QUOTE(Noa @ 2013 03 01, 16:47)
Ir platėti Pvz. nusistatau - ryža tašė, diržas, batai. tada bimbinėju ir žiūriu - tašė graži, bet ruda. Nu gerai, tada viską keičiam į rudą, ir vėl man neramu, kažkas negerai. Tada prie ploščius melynas prirašau (arba rudas)
Aplamai ploščius man labai paslaptingas daiktas, aš jo nenusiperku jau kokie 5 metai Tai pinigų gaila, tai nepatinka kokie yra, tai pyst sezonas praėjo, reikia maikių trumpom rankovėm.
Jau jau ateina ruduo, jau jau ieškot pradėsiu - tai pinigų gaila, tai nepatinka kas yra - pyst užsnigo, visi striukes paltus kailinius išsitraukė, ai dzin, pavasarį susirasiu
Aplamai ploščius man labai paslaptingas daiktas, aš jo nenusiperku jau kokie 5 metai Tai pinigų gaila, tai nepatinka kokie yra, tai pyst sezonas praėjo, reikia maikių trumpom rankovėm.
Jau jau ateina ruduo, jau jau ieškot pradėsiu - tai pinigų gaila, tai nepatinka kas yra - pyst užsnigo, visi striukes paltus kailinius išsitraukė, ai dzin, pavasarį susirasiu
Ach, vat kaip pradeda keistis tie sąrašai
Aš žadu sėst pasidėliot kokius koliažus, kad susiorientuoti ko prie ko trūksta, nes dabar palaida bala Labiausiai tai man trūksta visokių aksesuarų, nes visi neišbaigti komplektėliai gaunas
O apie plosčius, tai tik geruoju galiu pasakyt. Aš šiuo metu turiu tik du, bet reiktų dar vieno šviesaus kokio, nes dabar turiu rudą ir juodą, tai rudą galėčiau non stop nešiot. Aš kai tik galiu išlįst iš paltų, tai tuoj į plosčių lendu. Be to, net ir vasarą prisireikia. Va tokiais atvejais man noris dar šviesų kokį smėlinės spalvos turėt. Na o juodas tik retais atvejais man reikalingas. Žodžiu, vertas dėmesio rūbas
QUOTE(dontstop @ 2013 03 02, 09:07)
O dabar, kaip ir žadėjau, pavasario kapsulė
ooo, gražu žiūrėt į tokį sistemingą darbą