žinot, aš noriu daugiau nei 3 atvirukus siųsti/gauti tai jeigu nepyksit už balaganus, tai įsirašysiu aš dukart
Mergičkos, jūs nepakartojamos... Kokius siuntinius suruošit iki Joninių?
as irgi noreciau daugiau laiko na aisku kazka galima ir dabar pasieskoti,o kitka supersonalizuoti jau pries pat...
cia siaip visa diena po visokias kanceliarines internetines parduotuves lankausi, bet kainos kol neverti jokia valiuta, kaip ir normaliai, bet kai isverti tai galeciau sakyti, kad nieko rimto rinkiniai laiskams labai pigus, tikiuosi ir nebrangs
cia siaip visa diena po visokias kanceliarines internetines parduotuves lankausi, bet kainos kol neverti jokia valiuta, kaip ir normaliai, bet kai isverti tai galeciau sakyti, kad nieko rimto rinkiniai laiskams labai pigus, tikiuosi ir nebrangs
QUOTE(sleepy hat @ 2013 01 03, 20:47)
o kiek laiko norėtumėt turėti?
gal iki kovo palaukiam? kad visos norinčios spėtų pamatyt, apsispręsti
Papildyta:
imsies Valentino/kovo 8 d. ir slaptos janinos ar kurio nors vieno nori?
pati dalyvauti irgi galėsi, tik nebus jau staigmenos
gal iki kovo palaukiam? kad visos norinčios spėtų pamatyt, apsispręsti
Papildyta:
imsies Valentino/kovo 8 d. ir slaptos janinos ar kurio nors vieno nori?
pati dalyvauti irgi galėsi, tik nebus jau staigmenos
Galiu dalint ir abu - kaip pasakysit
QUOTE(Kisute @ 2013 01 03, 21:31)
Mergičkos, jūs nepakartojamos... Kokius siuntinius suruošit iki Joninių?
eeee nepersistengiam nors aš kaip ir patenkinta kaip dirbau santa, bet kaikurios, mačiau, kažkodėl nejaukiai jautėsi. tai televizorių nedovanojam bet bus linksmybė sugalvoti kas čia tiktų tokiai temai, tikrai laiko reik užsidėt daugiau
bet gal neužsiciklinam ant joninių, o šiaip platesne tema - vasara, atostogos ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2013 01 03, 15:06)
aš tai kažkodėl taip ir pagalvojus buvau, kai iššniukštinėjau kuris čia tas paštas, kur visiškai slaptai siunčia bet poto pagalvojau ir supratau, kad galėjo betkuri iki akropolio nukeliauti, o jokių kitų įkalčių ir nebuvo, tik pagalvojimas
geriu iš savo taškuotų puodukų dabar visąlaik o kur radai? aš kiek ieškojau tai vien visokie lievi buvo labai, o čia tai geručiai
hm..o kasgi mano santa buvo? gi mirsiu is nekantrumo tuoj
tiesa tik po spejimo susivokiau kad gi as antrame ture isipaisiau ale kas ten su manim dar isoko tikrai nebezinau
o as va sumasciau ka daryti kad ir dalintojas galetu dalyvauti bet nezinotu is ko gaus
tai dalintojas gaves sudaryta sarasa isirso ir save..
tada viska suskirsto iprasta tvarka..
o jau issiuntinejus az, tas, kuris gavo globoti dalintoja, raso kazkam is saraso az ir pasiima to zmogaus globotini ir jam perleidzia dalintoja
taip ir dalintojas nezinos ka gavoir tas kuris az rasys nezinos ka tas kazkas turi gaves..
tiesa tik po spejimo susivokiau kad gi as antrame ture isipaisiau ale kas ten su manim dar isoko tikrai nebezinau
o as va sumasciau ka daryti kad ir dalintojas galetu dalyvauti bet nezinotu is ko gaus
tai dalintojas gaves sudaryta sarasa isirso ir save..
tada viska suskirsto iprasta tvarka..
o jau issiuntinejus az, tas, kuris gavo globoti dalintoja, raso kazkam is saraso az ir pasiima to zmogaus globotini ir jam perleidzia dalintoja
taip ir dalintojas nezinos ka gavoir tas kuris az rasys nezinos ka tas kazkas turi gaves..
Dar du atvirurkai atkeliavo vakar. Dekui
Tiupis
Loretoidas
Tiupis
Loretoidas
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 03, 20:51)
Aš galėčiau padėti padalinti
Sinuhai, kibirkštėlė, yra trys darbeliai: atvirukai velykiniai, valentino/kovo8 d. ir slapta janina (kaip man patinka pavadinimas, nesulaukiu kad agalėsiu taip pasirašyti). Jūs tarpusavy susitarkite kaip pasidalinsite (ar gal dar trečio žmogaus į pagalbą norite?). dalį adresų jugeta turbūt galės duoti iš seniau, bet dar naujokių reikės paprašyti, kad duotų. tai kai nutarsite kas ką kuruos parašykite sąrašo viršuje. Būtų super, jei per kelias diena snuo registravimosi pabaigos galėsite išsiuntinėt adresus visoms.
gal jugeta ir ežiukas galės pakonsultuoti kaip ką darė. tikiu, kad kai tiek žmonių labai lengva susimakaluoti.
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 01 03, 23:40)
oo, kokie tempai mūsų dar nespėjom išsiaiškinti iki galo, kas kieno santa buvo, o jau santa janina organizuojama oi, padykusios
man horoskopas šiandien sakė, kad 2013 gyvensiu labai intensyviai ir kad nebus kada žioplinėti, nu tai aš gi bandau jo nenuvilti nuo pat pirmų dienų
QUOTE(mama_x2 @ 2013 01 03, 22:17)
Šiandien tokia mintis kilo, kai kažkuri už 3D atviruką dėkojo iki tol niekaip į galvą neatėjo, kas dar iš Nyderlandų
QUOTE(tvikse @ 2013 01 03, 22:47)
hm..o kasgi mano santa buvo? gi mirsiu is nekantrumo tuoj
Aš buvau tavo Santa