Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(rene* @ 2013 08 20, 19:12)
Ėhei, pupa uoga, juk anyta žino prisijungimo slaptažodį, tu irgi. Tai gal tiesiog imk jį ir pakeisk, juk tai taip paprasta. Tada ir baigsis tos terlionės. Tegu rašo motera savo profily, ką tik nori, bet ne a.a. sūnaus. Ir jei užklaus, juk neprivalai nieko aiškintis. Kažkodėl neleidžia sistema ir tiek. Aišku, turi būti išvis kažkas sistemoj, kad mirusio žmogaus anketą pašalintų, reikia kažkur kreiptis. Man to neteko, nes manasis buvo vyresnės kartos ir internetu nesinaudojo. Kam dar gumą tempti, kam dar žaizdos draskymo būdų leisti, lyg maža ir šiaip visko.  g.gif

Va va, norejau taip padaryti....bet ta motera jau senokai pakeitusi jo slaptazodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 08 20, 22:12)
Nu tikrai,ka reiskia "tvarko jo feisbuka"  g.gif  koki dar gali but tvarkymai, zmogui nebeegzistuojant? negi nera padoresniu zmogaus atminimo budu? manau jam tai visiskai nepatiktu  blink.gif

gaila,kad kai kurie supranta tai kaip normalu dalyka,kaip,kad kai kuriu anytos unsure.gif

Na taip ir tvarko...istryne dauguma draugu (tarp ju ir mane)....nors sako,kad istryne visus, bet as matau,kad dar like 50 zmoniu doh.gif
O savo facebuko pagrindine nuotrauka uzsidejus kur ji nusifotkinus su mano ex doh.gif
Atsakyti
pranesk fecebook administratorui kad toko zmogaus jeu nera gyvo ir kad jo anketa naudojasi visai kitas asmuo ja ir istrins ta anketa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 08 21, 17:00)
pranesk fecebook administratorui kad toko zmogaus jeu nera gyvo ir kad jo anketa naudojasi visai kitas asmuo ja ir istrins ta anketa smile.gif

Jei taip galima padaryti tai tada liuks. Nes cia virs visko jau toks issidirbinejimas ir nesupratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 08 21, 16:00)

O kam ten rasyt reikia?
Atsakyti
https://www.facebook.com/help/?ref=pf
jei neklistu stai ce
Atsakyti
sveikos merginos:)jungiuosi ir as i jusu gretas su skausmu ir liudesiu verysad.gif savojo brangiausiojo netekau pries tris savaites,rugpjucio 3 d.isejo net neatsisveikines,palikes mane su dviem mazyliais ant ranku,nors zadejo niekada nepalikti cry.gif cry.gif
Atsakyti

sveikos merginos:)jungiuosi ir as i jusu gretas su skausmu ir liudesiu verysad.gif savojo brangiausiojo netekau pries tris savaites,rugpjucio 3 d.isejo net neatsisveikines,palikes mane su dviem mazyliais ant ranku,nors zadejo niekada nepalikti cry.gif cry.gif

zmogaus pazadas pries likima yra bevertis , schmoll.gif man taip pat zadejo nepalikti o paliko ir nieko jau nepakeisi laikikis ir stipribes tau nors ir pati dar visai naujoje ce manisko jau nera ligei 4menesei bet laukausi ir tau linku tuo paties
Atsakyti
Tik del vaiku stengiuosi buti stipri,sypsotis ir eiti i prieki,bet kartais tai buna taip sunku.Protas suvokia,kad jo nebera,ir niekada nebepareis,o sirdis negali su tuo susitaikyti.Vyriausiam sunui pasakiau,kad tevelis danguje sedi ant debeselio ir mus mato,tai jau kelinta diena pasiemes lektuva laksto ir pasakoja,kad skrisim su juo visi pas teti.O kad butu taip paprasta pas ji nuskristi....
Atsakyti
nera nieko paprasta , o vaikas vienintele paspirtis nenustoti ir gyventi tolau.... sirdis matyt niekada nepamirs mylimo zmogaus . kaip ir pries tai rasau jau keturi menesai praejo sirdis vis dar tiki kas jis gris arba paskambins ir ka nors mielo pasakis. beprotiskai sunku kabintis i gvenima . patarcau daugau uzsiimti su vaikasi ar koke veikla uzsiimti labai padeda. man padejo teisma:D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nauja darba susiradau daugau leidau laika su mazukiu 4u.gif bet buna dieniu kad prabudus nieko nesinori rankos nekila tik apie vyra galvoji blush2.gif oh kokos geros dienos kartu buvo. blush2.gif
Atsakyti
Žinot, kas man stebuklas. Grįžtu namo ir mano prieškambaryje vyriški batai. Šalia pamintais kulnais dukros sportbatukai. Pastatau savuosius į gretą. Tai man toks džiaugsmas tas vaizdelis, rods griebk fotiką ir įkelk į fb, nes tai toks širdžiai mielas vaizdinys. Harmonija. Pilnatvė.
Teisybės dėlei turiu pasakyt, kad tai buvo žmogus, kuris tiesiog pernakvojo mano namuose. Pakvietė į renginį, organizatoriai galvoja, kur jį apgyvendint, mestelėjau, kad mano namai tušti, raktas po kilimėliu. Grįžtu, namai pilni vyriškų baltinių, lova ik išlysta, visur būta žmogaus, iš vonios išeina pats baltais miego baltiniais rolleyes.gif Išgėrėm balkone arbatos. Juk tos, kurių prieškambaryje tie batai kasdien po kojomis painiojasi, nenudžiunga tuo, kad jie yra. Pasiskolinta laimės vizija pagal rene*
Atsakyti
Sveikos.
Nutariau išsiregistruoti.
Praėjo dar vienas gyvenimo etapas. Gedėjimas, rašymas, išsiguodimas forume.
Tiesa ta, kad dabar labiau dūsauju ne savo žmogaus, kurio nebeturiu 2m. 9 mėn. ir 3 dienos. O tai, kad esu viena. Jo daiktų, pėdsakų, darbų namie vis mažiau ir mažiau. Rečiau apie jį galvoju. Rečiau kapelį lankau. Daugiau suku galvą dėl to, kad esu viena. Bendrauju su kuo bendrauju, tai užmuša laiką, kažkuo jį užpildo.
Ir kaip vakar vienas bičiulis į mano amžinus pasigraudenimus ir jums aprašytų batų tema, atsakė:
Nejau neįmanoma susitaikyt su ta mintim, kad DABAR YRA TAIP.
Dabar yra taip...
Laikykitės, (nors nežinia už ko) visos. 4u.gif
Atsakyti