Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

Aš vis dar pasiskaitinėju internete esančius straipsnius, kad ir čia. Vis dar ieškau, kas, kaip, kodėl???
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2013 02 02, 12:45)
Aš vis dar pasiskaitinėju internete esančius straipsnius, kad ir čia. Vis dar ieškau, kas, kaip, kodėl???

Aciu 4u.gif Idomus straipsnis.
Atsakyti
Vakar apturejau skausminga ir ziauru susitikima su praeitimi. Sedint darbe ir intensyviai dirbant i asmenini el. pasta atlekiavo laiskas... Nuo mano zmogaus su jo vardu is mano zmogaus el. pasto. Visa sudrebejau, persimainiau, asaros sustingo akyse.. Neblogai spameriai dirba, reklamuodami liekninancias piliules. Tokie laiskai buvo issiuntineti visiems zmonems, su kuriais jis kontaktavo el. pastu. Po jo mirties dezute palikau aktyvia, nes ji buvo reikalinga darbiniais tikslais del kontaktu, o paskui ja visai pamirsau.. Ir ji man apie save primine skausmingiausiu budu. Vakar ja istryniau ir uzverciau dar viena praeities etapa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2013 02 08, 23:51)
Vakar apturejau skausminga ir ziauru susitikima su praeitimi. Sedint darbe ir intensyviai dirbant i asmenini el. pasta atlekiavo laiskas...

O as net neatsimenu vyro el.pasto unsure.gif Rodos mes jo tada neturejom . unsure.gif
Atsakyti
Ryt metinės verysad.gif
Atsakyti
isivaizduoju ka Ragana66 jautei,panasiai ir man buvo kai is vyro tel sau pasiskambinau,toks dvilypis jausmas,ir gera ir skauda. Ara,liudna,bet blogiausia jau praeity,buk stipri.
O as po operacijos,sake po narkozes verkiau kaip pamisusi, issipasakojau visas savo bedas,o is tiesu labai tikejausi narkozes metu ji sutikti,susapnuoti,kvaila ir naivu,bet buvau isitikinusi,kad taip ir bus,o po to labai liudejau.labai truko jo palaikymo,sirdi skaudejo matant kaip kiti vyrai rupinasi savo moterimis,buciuoja,glosto.tokiomis akimirkomis visos sirdies zaizdos vel pradeda kraujuot,rodos tai niekad nepraeis,va,ir dabar asaroju. kaip sunku negaliu...
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2013 02 17, 01:07)

O as po operacijos,sake po narkozes verkiau kaip pamisusi, issipasakojau visas savo bedas,o is tiesu labai tikejausi narkozes metu ji sutikti,susapnuoti,kvaila ir naivu,bet buvau isitikinusi,kad taip ir bus,o po to labai liudejau.labai truko jo palaikymo,sirdi skaudejo matant kaip kiti vyrai rupinasi savo moterimis,buciuoja,glosto.tokiomis akimirkomis visos sirdies zaizdos vel pradeda kraujuot,rodos tai niekad nepraeis,va,ir dabar asaroju. kaip sunku negaliu...

Rodos taip skauda matant, kad visi palatoje guli ir pas jas yra ta ju antroji puse, kuri salia, paguodzia, paglosto, o tu esi vienisa. As ligonineje negulejau viena bet vis prisimenu kaip skaudu buvo matyt pavasari vaikstancias poras, o tu eini viena. Kovo 8 diena lauke moterys su mylimaisiais ir gelemis, o tu viena verysad.gif Vyrai perka geles turgeliuose, o as per ji praeiti negalejau.
makita buk stipri. Net paguosti negaliu taves, bet sveikatytes palinkesiu ir daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Matau ir as kiekviena darbo diena "n" seimu,su mazais vaikuciais,kuriu taip troskau, nestuke.gif moteru begales... unsure.gif po truputi bandau susitaikyt,is pradziu tai isvis nepakeliamai sunku buvo ziuret doh.gif dabar kazkaip mokinuos ignoruot ir stengtis galvot,kad man kazkaip kitaip skirta blink.gif

apmaudu,bet negalim nieko pakeisti siuo klausimu.gyvenime meile uzima labai didele dali,ir nori nenori,aplink matai laimingu poru,seimu..ir ypac skaudu per sventes.pvz katik prauzusi Valentino diena..norejosi uzsikimst ausis,uzmerkt akis,bet..teko dirbt ir matyt daugybe laimingu poru.bet pastebejau ir vienisu moteru,merginu ir vaikinu rolleyes.gif

man siandien taipopgi viena is sunkesniu dienu.neturiu paaiskinimo,ir mane net gasdina tokia kartais is niekur nieko ateinanti savijauta.prisiverkiau pries darba..vaizdas nekoks: dazausi ir verkiu.vargelis buvo tiesa sakant doh.gif o kolegoms buvo sunku paaiskint,del ko as tokia,kas nutiko..nors ir zino pagrindine priezasti,vistiek pirmiausia galvoja,kad kazkas sviezio nutiko.gal ir keista kitiems atrodo,kad be priezasties ateinu apsiverkus ir vos padirbu. bet juk dar tiek nedaug laiko praejo! kiekviena diena plysta sirduke i gabalus..nesinori gyvent vien tik del to,kad egzistuot..nieks nedziugina,nieko mielo nera..visiska vegetacija schmoll.gif cry.gif
Atsakyti
Na va, praėjo metinės. Paminėjimą irgi tą pačią dieną dariau. Lyg ir viskas tvarkoj būtų, jei būtų... unsure.gif
Atsakyti
Paminejima?
Atsakyti
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 02 18, 22:41)
Paminejima?

Taip - mišios, kapo lankymas-gėlių padėjimas, žvakių uždegimas, paminklo šventinimas, ražančiaus giedojimas, gedulingi pietūs.
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2013 02 18, 19:26)
Na va, praėjo metinės. Paminėjimą irgi tą pačią dieną dariau. Lyg ir viskas tvarkoj būtų, jei būtų... unsure.gif

Pats sunkiausias laikas yra iki metu. Dabar po truputi palengva turetu buti lengviau. Aisku vis dar bus tu dienu kai noresis kaukti vilku, issiverkti. Po desimties metu nekaukiu vilku, bet vis dar paverkiu unsure.gif

P.S. Labai jau norejau, kad jis pamatytu savo suaugusius vaikus. Jos jau suaugo, studijoja ir gyvena savarankiskai, nes ju mama toli nuo ju doh.gif Vis dar tikiu, kad tetis jas saugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 19 vasario 2013 - 11:46