QUOTE(Rene0 @ 2012 12 31, 21:22)
Forumas tęsiasi, tik atvertėm naują puslapį
Galiu pabūti tavo būrėja ir pasakyti, kad turėsi dar laimingų akimirkų dienų ir metų, kad rasi sau artimą žmogų. Kodėl taip drįstu tvirtinti? Tarkim, statistika. Pasidairyk aplink, kaip po kiek laiko gyvena savo gyvenimus panašaus likimo žmonės. Kažkaip atsitiesia, išsilaižo, praskauda ir vėl sugeba juokauti, juoktis, šokti. Tai kodėl tu taip nesugebėsi? Ateis ir į tavo namus noras gyventi, rasis ateities planai, jau minėjai ir smalsumą: o kas bus toliau.
Net gražią legendą apie gulbių ištikimybę ornitologai neigia. Pasiblaško metus, gal antrus, žuvus partneriui, o paskui, žiūrėk, jau nauja vada
Gamta nemėgsta tuštumos. Ir mes, jei nesugebėsim susitaikyt su netektimis, juk karta po kartos išnyktume.
Mintis išeiti iš gyvenimo lengva pakeisti mintimi, kad gali gi šiek tiek čia pabūti, kol ateis tavo eilė. Juk mūsų gyvenimas tai tik mirksnis amžinybėj ir tavo žmogus juk gali luktelėt, kol tu ateisi čia pabuvus tai, kas skirta tau. O gal kas ir gero nutiks
Mamakubu teisi. Reikia galvoti pozityviai ir tikėtis geriausio. Žinai posakį: įsikalbėti ligą. Kai kažko blogo tikiesi, tai ir gauni. O jei esi tikras, kad viskas bus gerai, tai ir bus. Kaip tik ta tema dabar skaitau nemažai literatūros. Stenkis valdyti mintis. Puoselėk gražias vizijas. Po mažą žingsnelį. Ir žiūrėk, po metų kitų mes jau kitam forume plepam apie saukelnes
Brangiosios...
Kiekviena raso zinute,isgyvendama individualia jausmu audra. mane trupuciuka guodzia,kai randu toliau pazengsiu nasliu zinuciu
tik velgi,pasikartosiu,daugiau sio forumo dalyviu - su atzalom,ko negaleciau pakomentuot,ir belieka ieskot to pacio likimo nuskriaustu nasliu,bet zinau,kad tokiu cia yra - kurios labai labai labai norejo leliuku ir labai arti buvo ju tikslo,tik va ties finiso linija jie visi nutruko..
Gyvenu kolkas toki laikotarpi,kada netikiu niekuo..Belieka tiketis,kad kazkodel kazkas dar atsitiks gero mano zemiskam gyvenime.nors kitavertus,pagalvojus realiai,argi kiekvienas asmuo,prarades artima zmogu,nusipelne del to nerealios laimes??Juk zmoniu mirsta begales..O as dabar ypac tai matau ir lengvai galiu skaicuot,kiek zmoniu (seimu) aptiko nelaime,daug kas ju neteko,kaip ir as..greitukes man patapo fobija
Man dar laaabai tolokai apie sauskelnes,nepykit,jei kam nors pasirodys,kad neivertinau paguodos - vertinu viska,ka issakot! Ir nedrisciau kaltint,jeigu jusu nuomone man neitiktu: tai nei jusu - nei mano kalte. as priimu visokia paguoda,tik ja viliuos ivertinsiu sau skirtu laiko tarpu
Labai noreciau prasukt laika ta nerealia laiko masina, ir pasakyt,kad man maziau skauda...bet tokia netekti patyrus,nezinau,net kaip pazistamiems ar draugams paaiskint,kurie tikisi,kad po puses metu jau tureciau jaustis geriau.
As pati maniau,kad jausiuos geriau,o viskas atrodo tik blogyn,nes problemu sprendimo vis mazeja,ir isivyrauja rutina,kuri man yra visiskai svetima,ir joje nera nieko mielo...
Nieko nera ziauriau,kaip neturet nieko mielo,gyvenant kasdienybe..Tokiu atveju,labai sunku surast tikslu,del ko verta toliau gyvent sita purvina zemiska gyvenima...