Va pavasario mados:
http://www.elle.com/...-trends#slide-1
http://www.elle.com/...-trends#slide-1
QUOTE(Noa @ 2013 02 26, 22:36)
ir ką gi numatei jamt šiam sezonui?
aš tai peržiūrėjau ir nusprendžiau, kad būsiu nemadinga - krūva pastelės, kuri man visiškai netinka, lace, kurio kasdienai aš tikrai nenešiosiu. Ai dar yra stripes ir floral. Floral gražu ant kitų man. Na stripes pritakoma
QUOTE(Noa @ 2013 02 26, 23:36)
aš tai jau būsiu nemadinga: pastelinės spalvos man kažkaip ne kaip, dryžiai mano figūrai nelabai, na gifiūras madoj, bet jis ne kasdienai mano manymu, tai išvada būsiu nemadinga
QUOTE(Tynka @ 2013 02 27, 09:31)
aš tai peržiūrėjau ir nusprendžiau, kad būsiu nemadinga - krūva pastelės, kuri man visiškai netinka, lace, kurio kasdienai aš tikrai nenešiosiu. Ai dar yra stripes ir floral. Floral gražu ant kitų man. Na stripes pritakoma
O aš gipiūro tai norėčiau... Vieno tokio, ir pastelės man tinka, tik ne subinės sričiai, aišku. Man iš esmės tik pastelės ir tinka, pasirodo, taip jau būna, kai esi lightas
O floral man baisiai gražu, kol prie savęs nepridedu Tada pradedu jaustis kažkaip babytiškai Kam ten sakėt gėliniai raštai tinka, vasaroms? Tai va. Gal ir gerai ant to kanto, kad aš ne vasara
Aš tai pakankamai madinga būsiu
QUOTE(Noa @ 2013 02 27, 11:12)
O aš gipiūro tai norėčiau... Vieno tokio, ir pastelės man tinka, tik ne subinės sričiai, aišku. Man iš esmės tik pastelės ir tinka, pasirodo, taip jau būna, kai esi lightas
O floral man baisiai gražu, kol prie savęs nepridedu Tada pradedu jaustis kažkaip babytiškai Kam ten sakėt gėliniai raštai tinka, vasaroms? Tai va. Gal ir gerai ant to kanto, kad aš ne vasara
a tu light'as kažkaip mislijau, kad gal tikras ar bright spring
o kas dėl gėlių, tai tarkim mano light'ukė dukrytė, tai galėtų nuolat viską tik gėlėtus vilktis. ji net būna privaro prie lentynos ir peza sau:
-o dielė, dielė ...
ir traukia rūbus tik tuos, kurie gėlėti šiaip gražiai ant jos
QUOTE(inc @ 2013 02 27, 12:24)
a tu light'as kažkaip mislijau, kad gal tikras ar bright spring
o kas dėl gėlių, tai tarkim mano light'ukė dukrytė, tai galėtų nuolat viską tik gėlėtus vilktis. ji net būna privaro prie lentynos ir peza sau:
-o dielė, dielė ...
-o dielė, dielė ...
Aš jau seniai peraugus tavo dukrytę, kokiu 100 metų Tai aišku, kad mažai mergytei gražu, ir net, sakyčiau, nelightui ir nepavasariui, o visoms joms. Bet kai sena tarka, dviejų paauglių motina išsitraukia ką nors pastelinio su romantiškom gėlytėm ir prisideda prie žiaunų, kad įvertint derėjimą, tai gaunasi - sena marazmatikė jaunystę prisimena
Tipo kas tai tokio:
ojergutėliau
nu bet tu kai papasakoji apie tas tarkas, tai beveik pradedi žmogus ir galvot, kad kokia seniena esi...nu bet gi meluoji, ciuoce
nu bet tu kai papasakoji apie tas tarkas, tai beveik pradedi žmogus ir galvot, kad kokia seniena esi...nu bet gi meluoji, ciuoce
QUOTE(inc @ 2013 02 27, 12:34)
ojergutėliau
Naaaaaa, mano sūnus virš metro devyniasdešimt ūgio
QUOTE(Noa @ 2013 02 27, 12:17)
Naaaaaa, mano sūnus virš metro devyniasdešimt ūgio
Tai kas O mamulė dar labai jauna, lai visi pavydi