QUOTE(Noa @ 2013 02 19, 12:26)
Nu. A šo? Nekils gi jie į viršų!
vat būtent... tai kam prierašas?
QUOTE(inc @ 2013 02 19, 13:46)
nu jo, krūtinė, bet kai bando lygsvarą išgaut, tai pečius optiškai sako platint. va man tas labiausiai ir nepatinka, kad kai save priskiriu kriaušėms, tai nebeatsirenku patarimų dėl viršaus. ten gi visi pasiūlymai kaip paplatinti pečius gaunas, o man to nereikia. iš dalies tikrai normaliau būtų laikytis pasiūlymų smėliams. tik reik krūtinę pasididinti gal, kad prie jų chebros geriau atrodyčiau?
Aš visada atmetu tuos variantus, kur siūlo platint pečius
, bo daili moteriška figūra - siauri pečiai
... paplatinus pečius lygsvaros nesigauna, gaunasi tiesiog +masė... didint papus reik... papus... t.y. visi pribumbasai turi būt krutinės zonoje (raukinukai, kišenės, klostės... šviesus dryžis ir dar kas tik nori). Čia ta pati nesamonė kaip nuolaidžius pečius "stayt", arba stačius "nuleist". Jau kokius davė gamta, tokius reik ir turėt... tik fasoną paderint (nes ne visi fasonai gerai ant nuolaidžių pečių atrodo, takim kaip kimonas... ir atvirkščiai)
Šiaip smėliai turi labai ryškę taliją. Kaip sakant vapsvos... Ir jie tokie ... lenktų formų gaunasi... nes ne tik talija, bet ir visa kita taip pat vietomis plona. Todėl smėliai linkę atrodyt storesni nei išties yra... O va kriaušių esminis figūros akcentas subinė... pirma ką pamatai pamatęs kriaušę - subinė
. Tai gaunasi kuo plonesnė talija - tuo didesnė subinė ir tiek
. Bet aš lieku prie nuomonės kad klubai plius minus tiek smėliu, tiek kriaušiu apie 30 cm turi būt kaip minimum... kitaip nesvarbu kokio jau dydžio atrodo savininkei nuosava šikna, jin į akis nekrenta... o jei nekrenta, vadinasi kokia ten kriaušė? ir nėr reikalo tada kriaušėm skirtų patarimų taikyt
QUOTE(Noa @ 2013 02 19, 21:25)
O kodėl smėliams mini ir skinny negalima? Gal kad pas juos dažnai celiulitas būna, kaip ir pas kriaušes? O va pas obuolius dažniausiai nebūna. kažkodėl.
Nu nu... aš kriaušė ir jokio celiulito neturiu... o mano mama jau pensijoje, ir irgi celiulito neturi, nors apimtys apatinės dalies visad ne mažos buvo...
O obuoliai celiulito klubų zonoje nelabai turi, bo celiulitas atsiranda tik riebaliniame sluoksnyje... taigi jiems kitoje vietoje jis atsiranda...
Smėliams netinka mini, nes atseit negražu, kai taip nupjauna nuo klubų einantį žymų "plonėjimą" per anksti... tada vizualiai smėliai dar labiau "apvalūs" gaunasi. Nors super mini man vaizdo negadina