Merginos, smalsu o šiaip kokių dovanų radot po eglute? Ar gavot ką nors netikėto, įdomaus?
QUOTE(skirmule @ 2013 01 03, 19:39)
Merginos, smalsu o šiaip kokių dovanų radot po eglute? Ar gavot ką nors netikėto, įdomaus?
Naudingiausia ir įsimintiniausia dovana tai jau minėta knygų skaityklė. O dar gavau 10 pašto ženklų , superinius auskarus, sagę-lėlytę, šiltų ir gražių kojinių, riešines, o draugė pažadėjo dar nuvelti vilnones tapkutes-batukus, Kalėdoms nebespėjo. Tai sakyčiau labai puikios dovanos. Buvo ir dovanų-nesusipratimų, bet tie gi pasimiršta.
QUOTE(skirmule @ 2013 01 03, 18:39)
jau rašiau, kad gavau knygų skaityklę, daug priemonių gulėjimui burbulinėje vonioje, perlo auskarus, kurie buvo tikrai netikėti ir kuriuos MB originaliai įteikė , patalynės komplektą... buvo pora netikėtų dovanų bet ir joms manau rasiu panaudojimą ir pagaliau turiu mentelę tortui užsiprašiau iš draugės
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 19:07)
merginos, kas man siuntėt KŽ ir pasirašėt Ritos vardu?
sakyciau margarita40
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 20:14)
sakyciau margarita40
aga
valio, reiškia pasiekė, nenuklydo
QUOTE(margarita40 @ 2013 01 03, 21:24)
o liuks. Rodos atviruku jau buvau pasidžiaugusi temoje, tik nežinojau nuo ko.
Papildyta:
užsirašiau slaptai Janinai. O kada ruošiamės maišyti ir dalinti? Visai liuks būtų daug laiko turėti pasiruošimui (ypač kai šiaip to laiko trūksta)
tai tada skelbimas:
vėl ieškoma dalintoja mūsų žaidimams.
darbas1: surinkti visų adresus (jugeta turi daug) ir išburti kiekvienai po draugę, kuriai bus slapta Janina ir surašyti slaptai až.
darbas2: surinkti visų adresus ir išburti kiekvienai po 3 drauges ir surašyti į až.
alga: norinčios padėkoti atsiųs atviruką gražų
vėl ieškoma dalintoja mūsų žaidimams.
darbas1: surinkti visų adresus (jugeta turi daug) ir išburti kiekvienai po draugę, kuriai bus slapta Janina ir surašyti slaptai až.
darbas2: surinkti visų adresus ir išburti kiekvienai po 3 drauges ir surašyti į až.
alga: norinčios padėkoti atsiųs atviruką gražų
Galiu aš padalinti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 20:31)
užsirašiau slaptai Janinai. O kada ruošiamės maišyti ir dalinti? Visai liuks būtų daug laiko turėti pasiruošimui (ypač kai šiaip to laiko trūksta)
o kiek laiko norėtumėt turėti?
gal iki kovo palaukiam? kad visos norinčios spėtų pamatyt, apsispręsti
Papildyta:
QUOTE(Sinuhas @ 2013 01 03, 20:43)
Galiu aš padalinti
imsies Valentino/kovo 8 d. ir slaptos janinos ar kurio nors vieno nori?
pati dalyvauti irgi galėsi, tik nebus jau staigmenos
Aš galėčiau padėti padalinti
slaptai Janinai norėčiau žinoti kiek galima anksčiau
Pliukšt, aš Tavo Santa
hehe sakiau
*****, kaip atsiprašau laikysiu pirštus kišenėj... ir šiandien save nubausiu mažiau saldainių prilipdydama prie pilvo iš vidaus
QUOTE(tvikse @ 2013 01 03, 10:52)
ech mane tai aisku kad isriso
kazkaip nesusivokiau rasto slept o ir ta klaipeda nelaboji...
mama x2 globojau
bais jau snku su tuo uzsieniu kontaktuot
na bet pastas gerai pasidarbavo tik va labai jau kaina siuntimo kyla nuo svorio
kazkaip nesusivokiau rasto slept o ir ta klaipeda nelaboji...
mama x2 globojau
bais jau snku su tuo uzsieniu kontaktuot
na bet pastas gerai pasidarbavo tik va labai jau kaina siuntimo kyla nuo svorio
hehe sakiau
QUOTE(tik as @ 2013 01 03, 18:56)
labai buvo nuotaika sugedus kai mamax2 tada parašė tą žinutę nes manau po jos visiems tapo aišku kieno aš Santa
*****, kaip atsiprašau laikysiu pirštus kišenėj... ir šiandien save nubausiu mažiau saldainių prilipdydama prie pilvo iš vidaus