Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

žinot, aš noriu daugiau nei 3 atvirukus siųsti/gauti biggrin.gif tai jeigu nepyksit už balaganus, tai įsirašysiu aš dukart
Atsakyti
Mergičkos, jūs nepakartojamos... Kokius siuntinius suruošit iki Joninių? lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi noreciau daugiau laiko biggrin.gif na aisku kazka galima ir dabar pasieskoti,o kitka supersonalizuoti jau pries pat...

cia siaip visa diena po visokias kanceliarines internetines parduotuves lankausi, bet kainos doh.gif kol neverti jokia valiuta, kaip ir normaliai, bet kai isverti doh.gif tai galeciau sakyti, kad nieko rimto rinkiniai laiskams labai pigus, tikiuosi ir nebrangs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 20:47)
o kiek laiko norėtumėt turėti?
gal iki kovo palaukiam? kad visos norinčios spėtų pamatyt, apsispręsti  g.gif
Papildyta:
imsies Valentino/kovo 8 d. ir slaptos janinos ar kurio nors vieno nori?

pati dalyvauti irgi galėsi, tik nebus jau staigmenos

Galiu dalint ir abu - kaip pasakysit smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 01 03, 21:31)
Mergičkos, jūs nepakartojamos... Kokius siuntinius suruošit iki Joninių?  lotuliukas.gif

eeee nepersistengiam 000189.gif nors aš kaip ir patenkinta kaip dirbau santa, bet kaikurios, mačiau, kažkodėl nejaukiai jautėsi. tai televizorių nedovanojam biggrin.gif bet bus linksmybė sugalvoti kas čia tiktų tokiai temai, tikrai laiko reik užsidėt daugiau biggrin.gif
bet gal neužsiciklinam ant joninių, o šiaip platesne tema - vasara, atostogos ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2013 01 03, 15:06)

aš tai kažkodėl taip ir pagalvojus buvau, kai iššniukštinėjau kuris čia tas paštas, kur visiškai slaptai siunčia biggrin.gif bet poto pagalvojau ir supratau, kad galėjo betkuri iki akropolio nukeliauti, o jokių kitų įkalčių ir nebuvo, tik pagalvojimas

geriu iš savo taškuotų puodukų dabar visąlaik wub.gif o kur radai? aš kiek ieškojau tai vien visokie lievi buvo labai, o čia tai geručiai wub.gif
Atsakyti
hm..o kasgi mano santa buvo? g.gif gi mirsiu is nekantrumo tuoj blush2.gif
tiesa tik po spejimo susivokiau kad gi as antrame ture isipaisiau ale kas ten su manim dar isoko tikrai nebezinau doh.gif
o as va sumasciau ka daryti kad ir dalintojas galetu dalyvauti bet nezinotu is ko gaus smile.gif
tai dalintojas gaves sudaryta sarasa isirso ir save..
tada viska suskirsto iprasta tvarka..
o jau issiuntinejus az, tas, kuris gavo globoti dalintoja, raso kazkam is saraso az ir pasiima to zmogaus globotini ir jam perleidzia dalintoja smile.gif

taip ir dalintojas nezinos ka gavoir tas kuris az rasys nezinos ka tas kazkas turi gaves.. smile.gif
Atsakyti
Dar du atvirurkai atkeliavo vakar. Dekui 4u.gif

Tiupis
user posted image

Loretoidas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 03, 20:51)
Aš galėčiau padėti padalinti  drinks_cheers.gif

Sinuhai, kibirkštėlė, yra trys darbeliai: atvirukai velykiniai, valentino/kovo8 d. ir slapta janina (kaip man patinka pavadinimas, nesulaukiu kad agalėsiu taip pasirašyti). Jūs tarpusavy susitarkite kaip pasidalinsite (ar gal dar trečio žmogaus į pagalbą norite?). dalį adresų jugeta turbūt galės duoti iš seniau, bet dar naujokių reikės paprašyti, kad duotų. tai kai nutarsite kas ką kuruos parašykite sąrašo viršuje. Būtų super, jei per kelias diena snuo registravimosi pabaigos galėsite išsiuntinėt adresus visoms.
gal jugeta ir ežiukas galės pakonsultuoti kaip ką darė. tikiu, kad kai tiek žmonių labai lengva susimakaluoti.
Atsakyti
oo, kokie tempai mūsų blink.gif dar nespėjom išsiaiškinti iki galo, kas kieno santa buvo, o jau santa janina organizuojama biggrin.gif oi, padykusios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 01 03, 23:40)
oo, kokie tempai  mūsų blink.gif  dar nespėjom išsiaiškinti iki galo, kas kieno santa buvo, o jau santa janina organizuojama biggrin.gif oi, padykusios  bigsmile.gif

man horoskopas šiandien sakė, kad 2013 gyvensiu labai intensyviai ir kad nebus kada žioplinėti, nu tai aš gi bandau jo nenuvilti nuo pat pirmų dienų biggrin.gif
Atsakyti
Ir šiandienos gražuoliai wub.gif Abu tokį ramumą skleidžia, gerumą tokį...

Iš visų tiesų šita tiesa yra tiesiausia. Na, nebent šalia to dar eitų "Paprastus dalykus reikia daryti nepaprastai".
Ačiū Kikirikei 4u.gif
user posted image

O aš žinau kodėl tongue.gif Ačiū Salomėjai 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 01 03, 22:17)
Pliukšt, aš Tavo Santa wink.gif

Šiandien tokia mintis kilo, kai kažkuri už 3D atviruką dėkojo bigsmile.gif biggrin.gif iki tol niekaip į galvą neatėjo, kas dar iš Nyderlandų doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tvikse @ 2013 01 03, 22:47)
hm..o kasgi mano santa buvo?  g.gif gi mirsiu is nekantrumo tuoj  blush2.gif
tiesa tik po spejimo susivokiau kad gi as antrame ture isipaisiau ale kas ten su manim dar isoko tikrai nebezinau  doh.gif

Aš buvau tavo Santa bigsmile.gif
Atsakyti