QUOTE(natasiukaz @ 2013 06 26, 20:14)
sveikos paneles vel jums rasiau ir guodzuos ,

manisko
jau nera 2menesiai turetu po truputi velgveti nei velnio nelengveja dar plius atsirado keistas jausmas kurio nemokiu paaiskinti jausmas kad greitai iseisu pas ji. gal jau susisuko man?

elguosi ir kalbiu taip pat kaip maniskis pries mirti kuri laika , sakoma zmones jauce savo artinamce mirti bet nesupranta to, jaucuos dabar ir as atsirado didelis noras pabuti su artimais net kartais pasakau tokius zodzius kaip atsisveikindama perspeju visus kur norecau buti palaidota . nesuprantu toko jausmo visai gal depresija?
Tik du mėnesiukai, mieloji, tai vis dar tik pradžia. Ir tai, kad apsileidai ir tai, kad išsirinkai kur pasilaidosi. Kaip matai, mes visos tą patį darėm. O tu čia pas mus pradinukė, tai išgyveni dabar, kas man buvo prieš pora metų, kitoms daugiau ar mažiau. Gyvenimo, mirties suvokimas keičiasi. Praeis dar daug laiko, kol užsikabinsi ir pradėsi planuoti nors šiek tiek į priekį. Aš tik dabar pradedu pirkti ką nors, tvarkyti malkas, nes jau manau, kad jų man prireiks ir aš tos žiemos sulauksiu. Pirma atrodė, kad jau nebereikės nieko.
Papildyta:
QUOTE(nutė @ 2013 06 27, 16:37)
O gal Jums tikrai depresija, kaip ankstesniam poste rašėt? Nebe liūdesys, ilgesys ar kas dar, o ta pati tikroji depresija. Sakoma kad ją galima mėginti įveikti dviem keliais: fizine veikla - bėgiojimu, ilgais greitais pasivaikščiojimais ir pan., o jei nepasiduoda - tenka kliautis psichoterapija ar netgi vaistais.
Mane gelbėjo muzika. Mano draugę - įnirtingas knygų skaitymas... Gal dar kokių priemonių yra. Būtina ieškoti. Jei mažiuko buvimo neužtenka gyvenimo prasmingumui priimti, reikia ieškoti kito kelio?
Pirmadienį
pradėjau ketvirtus metus be savo Žmogaus. Negalėčiau pasakyti, kad labai lengviau. Tik kai jau visai darbai prispaudžia, tuomet nutolstu, o šiaip...
Taip, pamenu Jūsų Jonines. Keistai nuskambėjo- ketvirti metai. Kažkaip...daug.
Kai su bičiuliu pajūry leidau romantiškai trumpiausią metų naktį, be perstojo raudojau. Galvojau apie tai, kaip prieš tris metus per Jonines už vynuogių kekę gavau leidimą nakvoti jo palatoje,
kaip mylėjomės.