Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(Comet @ 2013 01 27, 13:16)
Labas mergaites, atejau su  netekties skausmu ir as pas jus. Nebeturiu sava mylimo vyro, savo issvajoto islaukto ir taip greitai prarasto....

console.gif Negaliu pasakyti sveika istojus i musu gretas. Nes labai jau skausminga sia vieta. Comet matau gyveni UK, tai ir su savo seima ten gyvenai jau, ane ,kol nepraradai vyra? Kokiam jei ne paslaptys mieste?
Atsakyti
Nu tikrai.. unsure.gif vargsiuke,stiprus apkabinimas tau console.gif 4u.gif
Gaila,kad nera tu palengvinanciu aplinkybiu (prasukt laika,uzmigt ilgam keliu ziemu miegui..)
Deja viska turim isgyvent naturaliai,diena po dienos,menesis po menesio ir t.t., kad viena diena pagaliau galetume suprasti,kad gyvenimas tesiasi, ir mums dar lemta jame pabuti. Po truputi ismokt gyvent kitaip,surast nauju tikslu,kurt naujas kitokias svajones.. blush2.gif

Dieve,kaip as pati laukiu to laiko doh.gif Dar labai prisirisus prie senu palaidotu tuopat metu kartu su mano meile svajoniu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2013 01 27, 15:01)
Užuojauta
console.gif
Laikas kapsės po minutę, po valandą, dieną. Ne kas, bet tai vienintelis gydytojas.

Svarbiausia kad tas laikas kuri leidom kartu prabego zaibiskai, net tada kai buvau salia jo ligoninej, net ta paskutine naktis kuria praleidau ant kedes rymodama salia jo... Ir man taip gera buvo ji jausti salia.... O dabar be jo taip sunku, miegot einu velai, tam kad pavargus griuciau kaip malka ir galeciau kaskiek pailseti.

QUOTE(mamakubu @ 2013 01 27, 15:11)
console.gif Negaliu pasakyti sveika istojus i musu gretas. Nes labai jau skausminga sia vieta. Comet matau gyveni UK, tai ir su savo seima ten gyvenai jau, ane ,kol nepraradai vyra? Kokiam jei ne paslaptys mieste?

Taip, mes jau seniai Londone gyvenam, cia ir prasidejo visa ligos istorija, cia jis ir praleido paskutines gyvenimo akimirkas. Dziaugiuosi kad spejo sulaukti savo artimuju brolio, tecio, visi kartu ir palydejom ji i paskutine kelione...

QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 01 27, 22:12)
Nu tikrai.. unsure.gif vargsiuke,stiprus apkabinimas tau console.gif  4u.gif
Gaila,kad nera tu palengvinanciu aplinkybiu (prasukt laika,uzmigt ilgam keliu ziemu miegui..)
Deja viska turim isgyvent naturaliai,diena po dienos,menesis po menesio ir t.t., kad viena diena pagaliau galetume suprasti,kad gyvenimas tesiasi, ir mums dar lemta jame pabuti. Po truputi ismokt gyvent kitaip,surast nauju tikslu,kurt naujas kitokias svajones.. blush2.gif

Dieve,kaip as pati laukiu to laiko doh.gif  Dar labai prisirisus prie senu palaidotu tuopat metu kartu su mano meile svajoniu... schmoll.gif

Zinau kad reikia isgyventi visus gedejimo etapus, o as dar tik paciam pirmam, dar tokioj soko busenoj, kai atrodo pabusiu is to kosmaro, kad gal vis del to tai vyksta ne su mumis. Bijau tos dienos kai iseisiu is "tranzo" ir tikrai suvoksiu kad jau niekada, niekada....
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2013 01 28, 03:24)
Svarbiausia kad tas laikas kuri leidom kartu prabego zaibiskai, net tada kai buvau salia jo ligoninej, net ta paskutine naktis kuria praleidau ant kedes rymodama salia jo... Ir man taip gera buvo ji jausti salia.... O dabar be jo taip sunku, miegot einu velai, tam kad pavargus griuciau kaip malka ir galeciau kaskiek pailseti.
Taip, mes jau seniai Londone gyvenam, cia ir prasidejo visa ligos istorija, cia jis ir praleido paskutines gyvenimo akimirkas. Dziaugiuosi kad spejo sulaukti savo artimuju brolio, tecio, visi kartu ir palydejom ji i paskutine kelione...
Zinau kad reikia isgyventi visus gedejimo etapus, o as dar tik paciam pirmam, dar tokioj soko busenoj, kai atrodo pabusiu is to kosmaro, kad gal vis del to tai vyksta ne su mumis.  Bijau tos dienos kai iseisiu is "tranzo" ir tikrai suvoksiu kad jau niekada, niekada....

Kad ir kaip bebutu, kelio i praeiti, atgal nera. Pasidziauk tuo, kad teko laime ji palydeti ten, atsisveikinti, issakyti meiles zodzius, jis mire laimingas artimuju apsupty. As savaji praradau netiketai, liko kalte, neissakyti zodziai, apkabinimai, buciniai... zinau, menka paguoda, bet vistiek, laikykis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2013 01 28, 07:33)
Kad ir kaip bebutu, kelio i praeiti, atgal nera. Pasidziauk tuo, kad teko laime ji palydeti ten, atsisveikinti, issakyti meiles zodzius, jis mire laimingas artimuju apsupty. As savaji praradau netiketai, liko kalte, neissakyti zodziai, apkabinimai, buciniai... zinau, menka paguoda, bet vistiek, laikykis. 4u.gif

Aciu 4u.gif , mane tas ir guodzia kad galejau , issakyt, isbuciuot, ismyluot. Gal del to jauciu dvasine ramybe, jauciu jam ten gerai, kad ne skausmo iskankintas, o su begaline meile islydetas wub.gif
Skaitau sena tema, pazindinuosi su jumis, su jusu istorijomis, ir tikrai uzjauciu, ypac tas kurios neteko del savizudybes ar nelaimingo atsitikimo savo mylimuju verysad.gif ,
Atsakyti
Comet, užuojauta 4u.gif
Atsakyti
Comet, stiprybes... Kas belieka...

Poryt jau treciasis mano gimtadienis be savo zmogaus... Gyvenu ir ganetinai intensyviai, bet sirdy vis dar tuscia... Ir kiekviena svente, kiekviena ypatingesne diena pagalvoji, kas butu, jeigu butu... Bet, deja, tai neimanoma... Laikui begant skauda maziau, bet kartais tas randas supuliuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2013 01 29, 00:01)

Poryt jau treciasis mano gimtadienis be savo zmogaus... Gyvenu ir ganetinai intensyviai, bet sirdy vis dar tuscia... Ir kiekviena svente, kiekviena ypatingesne diena pagalvoji, kas butu, jeigu butu... Bet, deja, tai neimanoma... Laikui begant skauda maziau, bet kartais tas randas supuliuoja verysad.gif

man tik ketvirtas menuo, bet toooks pazistamas jausmas, tas tuscias bukas skausmas, kaip suprantu ka jauti raganyt verysad.gif niekada nebebus taip kaip buvo. Niekada. Kokia skaudi tiesa verysad.gif
Man sulyg ta diena taip viskas pajuodo, tiesa, ka zmones sako, kad beda viena nevaiksto. Jis, po to mylima sunyte, o dabar - gimdos kaklelio operacija laukia, kas dar blogo gali nutikti? jau bijau ir gyventi... atsiprasau, mano postai tokie pesimistiski, bet rasau kaip jauciuosi,o kaip noreciau, kad visa tai butu tik blogas sapnas.
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2013 01 28, 23:37)
atsiprasau, mano postai tokie pesimistiski, bet rasau kaip jauciuosi,o kaip noreciau, kad visa tai butu tik blogas sapnas.

Nera ka cia ka atsiprasineti. Visi cia esantis rasom ka jauciam. Makita tu tik apie save pagalvok ir neimk i galva, nieko blogo tau nenutiks. Galvok tik pozityviai, sakyk sau viskas bus gerai, net viskas yra gerai, man viskas gerai. Neprisauk bedutes. As tai kai dabar svetur gyvenu visad iseidama i darba (jei taip galima pavadinti) prasau dievo, kad saugotu mano seima, maziuka, ir visad prasau jo, savo pirmojo, kad manes neapleistu, kad globotu mus. Ir kas svarbiausia as tikiu, kad taip ir yra, jie saugo mus. Dar vis prasau atleidimo unsure.gif Man pirmi metai buvo kazkoks kosmaras, bet turbut reikejo ta kosmara patirti, kad su laiku sustipreti. Ale vos stogas nenuvaziavo kai pradejo beda po bedos belstis doh.gif
Atsakyti
Kartoju ta mantra "viskas bus gerai" kone kasdien, rodos ir tikiu, bet kai vel koks blogis islenda, jauciuosi kaip per galva gerai gavusi. Snekuosi su brangiuoju, meldziuosi, anksciau ar veliau tures ir tai baigtis. Kaip Rene0 sako - "ir tai praeis"...
Parsisiunciau tas knygas apie Sielu gyvenima, neisivaizduojat kiek idomiu keistu mistiniu dalyku... skaitau kaip pasaka ir negaliu atsistebeti - ar is tiesu visa tai egzistuoja ? Taip noretusi aiskaus zinojimo,tuomet, manau, visi gyventume visiskai kitaip. 4u.gif
Atsakyti
Comet, butinai uzpirk misias 40 d po mirties, sako, ta diena atsiveria mirusiems kazkoks isejimas i TEN, tad ta diena ypac gerai pasimelsti, paprasyti jiems ramybes ir islydeti. Gaila, kad as per velai apie tai suzinojau.
Atsakyti
Sveikos mano mielos likimo drauges, gryzau vakar i pirma karta tuscius namucius, skridau ir taip liudna buvo, kad neatvaziuos musu pasiimti musu mylimas tetukas... verysad.gif
Graziai palydejom mano mylimuka i jau paskutine kelione, nupirkom metaline( tokia tvirta kaip ir jis) urna, kuri skendo graziausioje geliu juroje, ant sienos rodem filmuka, kuri surinkom is viso jo gyvenimo nuotrauku.... Buvo grazu, jauku ir kartu taip liudna.... Uzsitese musu islydejimas, bet viska padarem kas geriausia, taip kaip norejom ir taip kaip butu norejes Jis.....
QUOTE(Ara @ 2013 01 28, 16:51)
Comet, užuojauta  4u.gif

4u.gif

QUOTE(ragana66 @ 2013 01 28, 21:01)

4u.gif , su praejusiu. Tikrai nereikia galvoti kaip butu ,jei butu. As stengiuosi neprisiminti ir neysisvajoti, nes stoga tada rauna visiskai.

QUOTE(makita @ 2013 01 28, 21:37)
man tik ketvirtas menuo, bet toooks pazistamas jausmas, tas tuscias bukas skausmas, kaip suprantu ka jauti raganyt  verysad.gif niekada nebebus taip kaip buvo. Niekada. Kokia skaudi tiesa  verysad.gif
Man sulyg ta diena taip viskas pajuodo, tiesa, ka zmones sako, kad beda viena nevaiksto. Jis, po to mylima sunyte, o dabar - gimdos kaklelio operacija laukia, kas dar blogo gali nutikti? jau bijau ir gyventi... atsiprasau, mano postai tokie pesimistiski, bet rasau kaip jauciuosi,o kaip noreciau, kad visa tai butu tik blogas sapnas.

Blogo gali nutikti tiek, kiek pati galvosi apie tai 4u.gif As visada buvau pesimiste, mano kredo buvo nusiteik blogiausiam, nes vistiek nebus viskas gerai doh.gif Kol negavau dovanu knygos "Jusu pasamones galia" tuomet ja padovanojo mano mylimojo mociute, senuciuke jau buvo, katik po sanario keitimo operacijos, po kurios greitai atsigavo ir vel po savo darziuka kapstesi wub.gif Dieve kaip as ja pamilau, kaip tikra savo mociute wub.gif Skaitem tuomet su vyru pasikeisdami ta knyga, nuo to laiko neleidziu blogoms mintims mane lankyti, ir tai tikrai veikia 4u.gif As ir dabar kaip kokia maldaknyge vakarais ja paskaitineju, pabandykit ir jus 4u.gif

QUOTE(mamakubu @ 2013 01 29, 16:51)
Nera ka cia ka atsiprasineti. Visi cia esantis rasom ka jauciam. Makita tu tik apie save pagalvok ir neimk i galva, nieko blogo tau nenutiks. Galvok tik pozityviai, sakyk sau viskas bus gerai, net viskas yra gerai, man viskas gerai. Neprisauk bedutes. As tai kai dabar svetur gyvenu visad iseidama i darba (jei taip galima pavadinti) prasau dievo, kad saugotu mano seima, maziuka, ir visad prasau jo, savo pirmojo, kad manes neapleistu, kad globotu mus. Ir kas svarbiausia as tikiu, kad taip ir yra, jie saugo mus. Dar vis prasau atleidimo unsure.gif  Man pirmi metai buvo kazkoks kosmaras, bet turbut reikejo ta kosmara patirti, kad su laiku sustipreti. Ale vos stogas nenuvaziavo kai pradejo beda po bedos belstis doh.gif

As savo mamai ir visiems sakau, dabar mums tikrai nieko nebenutiks, nes turim savo stipru angela sarga, jis visada ir visur mus saugos wub.gif Tikiu tuo wub.gif
QUOTE(makita @ 2013 01 30, 15:26)
Kartoju ta mantra "viskas bus gerai" kone kasdien, rodos ir tikiu, bet kai vel koks blogis islenda, jauciuosi kaip per galva gerai gavusi. Snekuosi su brangiuoju, meldziuosi, anksciau ar veliau tures ir tai baigtis. Kaip Rene0 sako - "ir tai praeis"...
Parsisiunciau tas knygas apie Sielu gyvenima, neisivaizduojat kiek idomiu keistu mistiniu dalyku... skaitau kaip pasaka ir negaliu atsistebeti - ar is tiesu visa tai egzistuoja ? Taip noretusi aiskaus zinojimo,tuomet, manau, visi gyventume visiskai kitaip. 4u.gif

Kaip ydomu, reikes paskaityt, Aciu.

QUOTE(makita @ 2013 02 01, 13:08)
Comet, butinai uzpirk misias 40 d po mirties, sako, ta diena atsiveria mirusiems kazkoks isejimas i TEN, tad ta diena ypac gerai pasimelsti, paprasyti jiems ramybes ir islydeti. Gaila, kad as per velai apie tai suzinojau.

friends.gif Aciu butinai uzpirkim.
Atsakyti