QUOTE(rolali @ 2014 07 13, 12:23)
Vakar jau buvo mėnuo be jo... Tik dabar pradedu suvokt, kas iš tikrųjų atsitiko, kad jo TIKRAI NEBĖRA, kad jis nebegrįš, nebegaminsiu jam valgyt, nebesulauksiu jo vakare, kad niekada nebesakys kaip mane myli. Jis visada sakydavo, kad niekas tavęs taip nemylės, kaip aš.
O skausmas nenusakomas, atrodo širdis, tikraja to žodžio prasme, plyšta, nes labai sunku... Norėtųsi kažkur nueit ar išvažiuot, bet negaliu, iš kart mintyse galvoju, kad aš viena, be jo. Mes vienas be kito negalėjom, užtekdavo stipriai apsikabint ir atrodo visos bėdos pasibaigdavo.
O dabar viskas kitaip...
O skausmas nenusakomas, atrodo širdis, tikraja to žodžio prasme, plyšta, nes labai sunku... Norėtųsi kažkur nueit ar išvažiuot, bet negaliu, iš kart mintyse galvoju, kad aš viena, be jo. Mes vienas be kito negalėjom, užtekdavo stipriai apsikabint ir atrodo visos bėdos pasibaigdavo.
O dabar viskas kitaip...
Viskas ir bus kitaip. As skaitydama asaras negaliu sulaikyti. Pasidariau labai jautri. Kiekvienam savo likimas aisku ir niekas nesupras tave taip kaip pati ir tiek skausmo nepajaus kiek jauti tu. Nors ir visi mes cia be antrosios puses bet visi skirtingai jauciam ir visiem skirtinga ta vienatve. As tai viska atiduociau, kad tik ji pamatyciau sapne