QUOTE(inc @ 2013 02 19, 14:46)
nu jo, krūtinė, bet kai bando lygsvarą išgaut, tai pečius optiškai sako platint. va man tas labiausiai ir nepatinka, kad kai save priskiriu kriaušėms, tai nebeatsirenku patarimų dėl viršaus. ten gi visi pasiūlymai kaip paplatinti pečius gaunas, o man to nereikia. iš dalies tikrai normaliau būtų laikytis pasiūlymų smėliams. tik reik krūtinę pasididinti gal, kad prie jų chebros geriau atrodyčiau?
Tai jei tu, kaip Bytte sako, atletiška kriaušė, tai gal tu JAU patobulinta, ta prasme, paplatintais pečiais! Na, kam reikia, o kam jau nebereikia, kas jau pasiturbino
Tarkim, man nebereikia patarimo - lūpas dažyti koraliniu lūpdažiu, jei aš jas JAU tokiu pasidažius! Atmesk tą ir viskas
O papus pasididnt prie šiuolaikinių liemenėlių tai prošče prostovo! Tų vadinamų bombshell - nuo VS iki Lindexo, visur pilna. Tik VS, man atrodo, geresni
Pati nežinau, neturiu, bet reklama rašo - padidina vienu dydžiu!
Pas ką B, pas tą bus C.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 02 19, 14:46)
nėr manęs ir čia *****
tuoj pasiusiu gatavai ir pradėsiu burnot kaip noa apie kelnes, juoda ir t.t.
Klausyk. O jei ne paveiksliuką žiūrėt, o parašymą apačioj - ar negali tu būti kėglis (skittle)?
Nes aš iš paveiksliuko irgi neradau, o iš aprašymo tai smėlys. Galvojau, tas ten cello, bet ne - ten turi būti platūs pečiai! Ir dideli papai. Papus turiu, pečių ne
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2013 02 19, 14:29)
Kaip manot, kokiam tipui
toks bolero galėtų tikt?
Neįsivaizduoju, bet mano tipas tokio norėtų