Sveikos mano mielos likimo drauges, gryzau vakar i pirma karta tuscius namucius, skridau ir taip liudna buvo, kad neatvaziuos musu pasiimti musu mylimas tetukas...
Graziai palydejom mano mylimuka i jau paskutine kelione, nupirkom metaline( tokia tvirta kaip ir jis) urna, kuri skendo graziausioje geliu juroje, ant sienos rodem filmuka, kuri surinkom is viso jo gyvenimo nuotrauku.... Buvo grazu, jauku ir kartu taip liudna.... Uzsitese musu islydejimas, bet viska padarem kas geriausia, taip kaip norejom ir taip kaip butu norejes Jis.....
QUOTE(Ara @ 2013 01 28, 16:51)
Comet, užuojauta
QUOTE(ragana66 @ 2013 01 28, 21:01)
Comet, stiprybes... Kas belieka...
Poryt jau treciasis mano gimtadienis be savo zmogaus... Gyvenu ir ganetinai intensyviai, bet sirdy vis dar tuscia... Ir kiekviena svente, kiekviena ypatingesne diena pagalvoji, kas butu, jeigu butu... Bet, deja, tai neimanoma... Laikui begant skauda maziau, bet kartais tas randas supuliuoja
, su praejusiu. Tikrai nereikia galvoti kaip butu ,jei butu. As stengiuosi neprisiminti ir neysisvajoti, nes stoga tada rauna visiskai.
QUOTE(makita @ 2013 01 28, 21:37)
man tik ketvirtas menuo, bet toooks pazistamas jausmas, tas tuscias bukas skausmas, kaip suprantu ka jauti raganyt
niekada nebebus taip kaip buvo. Niekada. Kokia skaudi tiesa
Man sulyg ta diena taip viskas pajuodo, tiesa, ka zmones sako, kad beda viena nevaiksto. Jis, po to mylima sunyte, o dabar - gimdos kaklelio operacija laukia, kas dar blogo gali nutikti? jau bijau ir gyventi... atsiprasau, mano postai tokie pesimistiski, bet rasau kaip jauciuosi,o kaip noreciau, kad visa tai butu tik blogas sapnas.
Blogo gali nutikti tiek, kiek pati galvosi apie tai
As visada buvau pesimiste, mano kredo buvo nusiteik blogiausiam, nes vistiek nebus viskas gerai
Kol negavau dovanu knygos "Jusu pasamones galia" tuomet ja padovanojo mano mylimojo mociute, senuciuke jau buvo, katik po sanario keitimo operacijos, po kurios greitai atsigavo ir vel po savo darziuka kapstesi
Dieve kaip as ja pamilau, kaip tikra savo mociute
Skaitem tuomet su vyru pasikeisdami ta knyga, nuo to laiko neleidziu blogoms mintims mane lankyti, ir tai tikrai veikia
As ir dabar kaip kokia maldaknyge vakarais ja paskaitineju, pabandykit ir jus
QUOTE(mamakubu @ 2013 01 29, 16:51)
Nera ka cia ka atsiprasineti. Visi cia esantis rasom ka jauciam. Makita tu tik apie save pagalvok ir neimk i galva, nieko blogo tau nenutiks. Galvok tik pozityviai, sakyk sau viskas bus gerai, net viskas yra gerai, man viskas gerai. Neprisauk bedutes. As tai kai dabar svetur gyvenu visad iseidama i darba (jei taip galima pavadinti) prasau dievo, kad saugotu mano seima, maziuka, ir visad prasau jo, savo pirmojo, kad manes neapleistu, kad globotu mus. Ir kas svarbiausia as tikiu, kad taip ir yra, jie saugo mus. Dar vis prasau atleidimo
Man pirmi metai buvo kazkoks kosmaras, bet turbut reikejo ta kosmara patirti, kad su laiku sustipreti. Ale vos stogas nenuvaziavo kai pradejo beda po bedos belstis
As savo mamai ir visiems sakau, dabar mums tikrai nieko nebenutiks, nes turim savo stipru angela sarga, jis visada ir visur mus saugos
Tikiu tuo
QUOTE(makita @ 2013 01 30, 15:26)
Kartoju ta mantra "viskas bus gerai" kone kasdien, rodos ir tikiu, bet kai vel koks blogis islenda, jauciuosi kaip per galva gerai gavusi. Snekuosi su brangiuoju, meldziuosi, anksciau ar veliau tures ir tai baigtis. Kaip Rene0 sako - "ir tai praeis"...
Parsisiunciau tas knygas apie Sielu gyvenima, neisivaizduojat kiek idomiu keistu mistiniu dalyku... skaitau kaip pasaka ir negaliu atsistebeti - ar is tiesu visa tai egzistuoja ? Taip noretusi aiskaus zinojimo,tuomet, manau, visi gyventume visiskai kitaip.
Kaip ydomu, reikes paskaityt, Aciu.
QUOTE(makita @ 2013 02 01, 13:08)
Comet, butinai uzpirk misias 40 d po mirties, sako, ta diena atsiveria mirusiems kazkoks isejimas i TEN, tad ta diena ypac gerai pasimelsti, paprasyti jiems ramybes ir islydeti. Gaila, kad as per velai apie tai suzinojau.
Aciu butinai uzpirkim.