Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 03 01, 16:47)
lotuliukas.gif Ir platėti lotuliukas.gif  Pvz. nusistatau - ryža tašė, diržas, batai. tada bimbinėju ir žiūriu - tašė graži, bet ruda. Nu gerai, tada viską keičiam į rudą, ir vėl man neramu, kažkas negerai. Tada prie ploščius melynas prirašau (arba rudas) biggrin.gif

Aplamai ploščius man labai paslaptingas daiktas, aš jo nenusiperku jau kokie 5 metai biggrin.gif Tai pinigų gaila, tai nepatinka kokie yra, tai pyst sezonas praėjo, reikia maikių trumpom rankovėm.
Jau jau ateina ruduo, jau jau ieškot pradėsiu - tai pinigų gaila, tai nepatinka kas yra - pyst užsnigo, visi striukes paltus kailinius išsitraukė, ai dzin, pavasarį susirasiu biggrin.gif

Ach, vat kaip pradeda keistis tie sąrašai lotuliukas.gif
Aš žadu sėst pasidėliot kokius koliažus, kad susiorientuoti ko prie ko trūksta, nes dabar palaida bala doh.gif Labiausiai tai man trūksta visokių aksesuarų, nes visi neišbaigti komplektėliai gaunas

O apie plosčius, tai tik geruoju galiu pasakyt. Aš šiuo metu turiu tik du, bet reiktų dar vieno šviesaus kokio, nes dabar turiu rudą ir juodą, tai rudą galėčiau non stop nešiot. Aš kai tik galiu išlįst iš paltų, tai tuoj į plosčių lendu. Be to, net ir vasarą prisireikia. Va tokiais atvejais man noris dar šviesų kokį smėlinės spalvos turėt. Na o juodas tik retais atvejais man reikalingas. Žodžiu, vertas dėmesio rūbas

QUOTE(dontstop @ 2013 03 02, 09:07)
O dabar, kaip ir žadėjau, pavasario kapsulė  4u.gif

ooo, gražu žiūrėt į tokį sistemingą darbą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 02, 12:05)
Ach, vat kaip pradeda keistis  tie sąrašai  lotuliukas.gif
Aš žadu sėst pasidėliot kokius koliažus, kad susiorientuoti ko prie ko trūksta, nes dabar palaida bala  doh.gif Labiausiai tai man trūksta visokių aksesuarų, nes visi neišbaigti komplektėliai gaunas

Bet tu atkreipk dėmesį, kad tie aksesuarai nėra lengvai ir paprastai suplanuojami. Negali gi imti ir suplanuoti, kad norėčiau, tarkim, tamsiai mėlynos ir žalios ir baltos spalvų skarelės abstrakčiais vidutinio stambumo motyvais - tokią rasti gal ir gali, o vdrug bus visiškai negraži? biggrin.gif O šalia gulės graži, visai netikėtų tau spalvų ir raštų?

Ypač jei žmogus įdomesnius aksesuarus mėgsta.

O įdomesni aksesuarai yra labai gerai, kai žmogus negali sau leisti įdomesnių rūbų ir batų - pvz. dėl įvaizdžio, dėl figūros, dėl kompleksų kokių... Ne kiekviena iš tikro ir norės sau pirkti, tarkim, oranžinį paltą - o oranžinį šaliką, skarą, karolius - lengvai! biggrin.gif

Va, būčiau aš papirkus tą geltoną tašę - tai tektų papirkti gal dar ir kokį nagų laką... Ar maikutę su tokiu užrašu...
Taigi būtų atgarsiai kapsulėj biggrin.gif

Ir tiesą pasakius, vis dar nesu tikra, kad gerai padariau, tos tašės nepasiėmus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 kovo 2013 - 12:19
QUOTE(Noa @ 2013 03 02, 12:17)
Bet tu atkreipk dėmesį, kad tie aksesuarai nėra lengvai ir paprastai suplanuojami. Negali gi imti ir suplanuoti, kad norėčiau, tarkim, tamsiai mėlynos ir žalios ir baltos spalvų skarelės abstrakčiais vidutinio stambumo motyvais - tokią rasti gal ir gali, o vdrug bus visiškai negraži? biggrin.gif O šalia gulės graži, visai netikėtų tau spalvų ir raštų?

Ypač jei žmogus įdomesnius aksesuarus mėgsta.

O įdomesni aksesuarai yra labai gerai, kai žmogus negali sau leisti įdomesnių rūbų ir batų - pvz. dėl įvaizdžio, dėl figūros, dėl kompleksų kokių... Ne kiekviena iš tikro ir norės sau pirkti, tarkim, oranžinį paltą - o oranžinį šaliką, skarą, karolius - lengvai! biggrin.gif

Va, būčiau aš papirkus tą geltoną tašę - tai tektų papirkti gal dar ir kokį nagų laką... Ar maikutę su tokiu užrašu...
Ir tiesą pasakius, vis dar nesu tikra, kad gerai padariau, tos tašės nepasiėmus lotuliukas.gif

pala, o aš tau ar nesakiau, kad imt g.gif nepamenu visai. man, tai atrodo, kad tau ji patiktų ir nešiotum dažnai net kažkaip man atrodo. pamenu, kad kažkokios neįprastos vieną turėjai ir labai mėgai. čia gi kaip akcentas tau būtų. pas tave gi garderobe pradeda rastis ryškių įvairių spalvų, ne? tad , manau, priderintum biggrin.gif

na o iš aksesuarų, tai man mirtinai noris žalių auskarų ir žalio clutch wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 02, 13:31)
pala, o aš tau ar nesakiau, kad imt  g.gif nepamenu visai. man, tai atrodo, kad tau ji patiktų ir nešiotum dažnai net kažkaip man atrodo. pamenu, kad kažkokios neįprastos vieną turėjai ir labai mėgai. čia gi kaip akcentas tau būtų. pas tave gi garderobe pradeda rastis ryškių įvairių spalvų, ne? tad , manau, priderintum  biggrin.gif

na o iš aksesuarų, tai man mirtinai noris žalių auskarų ir žalio clutch  wub.gif

Nea schmoll.gif Niekas aiškiai nesakė, kad imt, o ir pati abejojau... O dabar gailiuosi sad.gif

O dabar jau nepasiimsiu, labai brangu - iš ten siuntimas 15 eu, o papildomam daiktui - +2 eu. O vieną daiktą iš ten siunčiausi, tai maniau sau, paimsiu plius ir tašę... O jei dabar už ją dar +50 Lt mokėt, tai baisiai bus brangu, ir taip jau nepigi dry.gif

Verčiu visus tinklapius, ieškau geltonų tašių kaip išprotėjus - nėr tokios kad patiktų labiau sad.gif Tiksliau, gal ir rasčiau už kokius 2000 dolerių biggrin.gif Tai skaitau, kad nerasčiau biggrin.gif

Va man ir bus tartis lotuliukas.gif Niekad gyvenime šmutkes pirkdama su niekuo nesitariau, ir toliau, jaučiu, nebesitarsiu biggrin.gif Mano skonis per nestandartinis dry.gif

O dabar belieka galvot, kad gal negraži būt buvus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 kovo 2013 - 13:00
QUOTE(Noa @ 2013 03 02, 12:59)
Nea schmoll.gif  Niekas aiškiai nesakė, kad imt, o ir pati abejojau... O dabar gailiuosi sad.gif

O dabar jau nepasiimsiu, labai brangu - iš ten siuntimas 15 eu, o papildomam daiktui - +2 eu. O vieną daiktą iš ten siunčiausi, tai maniau sau, paimsiu plius ir tašę...  O jei dabar už ją dar +50 Lt mokėt, tai baisiai bus brangu, ir taip jau nepigi dry.gif

Verčiu visus tinklapius, ieškau geltonų tašių kaip išprotėjus - nėr tokios kad patiktų labiau sad.gif Tiksliau, gal ir rasčiau už kokius 2000 dolerių biggrin.gif Tai skaitau, kad nerasčiau biggrin.gif

Va man ir bus tartis lotuliukas.gif  Niekad gyvenime šmutkes pirkdama su niekuo nesitariau, ir toliau, jaučiu, nebesitarsiu biggrin.gif Mano skonis per nestandartinis dry.gif

O dabar belieka galvot, kad gal negraži būt buvus biggrin.gif

oi, nu gaila tada. aš tai paskutiniu metu visai nesiorientuoju kur ką ir kiek nuveikiu ar ne. sorry, kad iškart neparašiau doh.gif

aš tai irgi pati sus savim pabazarinu ir man ramu

aną dieną vienos savo sesės klausiau, kas jos manymu ant manęs gražiai atrodytu, tai sako:
-nu kažkas elegantiška ir moteriška, bet kažin ar tau patogu būtų kai tu tokai nuprotėjus menininkė
jau kaip juokiaus iš jos tokio pasakymo lotuliukas.gif

tiesa, pirmai kai sakiau apie žalius aksesuarus, tai tuoj po parašymo prisiminiau, kad noriu ir violetinių dar biggrin.gif

Atsakyti
Tai žalius auskarus tai susikombinuot zaprasta, violetinius irgi, o va rankinę...

Kas naują temą sukurs? Paskui vėl dvi savaites nerasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 02, 12:17)

Tikrai reikejo imti, vasarai prie situ clarks basuciu user posted image
Nors ir sako, kad nereikia detinti batu ir rankines, nu bet kai graziai sudetinta tai ko jau ne...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 02, 13:14)
Tai žalius auskarus tai susikombinuot zaprasta, violetinius irgi, o va rankinę...

Kas naują temą sukurs? Paskui vėl dvi savaites nerasiu biggrin.gif

tai rankinę kaip ir auskarus lygiai taip pat mirksiukas.gif

mhm, reik kurt temą, o tai liūdna paskui kai ilgai nėr

p.s. einu obuolių pyragą naują kept tongue.gif
Atsakyti
Noa, čia tau klipukas apie plosčius lotuliukas.gif
http://youtu.be/fL4j9mZfUdg

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 02, 09:07)
Dabar norėjau parodyti šalikų pakabą  biggrin.gif (turiu dar įdomią pakabą diržams)
Šitoje foto matosi principas

O kur tokių pakabų būna?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti