Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana, abi suknelės atrodo super bigsmile.gif
Atsakyti
Shana, tikrai puikūs pirkiniai. 4u.gif O aš kažkaip apleidau savo garderobą, nešioju, tai, ką turiu ir tiek. Ir bandau kaupti pinigus būsimiems pirkiniams.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2013 01 22, 21:25)
Shana, tikrai puikūs pirkiniai.  4u.gif  O aš kažkaip apleidau savo garderobą, nešioju, tai, ką turiu ir tiek. Ir bandau kaupti pinigus būsimiems pirkiniams.

Svarbiausia gerai apgalvoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kalbant apie ekonomišką garderobą... Sausį išleidau apie 280 Lt drabužiams, avalynei ir aksesuarams. Pirkau šešis vienetus, tad vieno daikto vidutinė vertė - apie 47 Lt. Tai man pažanga, ketinu kiekvieną mėnesį riboti, skaičiuoti ir apgalvoti thumbup.gif Kitam ir dar kitam mėnesiui jau nusižiūrėjusi doh.gif Bet laikausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 01 22, 22:57)
Svarbiausia gerai apgalvoti drinks_cheers.gif

O paskui rasti. Aš, būna, labai gerai apgalvoju, ale kad apgalvoto nieko nerandu lotuliukas.gif

Vat ateitų dabar kas ir sakytų, pani Noa, aš turiu visų pasaulio šmutkių katalogą, gal galiu kuom padėti, kainos prieinamos? biggrin.gif Tai aš jam pasakyčiau...

Ir paaiškėtų, kad tokių aplamai niekur nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 01 22, 22:19)
O paskui rasti. Aš, būna, labai gerai apgalvoju, ale kad apgalvoto nieko nerandu lotuliukas.gif

Vat ateitų dabar kas ir sakytų, pani Noa, aš turiu visų pasaulio šmutkių katalogą, gal galiu kuom padėti, kainos prieinamos? biggrin.gif Tai aš jam pasakyčiau...

Ir paaiškėtų, kad tokių aplamai niekur nėra lotuliukas.gif

Lietuvoj aš tai nekažką randu... Bet prisideda (daugiausiai ir būna) internetiniai puslapiai, ir po truputį vis tiek surandu thumbup.gif Bet jei tik po Akropolius... Būtų šakės su mano apgalvojimais ir įsivaizdavimais doh.gif Visi šeši daiktai, pirkti šį mėnesį, yra internetu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 01 22, 10:57)
Žinok, kai iškirptė DD, tai tikrai kitaip žmonės į tą tavo iškirptę žiūri, negu kai tu su B. O Shana plonutė, jos tikrai daugiau B nebus biggrin.gif

Siaube kiek komentaru biggrin.gif
Shanos dydis yra 75D, del to ir svarstau. Ismokus tinkamai apsirengti, su tokio tipo suknelem, atrodo realiai C, su maikutem ir pan jau matosi, kad D.
Kadangi i ta prekybcenti turesiu nulekti sia savaite, tai mastau jei dar bus likus, tai nusipirksiu. Kaina normali, gal kada iz uzsidesiu ax.gif Kaip skau dabar - grizimui i nuotaku rinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 01 22, 22:17)
Kalbant apie ekonomišką garderobą... Sausį išleidau apie 280 Lt drabužiams, avalynei ir aksesuarams. Pirkau šešis vienetus, tad vieno daikto vidutinė vertė - apie 47 Lt. Tai man pažanga, ketinu kiekvieną mėnesį riboti, skaičiuoti ir apgalvoti thumbup.gif Kitam ir dar kitam mėnesiui jau nusižiūrėjusi doh.gif Bet laikausi biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai ekonomiskai.
O as vistiek taip suplanuotai negaliu g.gif
Atsakyti
Aš šį mėnesį neišleidau rūbams nė lito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 01 22, 22:33)
drinks_cheers.gif labai ekonomiskai.
O as vistiek taip suplanuotai negaliu g.gif

Perku tai nelabai suplanuotai, bet jei viršiju limitą ir jau ką gražaus užmatau, tai sėdžiu ir laukiu kito mėn. Na, čia dar tik sausį taip lotuliukas.gif Bet bandysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 01 22, 23:31)
Siaube kiek komentaru biggrin.gif
Shanos dydis yra 75D, del to ir svarstau.

Aik tu!
Tai tada bėk jos pirkt pasišokinėdama! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 01 22, 23:31)
Lietuvoj aš tai nekažką randu... Bet prisideda (daugiausiai ir būna) internetiniai puslapiai, ir po truputį vis tiek surandu thumbup.gif Bet jei tik po Akropolius... Būtų šakės su mano apgalvojimais ir įsivaizdavimais doh.gif Visi šeši daiktai, pirkti šį mėnesį, yra internetu pirkti.

Pffffff internetu aš perku 10 metų, kitaip beveik nė nemoku... Mano vaikų net trauzai internetu pirkti biggrin.gif
O sau nerandu ir basta dry.gif
Atsakyti