Supratau,nuo siol reiks melst noru pildytojo prezidento algos,Porshe keturracio zveriuko,rumu nuosavoj saloj ir princo ant balto zirgo (t.y. mano prarasto mylimojo neatrasto dvynio)
Kada nors gal po keliu metu ir pradesiu kazko vel noret...
juk siuo metu visos svajones sugriuve,kaip ta smelio pilaite,nuplauta juros bangos..
belike tik begales (ne palei mano amziu) problemu,kurias turiu kapstyti visiskai viena
Tikrai pavydziu ten isejusiems,juk ten baigiasi visos bedos,nereik galvot nei kaip susikurt ta savo gyvenimeli,kuris paprastai kuriasi poroje

nera jokiu neigiamu emociju,blogio,nelaimiu,praradimu...
be proto smalsu,kas laukia musu po fizines mirties..

baugu ir pagalvot,jeigu to suzinot prireiks laukti visa gyvenimeli
Papildyta:
QUOTE(makita @ 2013 01 24, 10:15)
Ara, o ka tu veiki musu skyrelyje?
Labas rytas visoms
Zinot, o man labai sunku valdyti savo mintis, tikra beda... apie svajones nesneku, jos visos dingo. Bet... isitaisiau fobija del artimuju, draugu mirties. Kazkas nekelia man ragelio - jau matau autoavarija ir kitus baisius dalykus, pradedu galvoti apie artimuosius, ir matau jau kaip vienas ar kitas mires. Nebesuprantu, bijau saves pacios. Nes juk mintys materializuojasi, bijau nuziureti ar uzkeikti kanors su savo vaizdiniais, nors po to 10 kartu nusiunciu jiems geriausiu linkejimu. Tuoj bijosiu iseit i zmones
Matai kokiu tik reakciju nebuna..

atrodo neturetu taip buti,juk netekus artimojo kaip tik sumazeja mirties baime,o sikart tau viskas priesingai
jo,tas tiesa,kai kada mintys materializuojasi. Todel as kaip tik mokinuos kuo maziau imti i sirdi,jeigu kas nors nesiseka.zinau,kad galiu sielvartaut,nervuotis,nemiegot,keikt peikt likima,bet juk del to problema neissispres - tik pats sau pakenksi ( ligos tik ir laukia,kada tavo organizmas nusilps - atakuos,kaip kareiviu armija). O ligos patale viskas dar sudetingiau.
Gal kokia optimistiska knyga paskaityk?
As tokia nusipirkau: Marci Shimoff (kartu su Carol Kline) - "Laimes kodas. Septyni laipteliai i vidine laime". Joje mokama ismokt dziaugtis gyvenimu be priezasties. bet dabar daug tos literaturos prirasyta panasiom temom. Man gal kiek per ankstoka tokia knyga skaityt,bent jau taip pasijauciau,paskaicius pradzia.gal ir tau gali but per anksti

bet zadu pratest jos skaityma kiek veliau,kai sustipresiu ir kai turesiu maziau neigiamu emociju ir minciu. labai stengiuos ju kieki sumazinti,vien del pacios saves - juk privalom save myleti ir saugoti

ir niekada nepasiduoti,ka man kartoja vienas kolega