Del tu metiniu. Mano atveju, as metines dariausi savo seimai. Tuo tarpu vyro motinele tik ejo per miesteli ir karksejo,kad nedariau metiniu,nieko net nezinodama
O kodel tureciau velnio apsestam vampyrui daryti svente? Ji pati net su savo gimine nebendrauja,pykciu prisikure. O kokia betonine tvora tarp musu pastate isvis jau nesneku
Mane isbrauke is seimos ta pacia mirties diena..
Vat,pasikvieciau tikrus vyro ir savo draugus,savo artimuosius,uzsisakem misias,pasimeldem baznycioj (kur teko isliet karstu asaru), paminejom ramiai namuose,prisimindami auksini mano zmoguti...
O ant kapu nuvaziavau diena pries metines. Neturiu visiskai jokio noro sutikt jos ant kapu dar ypac tokia diena, kuria reikia pagerbti isejusi anapilin. O jos atveju dar tektu atlaikyt koki viena is N puolimu. Kas butu laaabai negrazu. Todel to isvengiau. Ir leidau pamatyt,kad ji ne pirmoji aplanke jos suneli
O sveikateles musu tikrai reikalaujancios didesnio demesio. Zinau,kad gali sveikatai atsiliept net ir po 10 metu,del patirto streso siuo metu
Gal kitiems,to nepatyrusiems, atrodo,kad laikui begant,savijauta turetu po truputi gereti. ot ir visai ne.
Atrodo viena diena jau daugiau optimizmo jauti savyje,o ziurek kita savaite vos velki kojas i darba. Nematai visiskai jokios prasmes gyventi,meldi,kad ir tave pasiimtu i ta kita gyvenima..
Jau nebezinau,ar isvis imanoma izvelgt kazkoki tiksla,kai nebeliko nei kruopelytes gyvenimo dziaugsmo. tai siaubinga! kaip as pasiilgau tos nuosirdziai geros nuotaikos...to pilnatves jausmo...visos dienos tokios vienodos,kad net vemt vercia
Et,cia atejus atrodo privalai virkauti
kazkaip neiseina nieko pozityvaus parasyti. Nes net ir po daugiau nei metu,skausmo tiek su kaupu sirdyje...O juk nevirkausi kiekvienam sutiktam. tai galima buvo daryt savaitei,menesiui praejus,bet ne metam. nes visi kiti jau seniai nustume tuos prisiminimus apie anapilin isejusiji. o man pvz dar labai daznai iskyla pries akis jo mirties akimirka,jo pasarvones,laidotuves...atrodo lyg tai butu atsitike...na gerai,nesakysiu vakar,gal pries savaite ar menesi
tai gal psichologiskai galima butu uzskaityt,kad pasistumiau gyveniman i prieky viena savaite??? siaubas...
Papildyta:Beje.
Siuo metu skaitau Sylvia Browne knyga "Gyvenimas Anapus".
Nesitikejau,kad joje rasiu tai ka radau. Gerai sako...kuo daugiau suzinai,tuo daugiau klausimu kyla
Baigiu ja "praryti", kaip gera skaityti. Nors dar nezinau,ar viskuom,kas aprasoma aiskiareges (knygos autores) tiketi ar ne,bet linkstu daugiau prie tikejimo. O jeigu patiket visais pasakojimais,koks is tikruju laukia gyvenimas po zemiskos mirties,tai zinot...nekantrauju mirti
Juodokas anekdotas.zinoma,kad nezaisiu su likimu,nors deja vis dar uzeina tokios mintys. Bet bijau sugriaut man skirta Dievo plana siam gyvenimui. O tai dar turesiu poto moketi uz tai
Pagyvensiu,pamatysiu,gal vis dar gausiu dovanu laimes saujele