Įkraunama...
Įkraunama...

postcrosserių Kalėdos

Merginos, smalsu o šiaip kokių dovanų radot po eglute? Ar gavot ką nors netikėto, įdomaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2013 01 03, 19:39)
Merginos,  smalsu o šiaip kokių dovanų radot po eglute? Ar gavot ką nors netikėto, įdomaus? ax.gif

Naudingiausia ir įsimintiniausia dovana tai jau minėta knygų skaityklė. O dar gavau 10 pašto ženklų wub.gif , superinius auskarus, sagę-lėlytę, šiltų ir gražių kojinių, riešines, o draugė pažadėjo dar nuvelti vilnones tapkutes-batukus, Kalėdoms nebespėjo. Tai sakyčiau labai puikios dovanos. Buvo ir dovanų-nesusipratimų, bet tie gi pasimiršta.
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2013 01 03, 18:39)
Merginos,  smalsu o šiaip kokių dovanų radot po eglute? Ar gavot ką nors netikėto, įdomaus? ax.gif

jau rašiau, kad gavau knygų skaityklę, daug priemonių gulėjimui burbulinėje vonioje, perlo auskarus, kurie buvo tikrai netikėti ir kuriuos MB originaliai įteikė wub.gif , patalynės komplektą... buvo pora netikėtų dovanų cool.gif bet ir joms manau rasiu panaudojimą biggrin.gif ir pagaliau turiu mentelę tortui biggrin.gif užsiprašiau iš draugės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 19:07)
merginos, kas man siuntėt KŽ ir pasirašėt Ritos vardu?

sakyciau margarita40 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 01 03, 20:14)
sakyciau margarita40  ax.gif

aga blush2.gif
valio, reiškia pasiekė, nenuklydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(margarita40 @ 2013 01 03, 21:24)
aga blush2.gif
valio, reiškia pasiekė, nenuklydo biggrin.gif

bigsmile.gif o liuks. Rodos atviruku jau buvau pasidžiaugusi temoje, tik nežinojau nuo ko.
Papildyta:
užsirašiau slaptai Janinai. O kada ruošiamės maišyti ir dalinti? Visai liuks būtų daug laiko turėti pasiruošimui bigsmile.gif (ypač kai šiaip to laiko trūksta)
Atsakyti
tai tada skelbimas:
vėl ieškoma dalintoja mūsų žaidimams.
darbas1: surinkti visų adresus (jugeta turi daug) ir išburti kiekvienai po draugę, kuriai bus slapta Janina ir surašyti slaptai až.
darbas2: surinkti visų adresus ir išburti kiekvienai po 3 drauges ir surašyti į až.
alga: norinčios padėkoti atsiųs atviruką gražų smile.gif
Atsakyti
Galiu aš padalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 03, 20:31)
užsirašiau slaptai Janinai. O kada ruošiamės maišyti ir dalinti? Visai liuks būtų daug laiko turėti pasiruošimui  bigsmile.gif (ypač kai šiaip to laiko trūksta)

o kiek laiko norėtumėt turėti?
gal iki kovo palaukiam? kad visos norinčios spėtų pamatyt, apsispręsti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sinuhas @ 2013 01 03, 20:43)
Galiu aš padalinti  ax.gif

imsies Valentino/kovo 8 d. ir slaptos janinos ar kurio nors vieno nori?

pati dalyvauti irgi galėsi, tik nebus jau staigmenos
Atsakyti
Aš galėčiau padėti padalinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
slaptai Janinai norėčiau žinoti kiek galima anksčiau 4u.gif
Atsakyti
Pliukšt, aš Tavo Santa wink.gif

QUOTE(tvikse @ 2013 01 03, 10:52)
ech mane tai aisku kad isriso biggrin.gif
kazkaip nesusivokiau rasto slept o ir ta klaipeda nelaboji... biggrin.gif
mama x2 globojau smile.gif
bais jau snku su tuo uzsieniu kontaktuot biggrin.gif
na bet pastas gerai pasidarbavo tik va labai jau kaina siuntimo kyla nuo svorio  doh.gif

hehe sakiau tongue.gif

QUOTE(tik as @ 2013 01 03, 18:56)
labai buvo nuotaika sugedus kai mamax2 tada parašė tą žinutę unsure.gif  cool.gif nes manau po jos visiems tapo aišku kieno aš Santa biggrin.gif

*****, kaip atsiprašau sad.gif doh.gif laikysiu pirštus kišenėj... ir šiandien save nubausiu mažiau saldainių prilipdydama prie pilvo iš vidaus ax.gif
Atsakyti