  000189.gif nors aš kaip ir patenkinta kaip dirbau santa, bet kaikurios, mačiau, kažkodėl nejaukiai jautėsi. <...>

man nejauku tik tai, kad su pavydu stebėjau kitų idėjas, kūrybiškumą... pati aš nekūrybiška lb sad.gif

tvikse, nustebinai, mano mieloji Santa, nu nesitikėjau jau gaut... tuo labiau pas mamą smile.gif ryte atėjo, atnešė, tai visa užtinus su vakarykščiu makiažu išsukinėjau kamuoliukus lotuliukas.gif na, ir mažos rankytės čiupo, ką laikė joms priklausant wub.gif jau kaip AČIŪ wub.gif

user posted image

user posted image

burbuliukai jau mirksta vandeny, kiaušiniukai jau apvalgyti, muiliukas taip kvepia, kad suvalgysiu jaučiu biggrin.gif sausą kvapą namie pasidėsiu koridoriuj thumbup.gif padėkliuką puodeliui apgyvendinsiu prie kompo ant stalo. lipdukus klijuosiu ant savo komodos, kai ji pataps MANO smile.gif ir pradėsiu rašyt laiškus ant laiškų popieriaus thumbup.gif

AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_x2: 04 sausio 2013 - 11:38
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 21:41)
aš tai kažkodėl taip ir pagalvojus buvau, kai iššniukštinėjau kuris čia tas paštas, kur visiškai slaptai siunčia  biggrin.gif 

geriu iš savo taškuotų puodukų dabar visąlaik  wub.gif  o kur radai?

Aš tai neakivaizdžiai noriu pasakyti nuoširdų ačiū Akropolio paštininkei 4u.gif
Aišku dėkojau aš jai nevienąsyk, bet ji labai nejaukiai jautėsi ax.gif

Iš tikrųjų, tai siuntinys nebuvo visiškai slaptas... Paštininkė niekaip nesutiko registruoti siuntinio iš "nežinomo siuntėjo". Tvarka yra tvarka. Bet aš taip gražiai prašiau, taip gražiai prašiau, kad galų gale ji nusijuokė ir pasakė, kad ką nors sugalvosim...taip ir buvo - sugalvojom 4u.gif Aš pasiūliau kaip apeit tvarką ir nenukentėt jai pačiai ir ji galų gale sutiko ax.gif
Aš dar paklausiau ar žmogus norėdamas žinotų nuo ko gavo, tai ji atsakė "taip, tik turi sugalvoti to paklausti pašte" biggrin.gif

O puodukai labai simpatingi ir man pačiai buvo, tad ir aš turiu biggrin.gif O pirkau juos specializuotoje arbatos parduotuvėje, jose dažnai būna originalių, įdomių, kokybiškų puodelių, arbatinių ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 22:41)
Sinuhai, kibirkštėlė, yra trys darbeliai: atvirukai velykiniai, valentino/kovo8 d. ir slapta janina (kaip man patinka pavadinimas, nesulaukiu kad agalėsiu taip pasirašyti). Jūs tarpusavy susitarkite kaip pasidalinsite (ar gal dar trečio žmogaus į pagalbą norite?). dalį adresų jugeta turbūt galės duoti iš seniau, bet dar naujokių reikės paprašyti, kad duotų. tai kai nutarsite kas ką kuruos parašykite sąrašo viršuje. Būtų super, jei per kelias diena snuo registravimosi pabaigos galėsite išsiuntinėt adresus visoms.
gal jugeta ir ežiukas galės pakonsultuoti kaip ką darė. tikiu, kad kai tiek žmonių labai lengva susimakaluoti.

Sinuhas, galim pasidalinti. 4u.gif Kurių nori?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 04, 13:09)
Sinuhas, galim pasidalinti.  4u.gif Kurių nori?

Velykinius galiu padalinti 4u.gif Tada tau liktų valentino/kovo 8 d atvirukai.

O kaip dėl slaptos Janinos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2013 01 04, 13:11)
Velykinius galiu padalinti 4u.gif Tada tau liktų valentino/kovo 8 d atvirukai.

O kaip dėl slaptos Janinos? smile.gif

Gerai. Jei labai nori gali Janinas dalinti, jei ne, aš galiu.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 04, 13:13)
Gerai. Jei labai nori gali Janinas dalinti, jei ne, aš galiu.

Padalinsiu wink.gif
Atsakyti
tai tada aš dalinu tik kovo8/valentino, taip?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 04, 13:17)

Taip
Atsakyti
Liuks smile.gif

Dalyvausiančios kovo8/Valentino žaidime siųskite adresus ela.elyte @ gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 04, 13:17)

tai kadangi bent dabar visos dlayvės tos pačios, tai tau teks laimė surinkti adresus biggrin.gif
jugeta gal dar turi kalėdinių, kur susirinko, o trūkstamų gal tada paprašyk, kad atsiųstų arba nežinau net kaip tau patogiau?
aš sausio 19 parašiau registracijos pabaigą (šeštadienį), bet jei patogiau kita kažkuri aplinkinė diena, tai pasikoreguok. (čia su ta mintim, kad mes poto kuo greičiau gautume adresus biggrin.gif , tai žiūrėk kuriom dienom daugiau laiko turėsi)
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2013 01 04, 12:49)
Aš tai neakivaizdžiai noriu pasakyti nuoširdų ačiū Akropolio paštininkei 4u.gif
Aš dar paklausiau ar žmogus norėdamas žinotų nuo ko gavo, tai ji atsakė "taip, tik turi sugalvoti to paklausti pašte" biggrin.gif

o ta paštininkė tai čia kur kambariukas yra pašto ar kur šiaip stalas toks vidury akropolio gatvės? sulauks dabar turbūt daug slaptų janinų cool.gif

jei gauni tokį siuntinį tai reikia klausti savo pašte ar tame iš kurio siųsta? bigsmile.gif
Atsakyti