QUOTE(Noa @ 2013 02 14, 09:52)
... Gal pas tave ta kapsulė iš 50 rūbų būtų, o pas mane, kaip ir pas Byttę, iš 5, bet esmė gi ta pati...
Visa gudrybė čia - ne į kapsulę sudėt, o protingai nusipirkt. Kad neprisikraut nesąmonių, kurios nei tau tinka, nei prie kitų rūbų dera...
Visa gudrybė čia - ne į kapsulę sudėt, o protingai nusipirkt. Kad neprisikraut nesąmonių, kurios nei tau tinka, nei prie kitų rūbų dera...
nu cic tu man iš kur jau pas mane kapsulė iš 50? ... aš labai greit spintas prašluoju. jei kas man netinka išdalinu savo sesėm (net 4 turiu), draugėm, tai nebelieka milijono
tu matytum, kaip aš protingai perku. galva mano visad gan blaivi šiuo klausimu. va kad ir šiandien nusipirkau tik du megztukus savo mėgiamo modelio po 7lt, bet abu gryno kašmyro . jaučiu, jų niekas neėmė, nes spalvos nu iš tų baisiųjų murzių kategorijos
QUOTE(bytte @ 2013 02 14, 12:48)
,
Aš tai žinau dabar jau kokie fasonai man tinka, o jų nelabai daug... tai jamu iškart jei tinka spalva. Kažkaip paskui atsiranda ir spintoje tinkančių prie jo jei ne iškart, tai per kažkokį laiką tikrai.
Aš tai žinau dabar jau kokie fasonai man tinka, o jų nelabai daug... tai jamu iškart jei tinka spalva. Kažkaip paskui atsiranda ir spintoje tinkančių prie jo jei ne iškart, tai per kažkokį laiką tikrai.
sakyk, o kokius tu fasonus kelnėms atsirinkai, ką? įtariu, kad mūsų figūros kiek panašios, nes mano apatinė dalis irgi iš plačiųjų
tiesa, dailininkas jau pasirašė, o ir pylos dar gerai davė, kad kursų kokių tai užsimaniau