QUOTE(La Perla @ 2013 02 11, 13:14)
aciu mergaites
Luety - ypatingai aciu uz kiekvieno mano darbelio pastebejimus
beje, jusu zaliojo megztinio nugara labai intriguojanti ir idomi
o pledukas man kol kas labiausiai patinkantis Kutveliuko, tik jis mergaitiskas.... berniukui teko galvoti kazka kito ir labai greitai darbuotis nes prisireike fotosesijai...taip kad, ne pats geriausias variantas, ka buciau galejusi padaryti ir sugalvoti turedama laiko..
La Perla,jusu darbeliai man imponuojantys.O mano tai tik pirmas blynas po labai iulgos pertraukos,buvau susipykus su mezgimu,o dabar isimylejau iki ausu,netik mezgima,bet ir nerima,Megztukas ardytas daug kartu ir vel megztas,Pamirsau ties kur daryt kaklo iskirpte,kaip megzt rankoves,zodziu vel buvo mokykla is naujo.Daug yra klaidu,bet tai pirmas blynas,Norejau,kad dukra issirinktu kazka lengvo pradziai,bet ji man atsiunte reikalavima sitam,na ir ka,teko sukt galva.Jums senai mezgancioms cia juokas,o as "gimdziau "sunkiai.
QUOTE(tarskaliukas @ 2013 02 11, 18:02)
Paskutiniai mezginukai
Reikia parodyt,kad ne tik iš už krūmų jus stebiu
Megztukas dukterėčiai
dryžuotukas sesei megztas Kalėdoms
Labai grazios spalvos.Man violetine bet kokie atspalviai yra kokapsas,kaip patinka.Ir zinai,tas sijonelis labai tiktu su megztiniu kartu.
QUOTE(zuzana* @ 2013 02 11, 18:09)
Zuzana,vyriskas megztinis labai ilgas,turbut vyras krepsininkas?Didelio ugio turiu galvoj.
Rasa 32 klonas nuostabus,idealiai atliktas.
Ko nepastebejau,pastebesiu veliau,pagirsiu tikrai,nes visi darbeliai verti pirmos vietos.