Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(koranė @ 2014 09 25, 09:15)
Sveikos turiu ir aš didelį skausmą prieš 5mėn palaidojau vyrą jam buvo 41m kol kas dar negaliu atsigauti sveikas žmogus užgeso per 3savaites užėjo staigiai namie išveže i ligoninę Alytaus priėmimą pralaikė 2val kol žmogus pradėjo mirt tada susigriebė išvežė į Kauną padarė operaciją viskas buvo gerai atsigavo po labai sunkios operacijos bet antrą velykų dieną buvo insultas ir po 2sav taip ir neatsigavęs numirė pykstu ant savęs kad gal ko nepastebėjau gal jam buvo blogai pykstu ant daktarų kad delsė labai sunku

Neguosiu, nesakysiu, kad turi gyventi dėl vaikų, neaiškinsiu, kad laikas gydo... Kiekviena turim atrasti savąjį kelią, kaip visa tai atlaikyti. Pasakysiu tik tiek, kad tikriausiai visos Tavo reakcijos, jausmai mūsų irgi išgyventos, patirtos. Taigi tikrai esi sava tarp svetimų, o gal savų, net nežinau, kaip įsivardinti. Apkabinu, mieloji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(koranė @ 2014 09 25, 09:15)
Sveikos turiu ir aš didelį skausmą prieš 5mėn palaidojau vyrą jam buvo 41m kol kas dar negaliu atsigauti sveikas žmogus užgeso per 3savaites užėjo staigiai namie išveže i ligoninę Alytaus priėmimą pralaikė 2val kol žmogus pradėjo mirt tada susigriebė išvežė į Kauną padarė operaciją viskas buvo gerai atsigavo po labai sunkios operacijos bet antrą velykų dieną buvo insultas ir po 2sav taip ir neatsigavęs numirė pykstu ant savęs kad gal ko nepastebėjau gal jam buvo blogai pykstu ant daktarų kad delsė labai sunku

console.gif Sveika 4u.gif Tik nekaltink saves, tai neiseis i gera. Zinau pagal save. Tai vadinama gyvenimu ir reikia gyventi ir priimti viska ka mums siuncia sis pasaulis. Tikrai mes stiprios ir gyvensim. Stiprybes tau Korane. Zinau, kad nebus viskas gerai, bet tai laikina, viskas laikina smile.gif
Papildyta:
Raganiuke kaip tu laikais? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Užuojauta, korane console.gif
Čia ta pati persivardijusi našlė kvadratu. Palaidojau ir pirmąjį (buvusį) vyrą, kuris buvo dingęs be žinios. verysad.gif (Antrąjį palaidojau prieš 4 metus po sunkios ligos)
Kažkoks prakeiksmas, karma..
Kaimynė, ryte po laidotuvių, pareiškusi užuojautą, pasakė, kad trečias vyras man nebepriklauso. Priėmiau tai kaip aukso žodžius su juodo humoro skraiste. Patikinau, kad neketinu viršyti limito ir antrąja Raisa neketinu tapti. O ir vyrai bėgs nuo manęs kaip nuo maro, paklausus: kas nori būti trečias? bigsmile.gif
Gyvenimas...kažkoks... belieka kabintis į tokį, koks jis yra. unsure.gif
Kaip mamakubu anūkėlė auga? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 16 lapkričio 2014 - 20:37
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 16, 21:35)
Sveikos.
Užuojauta, korane console.gif
Čia ta pati persivardijusi našlė kvadratu. Palaidojau ir pirmąjį (buvusį) vyrą, kuris buvo dingęs be žinios. verysad.gif (Antrąjį palaidojau prieš 4 metus po sunkios ligos) 
Kažkoks prakeiksmas, karma..
Kaimynė, ryte po laidotuvių, pareiškusi užuojautą, pasakė, kad trečias vyras man nebepriklauso. Priėmiau tai kaip aukso žodžius su juodo humoro skraiste. Patikinau, kad neketinu viršyti limito ir antrąja Raisa neketinu tapti. O ir vyrai bėgs nuo manęs kaip nuo maro, paklausus: kas nori būti trečias? bigsmile.gif
Gyvenimas...kažkoks... belieka kabintis į tokį, koks jis yra. unsure.gif
Kaip mamakubu anūkėlė auga? mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif Labai zavu, kad persivadinai. Dabar svyti ir tikesimes, kad gyvenime nebus daugiau nemaloniu staigmenu. Anukelis gerai, jau greit puse metuku bus, 3 gruodzio. Burbulas kaip reikia, net nepasakysi, kad gime neisnesiotas.
Kazko vis maziau cia uzsukam i sita graudu kampeli. Gal ir gerai, nes kai sukyla prisiminimai kurie liudina tai pasidaro nekas. Karts nuo karto as pasiziuriu kaip kas gyvena, ar yra kokiu nauju ziniu. Tik nelabai kas raso. Bet as vis dar cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 11 18, 18:53)
Sveikute 4u.gif  Labai zavu, kad persivadinai. Dabar svyti ir tikesimes, kad gyvenime nebus daugiau nemaloniu  staigmenu. Anukelis gerai, jau greit puse metuku bus, 3 gruodzio. Burbulas kaip reikia, net nepasakysi, kad gime neisnesiotas.
Kazko vis maziau cia uzsukam i sita graudu kampeli. Gal ir gerai, nes kai sukyla prisiminimai kurie liudina tai pasidaro nekas. Karts nuo karto as pasiziuriu kaip kas gyvena, ar yra kokiu nauju ziniu. Tik nelabai kas raso. Bet as vis dar cia mirksiukas.gif

Taigi anūkėlis. Kaip aš apsižioplinau doh.gif
Grįžtu vis, kaip nusikaltėlis į įvykio vietą.
Nutariau paplepėti apie nieką kitose temose laisvalaikiu, tai prisiregistravau vėl. Tik nelabai apie nieką pavyksta. Vistiek nuolat "pramuša" ta patirtis ir neviltis.
Po savaitės bus 4 metai, kai nebeturiu savo žmogaus. Po mėnesio- pirmojo vyro mirties metinės.
Taip, nedrąsiai čia berašoma. Įdomu, kaip kabinasi į gyvenimą vėliau rašiusios. Pasigirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif Dziaugiuosi, kad skyrelyje nariu nedaugeja. O tai, kad maziau cia lankomes, laikau geru zenklu.Vadinasi, gyvenimas tesiasi, esame vis daugiau uzsiemusios kitais darbais ir mintimis. As tai tikrai smile.gif mano leliukui jau 1 menuo, jis man pats geriausias vaistas nuo blogu minciu ir pagundos saves gailetis ar dairytis I praeiti. Dievulis manes tikrai pagailejo, kad atsiunte si angeliuka, o sunaus tetis irgi nuostabus zmogus, rupestingas svelnus dosnus, negaliu noreti daugiau. Tad stengiuosi tiesiog dziaugtis tuo ka likimas duoda man dabar smile.gif zinoma, atmintis niekur nedingo. Stai ir velines praejo, neaplankiau kapelio, tik namie zvakele padeginau. Del to jauciu priekaista sau. Mintimis kalbuosi su juo. Nepamirstu. Myliu ir ilgiuosi. Ir taip bus visada. Tiesiog nebegyvenu praeitim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makita: 19 lapkričio 2014 - 19:35
QUOTE(makita @ 2014 11 19, 20:34)
Sveikos mielosios 4u.gif Dziaugiuosi, kad  skyrelyje nariu nedaugeja. O tai, kad maziau cia lankomes, laikau geru zenklu.Vadinasi, gyvenimas tesiasi, esame vis daugiau uzsiemusios kitais darbais ir mintimis. As tai tikrai smile.gif mano leliukui jau 1 menuo, jis man pats geriausias vaistas nuo blogu minciu ir pagundos saves gailetis ar dairytis I praeiti. Dievulis manes tikrai pagailejo, kad atsiunte si angeliuka, o sunaus tetis irgi nuostabus zmogus, rupestingas svelnus dosnus, negaliu noreti daugiau. Tad stengiuosi tiesiog dziaugtis tuo ka likimas duoda man dabar smile.gif zinoma, atmintis niekur nedingo. Stai ir velines praejo, neaplankiau kapelio, tik namie zvakele padeginau. Del to jauciu priekaista sau. Mintimis kalbuosi su juo. Nepamirstu. Myliu ir ilgiuosi. Ir taip bus visada. Tiesiog nebegyvenu praeitim.

Makita pakeisk savo statusa SMe, nes leliuka turi bigsmile.gif
Dziaugiuos uz visas kam lengviau ir nebesielvartaukit taip kam dar vis nera lengva. Noreciau ir as, kad atsilieptu kitos nares, lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 11 20, 08:26)
Makita pakeisk savo statusa SMe, nes leliuka turi bigsmile.gif
Dziaugiuos uz visas kam lengviau ir nebesielvartaukit taip kam dar vis nera lengva. Noreciau ir as, kad atsilieptu kitos nares, lauksim 4u.gif

Taip taip, išlįskit, pasirodykit. mirksiukas.gif
Miela, kad nedaugėja, bet, gal tiesiog neužsuka, ar nerašo tos, kurios gedi šiuo metu. Labai laukiam jūsų ir kviečiam. 4u.gif
Aš viduje "verdu" ant močiutės, kuri liko našlė būdama 87. Aš likau už borto- 37. Tai reiškia, kad ji visą pusšimtį metų už mane ilgiau buvo mylima, laiminga, reikalinga ir lepinama, saugi ,savo namuose ir visa kita. Vyras buvo ramus ir geras žmogus, tikrai nei skurdo, nei smurto, nei girtuoklysčių ji nematė. Rods ne aš nuo ryto iki vakaro turėčiau ją guosti, o ji mane...
Bet.... juk nenorėčiau keisti savo esamo (ir būsimo), į visapusiškai aprūpintą, ramų ir laimingą gyvenimą, bet jau buvusį. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 20 lapkričio 2014 - 12:57
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 20, 12:55)
Taip taip, išlįskit, pasirodykit. mirksiukas.gif

Išlendu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2014 11 20, 17:39)
Išlendu  ax.gif

4u.gif sveikute
Drąsiau. Kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2014 11 20, 17:39)
Išlendu  ax.gif

Ara sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Pasakok kaip tu? Kaip praeina laukimas?
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 20, 19:21)
4u.gif sveikute
Drąsiau. Kaip laikaisi?

Ačiū, puikiai 4u.gif

QUOTE(mamakubu @ 2014 11 20, 19:46)
Ara sveikinu bigsmile.gif  4u.gif  Pasakok kaip tu? Kaip praeina laukimas?

Ačiū!
Kažkaip keista būtų girtis šioje temoje, bet viskas puikiai. Tikiuosi, kad baigėsi viskas, ir toliau VISKAS BUS GERAI wub.gif
Dievinu šią būklę, esu stebuklo laukime, o širdy taip gera, gera rolleyes.gif
Atsakyti