QUOTE(Tynka @ 2013 02 20, 13:25)
ai o aš tai obuolys, pfe.
Ir visai ne fe, obuoliai sveika ir neturi celiulito, ir kai jie eina su V iškirpte ir aptemptais džinsais arba mini šortukais, visi seiles paleidžia ir paskui naktim nemiega
Ir visai ne obuolys, o vyno taurė
QUOTE(bytte @ 2013 02 20, 14:12)
ir plaukų kur moterims nepriklauso pridygsta...
Tokie žmonės užtataigi paparastai ten, kur priklauso, turi nuostabius plaukus
O kitur taigi nusidepiliuoji
O vat kultūristų forumuose aiškina... kad svoris auga trose vietose kur lėčiausia medžiagų apykaita... o lėčiausia ji tose vietose, kurios mažiausiai juda... mol šikna auga tiems ir toms kurie dirba sėdimą darbą... taigi jei smėliui auga šikna, vadinasi tas smėlis per daug sėdi
Ir dar šneka, kad svoriui kristi kiektai padeda ir probleminių vietų masažas. Taigi smėliui, kuriam auga šikna, gerai padėtų sveikas spyris į subinę...
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 02 20, 14:12)
Mano irgi antras neskaičiuoja. Ir pavedinėjau įvairius skaičius - neskaičiuoja, ir basta.
O pirmas tai mane pralinksmino. Parašė - inverted triangle. Kas čia per š, galvoju... Paskui žiūriu - vietoj liemens parašiau klubus Krūtinė, klubai, liemuo Išeina, šikna 30 cm mažesnė už taliją Ot čia tai figūra
O gerai surašius tai smėlys...
Papildyta:
Šeštadienį eisiu į teatrą, nainai nai. O apsirengt turiu tik tą vieną man netinkančią juodą suknelę Nai nai nai