QUOTE(mamakubu @ 2014 11 23, 19:04)
As ir vel sian saviski sapnavau. bet kiek metu praejo, kiek sapnuoju tai jo nematau sapne, bet suprantu, kad jo nebera. Ieskau jo. Va sian sapne iki jo darbo taip keistai atejau, tarsi vidus supranta, kad jo nera, bet dar egzistuoja viltys. Bet taip ir prabudau jo nemacius. Viespatie jau 12 metu praejo o man nera ramybes. Kad ir kaip bandau negalvoti bet po tokiu sapnu viskas sugrizta. Begu nuo tu minciu, nenoriu jam pakenkti. Noriu, kad jis ilsietusi ramybeje
Ir aš panašiai sapnuoju, kartais net kalbant kitam kambary girdžiu, bet nematau. O taip norėčiau...
O dabar apie tai, kuo gyvenu...
Gyvenu labai paprastai. Dirbu įprastinį darbą, galiu turėti jo tiek, kad kitkam neliktų laiko, bet daugelio papildomų darbų atsisakau. Laisvą laiką beveik ketverius metus visą skyriau muzikai: atsisėsdavau prie kompo, pasileidžiu kokią ariją ar dainą visais įmanomais variantais, klausausi, lyginu... Pakeliu akis į jo portretą, paverkiu, vėl klausausi... Šį pavasarį atėjo tekstų laikas: klausausi įvarių protingų žmonių kalbų, kažkiek apie politiką, kažkiek apie meną. Nueinu į spektaklius, į filmus, koncertus, aktyviai dalyvauju kraštiečių klube. Važinėju į septinti metai mėgstamo Liudo Mikalausko bei savo kraštiečio Andriaus Apšegos (apie jį dar išgirsit, tik pernai baigė studijas) koncertus, pernai susižavėjau tokius Sankt Peterburgo dainininku M. Bužoru, buvau jo koncerte Rygoje, 12 14 eisiu Vilniuje. Man atrodo, minėjau, kad nuo studijų esam šešios draugės, bent jau kas mėnesį kartą susitinkam, pradėjom švęsti 60-mečius, mano penktas. Žodžiu, jaučiuosi pakenčiamai, pasidžiaugiu, kad Likimas leido patirti tokią meilę, kad ji tęsėsi tiek ilgai.
Šiek tiek paremiu šeimą, gyvenančią mano sodyboje. Esu tokia
a la močiutė, nes abiejų tėvai jau mirę. Labai simpatiški žmonės, nežinau, kodėl jiems nesiseka. Neturėjau laimės turėti vaikų, todėl pasiguodžiu, kad mano tėvelių sodyba suteikė namus dviem vaikam, atrodo, bus ir trečias...
Tai va tokia ta mano ataskaita
.