QUOTE(kantrilot @ 2014 12 09, 23:02)
Po 10 dienu bus 2 metai, kai jo nebera. Darosi taip sunku! Paskutiniai puse metu buvo lengvesni, esu kitoje salyje, dirbu darba, bet dabar...As ji sapnuoju, as matau ji einanti kolidoriuj darbe, zinoma veliau pasirodo, kad tai tik panasiai kaip jis apsirenges zmogus. Mano mazoji dukryte, kuriai, kai jis mire buvo tik du menesiai,kuo toliau, tuo labiau panaseja i ji, tie bruozai, lupu forma, sypsena, net kojytes, ji net kojytes vos vos sleivai deda, kaip jis.
Vis galvoju, galvoju, galvoju...Kasdien, ryte atsikelus, darbe, namie..Visada.
Pasakykit man, bet kodel as prisimenu tik ta pati baisiausia laika? (jis pasitrauke is gyvenimo savu noru) kodel as prisimenu tik ta diena? Kodel as negalvoju, apie tai, kas buvo gerai?
Nes tai labiausiai sukrėtęs dalykas. Greičiausiai, dėl to. Kai būna gerai, tai lyg savaime aišku, o kai nelaimė, tai labai širdelę veria.
Tikiuosi, ateis laikas, kai džiaugsies, o ne liūdėsi, žiūrėdama į jo gyvą paveiksliuką.
Viskas primena, bet po truputį atmintis turėtų dilti.
Aš taip pat savąjį "matydavau" bet kur, gatvėje, jei nors kiek kažkas panašaus. Dabar "matau" savo pirmąjį vyrą, kurį palaidojau prieš mėnesį. Menka čia paguoda, kad vieną nelaimę kita nelaimė užgožia.
Nekenčiu tos reklamuojamos apvalios šluotos iš top shop, nes su ja mačiau savo buvusį vyrą paskutinį kartą, diena prieš nelaimę,- nešė ją nupirkęs dovanų savo antrąjai.