gelita Labai gražus sarafanas,labai kruopščiai numegztas,akis į akį ir apdaila Lenkiu galvą prieš tokias mezgėjas
Gelita, žavingas sarafanas, jums labai tinka Ačiū už nuomonę apie Roma siūlus, pradėjau iš jų nerti, matau, kad trūks, ir nebežinau, ar pirkti papildomai ir tęsti toliau
Dar kartą dėkoju visoms mergaitėms už dėmesį mano mezginiams
Dėl siūlų - tai čia tik mano nuomonė, gal man pasitaikė prasta partija Bet daugiau vis tiek nesirinkčiau šių siūlų...Dar bemezgant buvau susinervinus, kai išploviau numegztą apatinę dalį - ši ištįso dvigubai Džiovinau patiestą, tai grįžo į pradinę padėtį. Tai tokia mano pažintis su šiais siūlais
Dėl siūlų - tai čia tik mano nuomonė, gal man pasitaikė prasta partija Bet daugiau vis tiek nesirinkčiau šių siūlų...Dar bemezgant buvau susinervinus, kai išploviau numegztą apatinę dalį - ši ištįso dvigubai Džiovinau patiestą, tai grįžo į pradinę padėtį. Tai tokia mano pažintis su šiais siūlais
Mano pirmasis snoodas
Gelita: labai kruopstus darbelis, tobulai isbaigtas ir spalvyte gera, tik uzsivilkit apacioj marskinelius su puosnia pakrakmolinta apykaklaite, nes tas golfytis tikrai elegancijos nepriduoda
*Radvileee: paprastas, bet grazus dalykelis ir svarbiausia labai praktiskas
*Radvileee: paprastas, bet grazus dalykelis ir svarbiausia labai praktiskas
QUOTE(ilamka @ 2013 01 30, 16:54)
Šalikėlis mamai
oi koks fainuolis gal butu galima rasto shemute gauti cia tikiuosi virbalais juk o ne kokiom ten shakutem pakutem
Gelita, sužavėjo kruopštūs ir išbaigti jūsų darbai
Pasigirsiu truputį ir aš
http://img560.images...3374/v1013a.jpg
Pasigirsiu truputį ir aš
http://img560.images...3374/v1013a.jpg
IngridaGal, koks gražus pledukas, kaip kruopščiai numegzta.
simtas metu nebeuzsuku cia pasigirt, bet dabar kai pasigirsiu...
ka tik nuo virbalu siltos liemenes broliukams-dobiliukams
Mano "firminiu zenklu" tapusios kelnytes-timpos-leginsiukai
Ir daugybe blauzdiniu
ka tik nuo virbalu siltos liemenes broliukams-dobiliukams
Mano "firminiu zenklu" tapusios kelnytes-timpos-leginsiukai
Ir daugybe blauzdiniu
QUOTE(okkey @ 2013 01 31, 06:54)
oi koks fainuolis gal butu galima rasto shemute gauti cia tikiuosi virbalais juk o ne kokiom ten shakutem pakutem
man atrodo kad cia vaseliu nerta
Spurgita aciu
Makse labai zavios tympos su sirdelėm
Mano pyniuotai burbuliuotas snoodas
Makse labai zavios tympos su sirdelėm
Mano pyniuotai burbuliuotas snoodas