Kazkaip tustoka musu skyrelyje, tikriausiai kiekviena savo liudesy ar rupesciuose paskendot.
O as pasipasakosiu - buvau pas bureja. Mete kortas, pirma - as, salia krito vyro korta, toliau - santuokos. Virs vyro galvos - karstas... sako, tegul saugosi avariju... ir vsio, supratau, kad kortos nemeluoja. Na tai aisku pasakiau, kad jo jau nera....toliau kur tik krito kortos, visur salia - jis, sako stovi jis visur salia su savo didele meile, nenori palikti jusu, myli kaip ir anksciau. Taip gera girdeti bivo neisivaizduojat, rodos pradejau jausti ji, net sneketi pradejau. Bet aisku, ta bureja man nerekomendavo su juo bendrauti, neklausiau kodel. Ji mane pamoke kaip greiciau padaryti, kad jis paliktu mane ramybeje, kad galeciau kurti toliau savo gyvenima, nes ten jau pas mane 2 vyrai net stovi eileje, per metus tureciau isteket ir vos ne pagimdyt
juokas ima, nu bet jai, aisku atrodo, kad mano bio laikrodis jau nelaukia ir man cia jau labai reik skubintis gimdyt, zenytis ir pan
. Bet juk tai neimanoma. Net bjauri ta mintis. Bet is esmes mane nuramino, kad viskas bus gerai, nenusimato daugiau nelaimiu mano kely, ta ir norejau suzinoti. Pasirodo, kazkas man blogo linkejo, pasak jos, net ir juodaja magija uzsiiminejo, tai nueme prakeikima. Ir dar paguode, kad mano vyrui amzina atilsi jam, ten gerai, jis priima isejima lengvai, sviesiai, jam ten gera. Tai vat, gavau is jos tai, ka norejau, isgirdau ir nusiraminau trumpam. Bet kai zinau, kad jis cia, ir mane vis dar myli taip susyla sirdele
bet vel - o kas is to, zodziu, nezinau kaip geriau, ar gyventi ir galvoti, kad jis cia, myli, palaiko, laukia, ar stengtis ji pamirsti ir kurti viska is naujo... abu atvejai labai skausmingi.
Rekomendavo paskaityt Maiklo Niutono "Sielu keliones" ir "Sielu lemtis". Gal kas turit?
makita nieko nera neimanomo. Kai as buvau pas bureja ji man pasake, kad as dar jei noresiu turesiu sunu. Taip ir buvo zinokit, butent norejau. Kurk viska is naujo, savojo zmogaus nereikia pamirsti bet ir prisiristi nereikia. Reikia ji paleisti kaip nekeistai tai skambetu, tada ir tau ir jam geriau bus