Keliu išpardaviminius pirkinius, aišku, čia tik pradžia
, bet pagalvojau, kad geriau gal po truputį...
Iš pradžių sau.
1. Juodos palapininės kelnės, pirktos pavasarį-rudenį važinėtis į gamtą, į turistinius žygius ir pan. Gaila, kad juodos, kitą vertus, ieškojau tokių ne vieną sezoną ir be juodų pavyko rasti dar tik alyvines
. Pagalvojau, kad alyvinė visai jau specifinė spalva
Prisma, kaina buvo 100 lt, pirkta už 60 lt
2. Pilki džeginsai, niekuom neypatingi, apačioje užtrauktukai. Pirkau pavasariui prie tunikų. Vėliau kiek pasigailėjau ir net svarstau ar negrąžint atgal
New Yorker, kainavo 54,90, pirkta už 34,90
3. Juodi skinny džinsai, šonuose kitokios medžiagos intarpai. Juos pirkau vėliau, nei prieš tai rodytus džeginsus, tai va, jie irgi tinka prie tunikų, tuo pačiu ir prie bet ko kito, o ir lieknina labai. New Yorker, kainavo 109, pirkta už 34,90
4. Chaki spalvos striukė, bijau rašyti, kad parka, nes gal parašysit vėl, kad parkos ne tokios
Chaki nevisai mano spalva, bet aš ją labai mėgstu ir laikau neutralia. Pirkta vėlyvam rudeniui/ankstyvam pavasariui į gamtą/į sportą, viduj kailis, žinoma dirbtinis. Kailiukas nuo kapišono nusisega, kaip ir pats kapišonas. New Yorker, atpigo nuo 209 iki 69
5. Dar viena striukė jau ankstyvam rudeniui/vėlyvam pavasariui, sekiau šią striukę nuo jos atsiradymo parduotuvėse
New Yorker, atpigo nuo 139 iki 34,90
6. Raudonas
wrap diržas. Bershka, atpigo nuo 29,90 iki 19,90. Ne toks jau pigus, bet ieškau nuo praeitos žiemos. Nei pernai žiemą, nei per vasaros išpardavimus jų nelikdavo...
7. Žalias sijonas su juodais šonais. Reserved, atpigo nuo 89,99 iki 29,99
8. Mėlynas sijonas, labai ryškus. Abu sijonai pavasariui/rudeniui. Šis irgi iš Reserved, nukainuotas nuo 89,99 iki 39,99
Dalį pirkinių apmokėjau dovanų kuponu, gautų per Kalėdas, tad leidau sau šiek tiek daugiau, nei paprastai
Bendrai įspūdžiai apie išpardavimus - dabar pats įkarštis
Nuolaidos jau yra visur, Reserved jau kabo plakatai, kad 70 % (žinoma, ne viskam), Walking visiems batams 60 % ir kelioms lentynoms 70 %, kitur bent jau 50 %. Yra jau ir naujų kolekcijų, pavasarinių
Vėl mėtinės daug, koralinės spalvos... Liūdniausia man dėl batų. Buvau numačius pirkti 3 poras, deja, panašu, kad bent jau iš parduotuvių nepirksiu nei vienos.. ko gero ieškosiu per MD
Jau keli sezonai nuolaidos batams neypatingos
Tuoj atsikvėpsiu ir įkelsiu vaikiškus pirkinius