QUOTE(rene* @ 2013 08 29, 23:41)
Sveikos.
Nutariau išsiregistruoti.
Praėjo dar vienas gyvenimo etapas. Gedėjimas, rašymas, išsiguodimas forume.
Tiesa ta, kad dabar labiau dūsauju ne savo žmogaus, kurio nebeturiu 2m. 9 mėn. ir 3 dienos. O tai, kad esu viena. Jo daiktų, pėdsakų, darbų namie vis mažiau ir mažiau. Rečiau apie jį galvoju. Rečiau kapelį lankau. Daugiau suku galvą dėl to, kad esu viena. Bendrauju su kuo bendrauju, tai užmuša laiką, kažkuo jį užpildo.
Ir kaip vakar vienas bičiulis į mano amžinus pasigraudenimus ir jums aprašytų batų tema, atsakė:
Nejau neįmanoma susitaikyt su ta mintim, kad DABAR YRA TAIP.
Dabar yra taip...
Laikykitės, (nors nežinia už ko) visos.
Nutariau išsiregistruoti.
Praėjo dar vienas gyvenimo etapas. Gedėjimas, rašymas, išsiguodimas forume.
Tiesa ta, kad dabar labiau dūsauju ne savo žmogaus, kurio nebeturiu 2m. 9 mėn. ir 3 dienos. O tai, kad esu viena. Jo daiktų, pėdsakų, darbų namie vis mažiau ir mažiau. Rečiau apie jį galvoju. Rečiau kapelį lankau. Daugiau suku galvą dėl to, kad esu viena. Bendrauju su kuo bendrauju, tai užmuša laiką, kažkuo jį užpildo.
Ir kaip vakar vienas bičiulis į mano amžinus pasigraudenimus ir jums aprašytų batų tema, atsakė:
Nejau neįmanoma susitaikyt su ta mintim, kad DABAR YRA TAIP.
Dabar yra taip...
Laikykitės, (nors nežinia už ko) visos.
Nemanau, Rene, kad gerai nutarei. Tu juk mums visoms, dar nespejusioms iki galo susitaikyti, kad "jo nėra" reikalinga kaip gyvas irodymas, kad gyvenimas tęsiasi, net ir po 2m. 9 mėn. ir 3 d. O iš tiesų man asmeniškai smagu skaityti tavo mintis, kartu su tavimi pasidžiaugti vyrišku batau vaizdeliu tavo koridoriuje ar mintimis apkabinti, kai liūdi. Esi visuomet laukiama mūsų skyrelyje. Jis taip ir vadinasi - gyvenimas po vyro mirties... juk toks ir yra mūsų gyvenimas, nesvarbu kiek laiko praėjo.
O aš išvarau rudeninių atostogu. Važiuoju su drauge į užsienį, vaikščiosiu po tas vietas, kur susipažinome. Turbūt verksiu, nežinau. Bet labai noriu įkvėpti to oro, pajusti dar kartą, prisiminti... nežinau iš kur tas noras kankinti save, graužtis, prisiminti, liūdėti, gedėti, mylėti... ar taip būna visoms, ar tik man vienai?
Geriau jaučiuosi verkdama nei juokdamasi, nes be jo nenoriu būti laiminga. Gal ta laimė ir ateis tik tada, nustosiu savęs gailėti?