Sveikos mielosios
Ilgokai jau ir as susilaikau nuo komentaru. pamirsus buvau ir slaptazodi,tai vis atideliodavau sios smulkmeneles issprendima
vis spausdavau jau ir as parasyt,bet ismesdavo prisijungima,tai taip ir vilkosi laikas
isgyvenau ir as jau pirmasias metines.kokios ten metines..tik tiek,kad grizau i gimtine.
kadangi vyro motinelei ir jos giminelei dzin (pakako laidotuviu dienos,kuri buvo pirma ir paskutine,kai mano vyras jiems terupejo pasiziuret),tai as nuo saves uzsakiau misias savo mieste,pasimeldem su artimiausiais zmonemis,pavakarieniavom,prisimindami mano auksini zmoguti,bet tuo paciu imaisydami kalbu ir apie ateiti.
Gal ir gerai,kad nebuvo tradiciniu metiniu.buciau daug zingsniu zengus atgal.ir tai vos sulaikiau asaras baznycioj.laime,kad ne toj pacioj,kur tuokemes,ir kur paskutinikart mano mylimasis lankesi jau karste.taip turbut buciau buvus vieno verkimo. o "mieloji" anyta tesugebejo priskleist plektu,kad nesugebejau nieko padaryt metinems,nors ne velnio nezino tiesios.
specialiai nuvykau ant kapu diena pries metines,kad nesusitikt ant sventos vietos su ta furija ir nedrumst mylimo vyro atminimo su jos galimais cirkais.
et,tenka sulaukt jau klausimu,ar jau pagerejo.negaliu klausyt net,kas per klausimas
visko juk buna.gal ir kiek pripratau,kad esu vienise,nebeturiu savo atramos,daug ko labai nebedarau...kol kitos poros megaujasi papludimiais,gamta vasaros graziu oru,as tesedziu savo mazam kambariuky ir laukiu,kol kas nors pasikeis..deja man toks vaizdas daros,kad visi jo draugai greit ji pamirso.o mane isvis isbrauke is pazistamu saraso. kam gi idomi nasle su savo juodom mintim. yra vos keletas tikru draugu,kaip gaila,kad jie toli nuo manes...
taip ir gyvenu savo tariamai turetus but graziausius gyvenimo metelius...senstu anksciau laiko.ir vis dar noriu,kad jis sugriztu
kad ir toliau isgyventume savo planus..nezinau,ar Dievas kada atlygins uz sita netekti.nemanau,kad bus kada nors dar toks zmogus,kuris mane taip myletu,kaip mylejo maniskis. baisu ir pagalvot,kad kada galiu "uzsiraut" ant kokio mergisiaus ar alkoholiko,veltedzio...juk visi is pradziu dedasi aukseliais. o del saviskio buvau tokia tikra,juk tiek jau isgyventa kartu...
va taip va neidomiai sekasi tai Juo2kei...