QUOTE(bytte @ 2013 02 20, 10:20)
Šiaip smėliai turi labai ryškę taliją. Kaip sakant vapsvos... Ir jie tokie ... lenktų formų gaunasi... nes ne tik talija, bet ir visa kita taip pat vietomis plona. Todėl smėliai linkę atrodyt storesni nei išties yra...
Gryna tiesa, ir tai visiškas šūdas. Taip ir yra, kaulai ploni - pečiai siauri, riešai siauri, kaklas, kulkšnys... Boba 180 ūgio, o žiedas - 16to dydžio Tai to žiedo bala nematė, aš jų vis viena nenešioju, bet su drabužiais tai nu ir nafig.
Sako - nešiokit liemenuotus! Puiku, bet kur gaut tiek liemenuotus? Mažiau liemenuoti storins. O tiek liemenuotų negausi! Iš Ditos von Teese kaulint nenešiojamų?! Gi viskas parduotuvėse - ant moters, kurios liemuo skiriasi nuo klubų 20 cm, 20, ne 30. Ir jei šikna ir papai gerai, tai viskas kitkas kabo! Kelnes kokias galima nunešt pas siuvėją. O švarkus, marškinėlius, paltus, sukneles??? Ne visada tiek paliemenuot gatavą daiktą ir eina, kitą kartą ten kažkoks kirpimas kitoks turi būti...
Eina jie šikt su tokiais nerealiais patarimais. Skaitau, kaliegos, kad jie iš mūsų tyčiojasi! Sako, oversized smėliams negalima? O kodėl negalima?
Nu nu... aš kriaušė ir jokio celiulito neturiu... o mano mama jau pensijoje, ir irgi celiulito neturi, nors apimtys apatinės dalies visad ne mažos buvo...
O obuoliai celiulito klubų zonoje nelabai turi, bo celiulitas atsiranda tik riebaliniame sluoksnyje... taigi jiems kitoje vietoje jis atsiranda...
O obuoliai celiulito klubų zonoje nelabai turi, bo celiulitas atsiranda tik riebaliniame sluoksnyje... taigi jiems kitoje vietoje jis atsiranda...
Na, nežinau, gal taip ir gali būt, tik aš niekada neregėjau Tai gal jūs kokios retos veislės netikros atletiškos kriaušės Būtų įdomu pamatyt kokiam baseine Nes realiai nu tikrai nemačiau. O vat kas mano, kad neturi, tokių esu mačius!
Nu neeee... Gi nėra žmonių išvis be riebalinio sluoksnio, nebent anorektikai. Vis viena kažkoks yra pas kiekvieną, tai ir celiulitas gali būti, ir pas kūdas būna
Skaičiau, kad obuoliai tikrai neturi ar bent stipriai mažiau celiulito turi dėl to, kad jie turi daugiau kažkokių vyriškų hormonių. Na pas jas ten vyrauja. Tai lemia ir figūrą tokią nelabai moterišką (riebalai ant pilvo šiaip jau vyriška), bet va kartu ir gražias kojas - celiulitas yra moteriškas reikalas
O va smėliai ir kriaušės tai moteriškų hormonų turi sočiai