Šalikas - katytė - pantera
mielas
Kepuriukas ir tapukai su allstar emblema
La Perla griūk negyvas prieš Jūsų figūros grožį, kojų ilgumą ir auksines rankas Šaunumėlis
Kutveliukas, sužavėjo jūsų darbeliai, o ypač katytė - pantera
La Perla už suknutę, na ir žinoma už figūros grožį
La Perla už suknutę, na ir žinoma už figūros grožį
La Perla graži suknutė
tiesa pasakius, ant tavęs ir maišas tobulai atrodytų
tiesa pasakius, ant tavęs ir maišas tobulai atrodytų
aciu, merginos, nesitikejau tiek pagyru
o del figuros - oi kokia netobula ji pas mane, kad zinotumet: liemens neturiu, t.y. klubai ir liemuo skiriasi labai mazai cm bet kai jau mezguosi sau kazka tai pasistengiu visus "privalumus" pvz atsikisusi pilvuka uzmaskuoti.... ir tas dirzas ne ant liemens o virs jo del tos pacios priezasties
lai lai lai nusipirkau medziaga pasuknelei
o del figuros - oi kokia netobula ji pas mane, kad zinotumet: liemens neturiu, t.y. klubai ir liemuo skiriasi labai mazai cm bet kai jau mezguosi sau kazka tai pasistengiu visus "privalumus" pvz atsikisusi pilvuka uzmaskuoti.... ir tas dirzas ne ant liemens o virs jo del tos pacios priezasties
QUOTE(La Perla @ 2013 02 18, 16:31)
aciu, merginos, nesitikejau tiek pagyru
o pasijonis [ta prasme pustas] jums tikrai butinas kad ir taip labai grazu sis siuliukas labai jau slidus,neriau dukrelei sukneles virsu ir nerinius sijonui,tai veles jie man po to siulu pardaveja patare maisiukan ikist-lengviau atsipuciau LA PERLA,KUTVELIUK,MAMKOS,na ir greit jus mezgat -as sarafano niekaip uzbaigt negaliu,o jus per ta laika po 2-3 sukneles numezget
La Perla, suknutė nuostabiai graži , bet pasijonis, kad ir minimalus, manau, reikalingas. Kadangi siūlas sunkus, tai jis dar labiai ištempia figūrą. O pasijonio dėka galima ir taliją pasireguliuoti
QUOTE(Gelita @ 2013 02 19, 13:31)
Dar vienas ŽALIOJO periodo megztukas. Kaip visad be siūlių. Sumegzta 550 g. Lanoso Special Cashmira, virbalai Nr. 3.
Labai labai gražu O jau raštas koks gražus.Man tai nematytas.
Aš žinokit,Gelita,nuo jūsų užsikrėčiau mezgimu be siūlių O šitas tai nuo viršaus į apačią megztas,ar ne?
Gelita,gal jau baikit nervinti su vis naujais graziais megztukais????!!!!!
Labai labai grazus Prasau paviesinti schemute labai ir as tokio noriu.
Labai labai grazus Prasau paviesinti schemute labai ir as tokio noriu.