Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(ragana66 @ 2013 08 13, 15:36)
"Pirmas žmogus, apie kurį tu pagalvoji prabudusi ryte ir paskutinis žmogus, apie kurį pagalvoji prieš užmigdama…
Tas žmogus arba tavo laimė arba tavo skausmas…"

Šiandien startuoju su ketvirtaisiais  verysad.gif

Raganiuke tavo Pupai greitai sesi metukai sukanka bigsmile.gif Sveikatytes vaikuciams ir tau. O prie sveiaktytes dar ir laimes nepamaisitu mirksiukas.gif Kaip tu brangioji?
Papildyta:
QUOTE(rene* @ 2013 08 13, 20:27)
console.gif Nebeskaičiuok gedulo metų. Palikim tuos tris už slenksčio. Metas gyventi. Dabar bus viskas kitaip. mirksiukas.gif Bus naujo gyvenimo pradžia. Žinau, kad kuo toliau, tuo sunkiau kuo nors tikėti ir ko nors tikėtis, bet... viskas bus gerai 4u.gif

As dar vis skaiciuoju. Ta prasme kaip prisimenu taip ir pagalvoju kiek jau metu jo nera sitam pasaulyje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 13 rugpjūčio 2013 - 20:38
Na taip..o man kadangi visai neseniai tik meteliai sukapsejo,kai esu viena,tai vis dar kiekviena menesi ta pacia diena priskaiciuoju ir griztu i laidotuviu prisiminimus.. verysad.gif

mano naujas bandymas judet i prieki:

grizau i sporto kluba thumbup.gif ilgai kaupiausi tam,ruosiausi psichologiskai..juk po nelaimes turejau visa pusmeti likusia naryste klube,bet dingo visiskai noras ten eit,nei su ziburiu neberadau jo iki dabar. kaip tik tuomet norejosi visisko seslumo,nelipt net is lovos. bet tas seslumas jau per nervus pradejo grot.
taigi siandien pirma sporto diena.dziugu! pagaliau turesiu kur isliet susikaupusia energija..o ir i nauda bus ax.gif
aisku,teko ir ten patirt prisiminimu..atrode,kad po sporto imsiu ir vaziuosiu i senus namus,kur kartu gyvenom. bet deja mano namai visiskai kitoj dabar pusej unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 08 13, 23:08)

taigi siandien pirma sporto diena.dziugu! pagaliau turesiu kur isliet susikaupusia energija..o ir i nauda bus  ax.gif
aisku,teko ir ten patirt prisiminimu..atrode,kad po sporto imsiu ir vaziuosiu i senus namus,kur kartu gyvenom. bet deja mano namai visiskai kitoj dabar pusej  unsure.gif

Dziugu Juo2ke bigsmile.gif Sportas ne tik sveikata bet ir blogio nublaskimas, saikingas sportas rolleyes.gif Viskas po truputi ne iskart ir namai bus namais. Man tai tegdavo i tuos pacius grizti, o jau kaip liudna buvo iki net nemoku apsakyti iki ko, net ne iki asaru, o iki isterijos budavo. Stengiuos nebegalvot, nes stoga nurauna tada. Juk miegamasis liko toks pats ir lova ta pati, tik dabar ten guli kitas zmogus, tik ne tuoj pusej. Dabar as tuoj pusej guliu. Gerai, kad sio metu as ne namie gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2013 08 13, 14:36)
"Pirmas žmogus, apie kurį tu pagalvoji prabudusi ryte ir paskutinis žmogus, apie kurį pagalvoji prieš užmigdama…
Tas žmogus arba tavo laimė arba tavo skausmas…"

Labai grazus zodziai, ikeliau juos facebuke...su prierasu- mano laimes- Kotryna ir (mano dabartinis draugas).
Ana diena teko pabendrauti su savo ex uosviene,paskambino paklausti ar nepamenu kokius slaptazzodzius maniskis galejo naudoti kompe,nes ten kazkokioj programoje kazkam reikia...pasakiau,kad slaptazodi kuri zinau, tai ji irgi zino (jo deka tvarko jo facebuko puslapi doh.gif ),o kitu slaptazodziu as nezinau...tai pradejo-nu va, dabar jau ir nesuzinosim,jo nepaklausim,jo nebera ir t.t. verysad.gif Pasakiau,kad vaikas man verkia ir taip pabaigiau pokalbi...erzina!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2013 08 14, 21:21)
(jo deka tvarko jo facebuko puslapi  doh.gif ),o kitu slaptazodziu as nezinau...tai pradejo-nu va, dabar jau ir nesuzinosim,jo nepaklausim,jo nebera ir t.t.  verysad.gif  Pasakiau,kad vaikas man verkia ir taip pabaigiau pokalbi...erzina!!!!!!!!!

Ale nesveika motere doh.gif Tvarko nesavo facebooka, bet dar ir zmogaus kurio jau nebera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 08 14, 19:19)
Dziugu Juo2ke bigsmile.gif  Sportas ne tik sveikata bet ir blogio nublaskimas, saikingas sportas rolleyes.gif Viskas po truputi ne iskart ir namai bus namais. Man tai tegdavo i tuos pacius grizti, o jau kaip liudna buvo iki net nemoku apsakyti iki ko, net ne iki asaru, o iki isterijos budavo. Stengiuos nebegalvot, nes stoga nurauna tada. Juk miegamasis liko toks pats ir lova ta pati, tik dabar ten guli kitas zmogus, tik ne tuoj pusej. Dabar as tuoj pusej guliu. Gerai, kad sio metu as ne namie gyvenu.

Dievuliau, kaip skirtingai būna ax.gif Man nuo tos pačios dienos niekur nėra geriau, kaip jo kambaryje. Prisimenu, visą dieną laksčiau laidotuvių reikalais, pavakariu atvažiavo draugė, išgėrėm arbatos, ji sako - gal padėti nakvoti, ne, sakau ir jaučiu, kad vienai bus geriau. Ir iki šiol tai man brangiausia vieta.
Atsakyti
Bendra lova ir as issisaugojau blush2.gif
o ko ne,jeigu tai buvo musu ne taip jau ir seniai pirkta lova g.gif Negi dabar man viengule lova pirkt? biggrin.gif tai ir miegu toj be proto didelej lovoj su be proto placia kaldra doh.gif abu megdavom turet pakankamai medziagos,apsikamsyt miegant tongue.gif o pamenu kaip sakydavau,kad nemoku viena po tokia kaldra miegot,kai tu iseini i darba...bet teko ismokt is naujo.

va ir sedziu dabar ant musu bendros lovos,ir netgi apsirengus jo marskinelius. ir juos tikrai miela nesiot. atrodo lyg jis butu apkabines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 08 16, 01:07)
o pamenu kaip sakydavau,kad nemoku viena po tokia kaldra miegot,kai tu iseini i darba...bet teko ismokt is naujo.

Viska mums tenka ismokti ir viska musu sirdele turi atlaikyti unsure.gif
Atsakyti
Pilnatis. Depres. Kai vaikštau pusiaužliumba visą dieną. Kai prisikaitau, kad juokas stiprina sveikatą, žiūriu komedijas kiekvieną vakarą nutaisiusi pokerface verysad.gif
Galvoju. Už kokias labai viso gyvenimo nuodėmes mane nubaudė, kad neturiu ko apkabint. Kad prigludus prie žmogaus pažėt teliką. Kaip man šito reikia cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rene* @ 2013 08 20, 14:57)
Už kokias labai viso gyvenimo nuodėmes mane nubaudė, kad neturiu ko apkabint. Kad prigludus prie žmogaus pažėt teliką. Kaip man šito reikia  cray.gif

Zinau,kad neturetume taip galvoti,kaip rene* raso,bet deja kartais butent taip ir galvojame! ka tokio ne taip padariau,gal blogai gyvenau? o gal mylimasis kazka ne taip dare,kad jo gyvenimas turejo baigtis?

ir kaip galima to nelyginti,kai aplinkui gal 80% esanciu visa tai turi,o tu ne.o siaip jau jeigu kalbant apie savo rata,tai dazniausiai esi vienintele su tokiu likimu,kai kiti aplink juda i prieki,tuokiasi,gimdo vaikus,perka bendrus namus ir panasiai unsure.gif o tavo gyvenimas sustojo,atimdamas daugybe laimes akimirku. ir tiesiog nera paguodos,kuri butu tinkama naslems.nes,kad ir kokia "laime" aplankytu anksciau ar veliau - taip pat niekada jau nebus.ir tas patirtas skausmas visada isliks sirdyje ir atmintyje,iki paskutines gyvenimo akimirkos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 08 14, 21:13)
Ale nesveika motere doh.gif  Tvarko nesavo facebooka, bet dar ir zmogaus kurio jau nebera blink.gif

Ėhei, pupa uoga, juk anyta žino prisijungimo slaptažodį, tu irgi. Tai gal tiesiog imk jį ir pakeisk, juk tai taip paprasta. Tada ir baigsis tos terlionės. Tegu rašo motera savo profily, ką tik nori, bet ne a.a. sūnaus. Ir jei užklaus, juk neprivalai nieko aiškintis. Kažkodėl neleidžia sistema ir tiek. Aišku, turi būti išvis kažkas sistemoj, kad mirusio žmogaus anketą pašalintų, reikia kažkur kreiptis. Man to neteko, nes manasis buvo vyresnės kartos ir internetu nesinaudojo. Kam dar gumą tempti, kam dar žaizdos draskymo būdų leisti, lyg maža ir šiaip visko. g.gif
Atsakyti
Nu tikrai,ka reiskia "tvarko jo feisbuka" g.gif koki dar gali but tvarkymai, zmogui nebeegzistuojant? negi nera padoresniu zmogaus atminimo budu? manau jam tai visiskai nepatiktu blink.gif

gaila,kad kai kurie supranta tai kaip normalu dalyka,kaip,kad kai kuriu anytos unsure.gif
Atsakyti