Groovy, labai gražus paltas
Aš irgi tokio noriu
Tęsiu "ataskaitą" apie išpardaviminius pirkinius. Jau turiu beveik viską
1. Raudoni bateliai su juodom detalėm, zomšiniai, ant platformos. Pirkau avėti darbe, kolegėms labai patiko, gyrė
Nauji iš MD, 35 lt
2. Šiuos batelius sekiau nuo vasaros pabaigos, kantriai laukiau nuolaidos. Kadangi Deichmane šiuo metu vyksta akcija "perkant 3 poras nukainuotų batų trečia pora nemokamai", tai šie ir sekantys batai kainavo po ~49 lt. Iki nuolaidų batelių kaina buvo 156 lt. Kulno aukštis ne toks jau ekstremalus - 13,5 cm
, bet man su jais tik sėdėti
3.Ilgaauliai rudeniui/pavasariui. Kaina vėlgi gavosi ~49 lt, pirminė 139 lt. Spalva tokia murzinoka pilkoka link chaki. Tokio atspalvio aš kadais turėjau botiljonus, daug kas juos gyrė šitoje temoje. Spalva praktiška ir universali, prie visko tinkanti. O va modelis visgi geriau tinkantis prie džinsų, nei suknelių ir sijonų
4. Šiltas vilnonis sijonas, pirktas naujas iš MD, 20 lt. Trūputėlį juo nusivyliau, nes nors jis labai dailiai paslepia figūros trūkumus ir lieknina, bet būti ofise su juo perkaršta
5. Ir netikėtas pirkinys - sijonas vasarai, naujas pirktas iš MD, 17 lt. Ryškus, medvilninis, plonas, lieknina ir gerai "įsirašo" į vasaros darbinį garderobą
Papildyta:Beliko rasti brangiauysią daiktą - vilnonį paltą, noriu panašaus kaip Groovy
Ir maikyčių sportui, arba komplektuko kokio (maikė+dviratininko bridžai ar pan)